Augsto aprindu slimība - MIGRĒNA

Reitings 1055
Reģ: 10.02.2011
Sveikas meitenes.

Vai šeit ir vēl kāda migrēnas slimniece? Gribētos zināt, kā cīnaties. Mani spēki sāk izsīkt. Esmu izgājusi visas pārbaudes kādas vien iedomājamas, cenšoties piemeklēt labāko ārstēšanas vai novēršanas veidu, esmu izgājusi 10 buram tantiņas, pēdējā paldies Dievam vismaz uz pusgadu novērsa šīs drausmīgās lēkmes. Bet jau vairākus mēnešus šīs lēkmes ir atkal atpakaļ un krietni nopietnākā variantā. Pēdējās pāris reizes pat ar ātro palīdzību.

Gribētos lai padalaties ar savām metodēm, varbūt esat kaut kā strauji mainījušas dzīvesveidu un tas viss ir ja ne pārgājis, tad vismaz nomierinājies.. Uzklausīšu jebko, jo ar šo drausmīgi mokošo slimību slimoju, jau kopš sevi atceros, un tas noteikti nav tas ko es gribētu nodot saviem bērniem. Līdz ar to darīšu jebko.

Paldies jau iepriekš!
27.03.2013 07:36 |

Reitings 1055
Lancaster, lēkmes laikā tiešām spēj vēl tā atslābināties, lai sasniegtu orgasmu? Un to Trigan D atklāji pati vai bija ieteikumi? Palasīju aprakstu, nekas sevišķs jau tur nav. Nezin kāpēc sāk šķist, ka organisms jau ir pieradis pie zālēm un vairs nekas īsti nepalīdz, vismaz ne aptiekā nopērkamais.
01.05.2013 20:20 |

Reitings 39
Reģ: 20.06.2009
Manas migrenas nonaaca arii tikpat taalu, ka aatrie bij jaasauc. Kaut gan pirms gada migreenas man bija svesvaards. Peec visaadiem izmekleejumiem , kas neko neuzraadija, daktere secinaaja , ka vainiigas hormonu svaarstiibas, ko izraisiija kontracepcijas tabletes! Paarstaaju dzert momentaa. Un arii migreenas mani vairs nav mociijusas.
01.05.2013 20:24 |

Reitings 7497
Reģ: 29.01.2009
atiGita,

ja es pateikšu, ka man vajag īstenībā ne vienu, bet 3 orgasmus, tad laikam tas liksies jocīgi :D bet tā ir. tiklīdz jūtu, ka tūlīt sāksies, tad uzreiz ķeros pie lietas (ja esmu mājās) :D smieklīgi jau ir, bet tiešām pārliecinājos, ka tie endorfīni, kas izdalās orgasma laikā, ļoti palīdz. arī ja lēkme turpinās kadu laiku, tad orgasms palīdz aizmigt un pēc pāris h pamosties sveikai un veselai.

trigan d atklāju pati, tiešām nekas īpašs, bet palīdz, ja esmu darbā lēkmes sākumā. bet tā kā zāles es lietoju reti, tad mans organisms nav pie tām pieradis
01.05.2013 20:27 |

Reitings 1055
Meitenes - kolēģes - migrēnnieces!
Kā pārciešat sutoņu?

Es staigāju kā apdullusi bite. Vakar galva izgāja uz sāpēm. Domāju, ka galus atdošu. Bet pēcpusdienā, kad uzpūta vējiņš - sāpes atlaida. Šodien arī džinkstu un reibstu. Besī ārā..

P.S. Vienu gan atklāju vakar. Kājas jāskalo vēsā ūdenī! Droši vien, ja vispār var līst dušā ik pa stundai, tad pavisam perfekti, bet tā kā darbā pamatā ir jāstrādā tad izlīdzejos ar kāju skalošanu. Tas kaut kā visu čut vieglāku padarīja!

Kā iet Jums?
18.05.2013 08:26 |

Reitings 2957
Reģ: 03.03.2013
ir bijušas šādas lēkmes, tfu tfu, nav regulāras, pēdējā bij pirms 2 mēnešiem, spieda galvu, tieši kā vienā punktā, acis miglojās, bij tik slikti, ka vienkārši gulēju uz grīdas ar aukstu dvieli uz sejas, un gribēju lai tas viss beidzas, iedzēru ibumetin un tā nogulēju 1h uz grīdas , pēc tam palika labāk, ierāpos gultu un tā teikt- izgulēju migrēnu, tiešām šausmīga lieta, žēl tās kurām tas ir regulāri :(
19.05.2013 00:37 |

Reitings 171
Reģ: 29.01.2013
Man pēdējā laikā tieši ir bieži. Visu laiku domāju, ka tās ir vienkāršas galvassāpes. Līdz brīdim, kad man māsa teica, ka es jau sāku vienkārši fiziski izskatīties slikti. Prasīja vai es iepriekšējās dienas neesmu ballējusies. Mana atbilde bija nē .
eju gulēt ar galvassāpēm un ceļos ar viņām. ir pat tā, ka tiešām nevaru piecelties no gultas. Tad meitene ar kuru dzīvoju vienā istabā ir vienkārši šausmās.
bet mazliet palīdz silta, nomierinoša tēja un protams kkāds ibumetins vai citramons. Par miegu es pat nezinu. Mēģinu vismaz kādu stundiņu pastaigāties mierīgi.
19.05.2013 03:10 |

Reitings 11996
Reģ: 15.03.2013
Vīramātei ir stipra migrēna ik pa laikam. Zinu tikai to, ka viņai tas ir no tā, ka asinsvadi kakla skriemeļos ir stipri saspiesti līdz ar to galva netiek normāli apasiņota, kaut kā tā... Palīdz masāža, baseins, jogas nodarbības un mazāk sēdošs darbs.
19.05.2013 03:59 |

Reitings 11996
Reģ: 15.03.2013
Un es, kad sāku lietot kontracepcijas tabletes arī pamocījos ar galvassāpēm. Tā gan nebija migrēna, bet ik pārdienas diezgan stipras galvassāpes (un man tiešām reti kad vispār sāp galva). Tā bija viena no blaknēm, par ko brīdināja ārsts. Pēc dažām nedēļām pārgāja.
19.05.2013 04:03 |

Reitings 1055
Vakar kārtējā...
Bet jaunatklājums - Alka Seltzer.
Tas neizārstē, bet padara visu čut vieglāku. Vismaz līdz darba dienas beigām izturēju bez gultas.
23.05.2013 06:51 |

Reitings 292
Reģ: 30.11.2014
man arī tā pati problēma...;( kurus medikamentus migrēnas mazināšanai jūs ieteiktu?kas ir pieejami bez receptes?pie kāda ārsta jūs man ieteiktu RĪGĀ griezties?paldies jau iepriekš:)
02.12.2014 22:20 |

Reitings 292
Reģ: 30.11.2014
up
13.12.2014 22:57 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits