par viendzimuma attiecībām

Reitings 2982
Reģ: 29.01.2009
šeit nejautāšu jūsu nostāju par šo attiecību atbalstīšanu,
bet

kā jūs domājat, kāpēc viendzimuma attiecībās gandrīz vienmēr ( ja ne katrās) figurē viena persona, kas līdzinās vairāk vīrietim, otra- vairāk sievietei?
Ja jau patīk savs dzimums, tad lai abi ir tādi, kādi ir...?
to es nesaprotu!
26.03.2013 13:16 |

Reitings 8272
Reģ: 29.01.2009
šeit laikam ir tas, ka, ņemsim par piemēru sievietes. ir vīrišķīgas sievietes un ir sievišķīgas sievietes. loģiski būtu, ka sievišķīga sieviete meklētu vīrišķīgu sievieti un otrādi. bet kā būtu, ja būtu vīrīšķīga sieviete ar vīrišķīgu sievieti, es nezinu. var jau būt, ka arī, jo ne vienmēr stipriem vīriešiem patīk trauslās sievietes, bet stingras un savu nostāju utt. nu cerams, ka mani sapratāt. bet, ja godīgi, neesmu to pētījusi, būtu interesanti palasīt, ja šiet tomēr būtu kāda/s ar netradicionālu orientāciju
27.03.2013 10:41 |

Reitings 1221
Reģ: 15.02.2012
LiigaLiiga - ne jau tas, kā tu esi vai neesi saģērbies, definē tavu seksualitāti.. apģērbs ir tikai personības izpausme. tik šaurpierains viedoklis, ja saģērbusies kā vīrietis, tad uzreiz lesbiete??? un ja lesbiete, automātiski jāģērbjas vīriešu drēbēs?
27.03.2013 15:49 |

Reitings 1681
Reģ: 01.09.2012
Vienmēr kāds gribēs vairāk pakļauties, bet otrs dominēt - stereotipiski mēs to saucam par sievišķīgo (kas pakļaujas) un vīrišķīgo (kas dominē). Nevar jau abi komandēt vai būt pasīvi - tad nekas nesanāks.
27.03.2013 15:51 |

Reitings 1681
Reģ: 01.09.2012
Man ir paziņas lezbietes un tā nav vienmēr. Angļu valodā sievietes, kas ģērbjas kā vīrieši sauc butch, bet ir arī sievišķīgas lezbietes, kam patīk tikpat sievišķīgas meitenes. Tikai tās uz ielas tā neievēro, jo izskatās, kā divas draudzenes, kas pastaigājas. Toties, ja viena ir saģērbusies vīrišķīgi, to var uzreiz ievērot.

Hmmm, interesanti, kad vakar ar draudzeni gājām paēst pusdienas un viņai bija papēžbotiljoni, kleita un lokaini mati, bet es biju kedās, džinsās un matiem astītē - citi padomāja ka mēs esam lezbenes? Gan jau ka ar to vien nepietiek - es domāju tikai izskatu, bet varbūt? Interesanti kā citi to redz no malas.
27.03.2013 15:56 |

Reitings 4343
Reģ: 01.10.2012
Personīgi nevienu homoseksuālu pāri nepazīstu, tāpēc grūti spriest.
Bet varētu būt, ka vairumā attiecību viens no partneriem ir maigākas dabas, pakļāvīgāks, otrs - dominējošāks. Ja abi ir vienādi (pēc gaumes, pēc uzvedības), tad tieši grūti sadzīvot varētu būt.

Bet, kas uz apģērbu attiecas un
Kas tur smuks ja sieviete sevi kaa chali sageerbusi !
man šķiet muļķīgi gan šīe dzimumstereotipi (kā kuram dzimumam jāģērbjas), gan arī nespēja pieņemt citu cilvēku gaumi. Tu tur neko smuku neredzi, bet šis cilvēks un viņa partneris redz. Kas tad tur tik šausmīgs?
27.03.2013 16:09 |

Reitings 1202
Reģ: 22.01.2013
Ievērojusi esmu, bet izskaidrojumu nezinu. Es gan biežāk vispār redzu vīriešu pārus, sievietes retāk, bet tāpat ļoti daudz, kā nekā viņi visi uz manu pilsētu brauc par cilvēktiesībām sūdzēties.

Tieši nesen skatījos Ellen Degeneres interviju ar treneri Jillian Michaels - Ellen ģērbas izteikti vīrišķīgi, viņas sieva(vai draudzene?) sievišķīgi, Jillian atklāja, ka viņai ar saviem bērniem tādas čomiskas attiecības, bet viņas draudzene esot mammu mamma. Arī homoseksuāliem pāriem lomas sadalās.
27.03.2013 16:20 |

Reitings 1103
Reģ: 07.10.2011
Pazīstu tikai vienu homoseksuālu sievieti. No malas pat pateikt nevar, ka viņa mērķē uz sievietēm. Gudra, skaista, patīkama. Cik nu mēs esam runājušas par šo tēmu, noprotu, ka viņa ir tas dominējošais tips saskarsmē ar sievietēm, lai gan pēc vizuālā izskata to pat pateikt nevar. Viņai tas raksturs tāds vīrišķīgāks- patīk justies mazliet pārākai, izmaksā randiņos, atver durvis, pasniedz roku, palīdz nest smagumus, metas partneri aizstāvēt... nu kā īsts 'džentelmenis' :)
Un kā viņa mīl vērot sievietes- to augumus, kustības, uzvedību.. paklausoties kā viņa runā par sievišķo dzimumu! Neesmu pārliecināta, vai maz ir kāds vīrietis, kurš būtu lielāks sieviešu fans. Viņa pamana tādus sīkumus un vienkārši iemīl tos un spēj vēl ilgi atminēties tās mazās detaļas, kas kurai sievietei ir piemitis. Brīžiem šķita, ka katru rītu viņa mostas ar tādu degsmi un daudzas sievietes viņai rada to Amerikas atklāšanas sajūtu.

Pazīstu vairākus vīriešu homoseksuāļu pārus. Līdz šim uzreiz esmu spējusi noteikt, kurš attiecībās ir tas vīrišķais un kurš sievišķais pols :)

Nekad nekas nav bijis pret homoseksuāļiem. Palaimējies ir sastapt ļoooti sirsnīgus un rūpīgus cilvēkus, kas ar saviem partneriem ir jau gadiem skaistās un mīlošās attiecībās. Daudziem heteroseksuāļiem nav tā pat paveicies tikt mīlētiem.
27.03.2013 16:29 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits