idejas?

Reitings 188
Reģ: 08.04.2012
Man ir jādodas uz pasākumu,kā viesim,līdzi draugam,kurš tas galvenais. Pats pasākums tads puslīdz oficiāls,nekas tāds. Bez jebkādiem dzērieniem,mūzikas utt. Cik ilgs - nav ne jausmas, bet nu jā,nopietns pasākums,noteikti ne šļūkšana džinsās,kas būtu nebūtu īsti pieņemami, bet noteikti ne garās vakarkleitas,un spilgts meikaps,jo tas ir dienas pasākums. Tātad,ko lai velk?!
Tā kā uzmanība nebūs man,tad doma bija par mazo,melno kleitiņu, vai skater dress ar kādu lielu,t.s. statement necklase, nu kaut ko šāda tipa domāju -

Nu domu sapratāt. :) Vai šāds ietērps būtu piemērots un vai ar šādu kleitiņu var vilkt kopā melnas,necaurpsīdīgās zeķubikses?

Vai vispār pasviediet kaut kādas idejas,vienkāršam,bet elegantam ietērpam? :D
26.03.2013 12:58 |

Reitings 35
Reģ: 12.12.2012
Es vilktu kaut ko līdzīgu arietas ieliktajai kleitai.
Klasiski un lietišķi! Nekā lieka!
No Tavām ievietotajām kleitām, vislabākā būtu pirmā.
26.03.2013 14:10 |

Reitings 1017
Reģ: 29.01.2009
Protams, nav ne jausmas, kas par pasākumu, bet uz ikvienu pasākumu pēc etiķetes labāk ir saģērbties nedaudz greznāk, nakā mazāk grezni.

Dienas pasākumiem melnu neizvēlas, bet vēsā laikā, protams, nav aizliegts.
Ja vien tas nav kultūras darbinieku saiets, lielo rotu vietā izvēlies vienkāršākas, bet dārgmetāla rotas. (es nezinu, ko Tu domā ar lielām rotām, bet man nāk prātā milzīgi sudraba vai zelta bumbuļi un ļaunākā gadījumā košas plastmasa krelles :D ).

Nevelc necaurspīdīgas melnas zeķubikses, tas nav labais tonis. Pie tumšas, īsas kleitas jāvelk 20-40 den melnas zeķubikses, protams, ja kājiņas ir slaidas,slaidas,vari vilkt brūnas zeķubikses.

Ja esi tikai viešņa, kāds tolks pārspīlēt. Par skater dress aizmirsti, šajā bildē izskatās pēc kaut kādas lupatas un vēl tik īsa, ka būs bail pieliekties.

Ja ir zābaki, kas beidzas pie celīša vai ap potīti, uz šādiem pasākumiem maiņas kurpes nav jāņem. Labāk tiešām neņem, jo pēc tās bildes, kuru atsūtīji ar tumšajām zeķubiksēm, izskatās,ka ar to arī varētu būt auzas.
26.03.2013 14:12 |

Reitings 1017
Reģ: 29.01.2009
Pie necaurspīdīgām zeķubiksēm nevelk kurpes ar vaļēju purngalu. Pasarg dies.
26.03.2013 14:13 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits