Patērētājsabiedrība

Reitings 213
Reģ: 26.01.2013
Šodien nācās aizdomāties par visiem mūsu lietotajiem krēmiem, losjoniem, tonikiem u.tt. Kāpēc vīrieši, iztiekot bez visa šitā, tik un tā ir ar labu ādu, kaut gan viņi pirms iziešanas no mājas neuzklāj barojošu krēmu sejai un citus štruntus......Varbūt mums to visu nemaz nevajag- tikai reklāmas triks,lai kāds viņu produkciju pirktu. Jo nu reāli, tie veči izskatās tīri labi arī bez visiem smiņķiem. Ko jūs domājiet?
25.03.2013 17:13 |

Reitings 213
Reģ: 26.01.2013
Vajag seju mazgāt ar ūdeni nevis ar tonikiem klāt virsū nākamo kārtu, tad nebūs poras un taukains ģīmis
25.03.2013 18:30 |

Reitings 188
Reģ: 29.01.2009
Vajag seju mazgāt ar ūdeni nevis ar tonikiem klāt virsū nākamo kārtu, tad nebūs poras un taukains ģīmis

Kas nemazgā seju ar ūdeni? Es nepazīstu nevienu, kas toniku izmantotu sejas mazgāšanai :)
25.03.2013 18:39 |

Reitings 1221
Reģ: 15.02.2012
nu, es gan tik vispārīgi nerunātu. kādēļ neizmantot labus zinātnes atklājumus, ja tie dod rezultātu. neesmu sastapusi daudz sieviešu ar ideālu ādu, kuras tiešām "neko nedara, tikai ar ūdeni nomazgā". es tam neticu.. Pat ja ēd ekoloģisku pārtiku, bet jāsēž visu dienu birojā un pēc tam sab.transportā, uz ielas auksts, un tad mājās centrālapkure briesmīgi sausina ādu, tas viss tomēr atstāj sekas.

poras un taukains ģīmis nekur nepazudīs pēc tīra krāna ūdens "procedūras", nevajag, es atvainojos, gvelzt standarta frāzes, kurām nav nekādas jēgas.

bet es protams apsveicu, ja tu esi to laimīgo dažu % daļā, kurām ir lieliski gēni un ideāla veselība.
25.03.2013 18:41 |

Reitings 428
Reģ: 01.12.2012
turklaat no sievieteem pieprasa, lai aada buutu gluda kaa beerna dupsis, bet uz viirieshu paplashinaatajaam poraam un melnajiem punktiem kkaa neskataas.

+++!
25.03.2013 19:07 |

Reitings 1516
Reģ: 01.07.2011

var redzēt, ka tev par taukainas ādas problēmām ir tikai teorētisks priekšstats...
25.03.2013 19:21 |

Reitings 4258
Reģ: 18.06.2012
Pilnīgi šķiet, ka sievietēm no dabas nav lemts būt skaistām

Kaut kur taisnība jau tur ir, ja ņem piemērā pieņemsim putnus, kur mātītes ir mazāk košas utt. nekā tēviņi. :D

Par patērētājsabiedrību - jā, manuprāt, ļoti daudzi produkti ir lieki, ko arī nelietoju pašlaik (piemēram, kopš pārtraucu īpaši kopt savus matus ar profesionālajiem balzamiem, kondicionieriem u.c., matu stāvoklis ir uzlabojies). Tomēr, manuprāt, ar gadiem vajadzība pēc tā aug (jo īpaši pēc sejas kopšanas), tā kā pieņemu, ka man vēlāk arī būs 100 pudelītes vannas istabā.
25.03.2013 19:40 |

Reitings 2728
Reģ: 29.01.2009
Līdz gadiem 19 man arī pietika ar AVON persiku krēmu par LVL 1,60 un tīru ūdeni, bet tagad neiztikt bez augļskābju maskām, matējoša krēma ikdienai, SPF krēma vasarai un aizsargājoša krēma ziemai, kā arī atsevišķa krēma acu zonai.
Tā kā tas nav viennozīmīgi, ka visa kopjošā kosmētika ir krāpniecība un visiem pietiek ar tīru ūdeni un pudeli olīveļļas salātiem un sejas kopšanai.
25.03.2013 19:51 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits