Kārtot pēc: jaunākā, vecākā
 

Garšīgi uz ātru roku

 
Reitings 901
Reģ: 25.03.2013
Ciao, te atkal jau es :D

Pavasara laikā uznācis tāds kā pagurums un gatavot sev kaut ko grandiozu katru dienu vienkārši nav spēka un vēlēšanās. Un uz makdonaldu jau katru mīļu brīdi neskriesi, turklāt vel svaram par labu nenāk.

Ko jūs ieteiktu pavasara ēdienkartei?
25.03.2013 16:39 |
 
Reitings 428
Reģ: 01.12.2012
Tiešām uz ātru roku - novārīju kartupeļus, un, kamēr silti, pievienoju tiem mazliet sviesta - nu ņamma! Var piekost klāt biezpienu ar krējumu vai siļķi.
25.03.2013 16:41 |
 
Reitings 5481
Reģ: 17.08.2010
Kad man slinkums, tad sagriežu bļodā iemīļotos dārzeņus (svaigus) - paprika, kāposts, salātlapa, tomāti utt., dažādās variācijās un uzcepu vistas fileju klāt. Ļoti ātri un man garšo.
Ja jāpabaro arī vīrietis, tad gan jāpadomā vēl kas klāt :)
25.03.2013 16:41 |
 
Reitings 3278
Reģ: 18.02.2009
aloe - un nekādu olīveļļu vai citrona sulu?
Nav tā kā baigi sausi?
25.03.2013 16:44 |
 
Reitings 5481
Reģ: 17.08.2010
Aniii visbiežāk nē, neko, retu reizi citrona sulu. Vīrietim gan sajaucu ar majonēzi, balzamiko mērci vai eļļu.
25.03.2013 16:45 |
 
Reitings 519
Reģ: 22.07.2010
Mājas siers + tomāti,lociņi,garšvielas.
Mājas siers + krabju nūjiņas,kukurūza,gurķis,dilles,garšvielas.
Iceberg salāti+paprika,gurķis,vistas filejas gabaliņi(cepti vai vārīti) vai garneles + balzamiko vai mango-čili mērcīte.
Basmati rīsi + apcepta vistas fileja sajaukta ar saldskābo ķīnas mērci.
Salātlapu salāti ar lociņiem,redīsiem un krējumu ,klāt ja gribās tad follijā cepts lasis ar citronpipariem un dillēm.

Vistas salāti : novāra fileju,sagriež mazos gabaliņos,klāt paprikas,siera gabaliņus un konservētu ananasu gabaliņi+ krējums un majonēze,garšvielas. ( šos gan ja neievēro slaido līniju)
25.03.2013 16:51 |
 
Reitings 519
Reģ: 22.07.2010
Salātlapu salāti ar lociņiem,redīsiem un krējumu ,klāt ja gribās tad follijā cepts lasis ar citronpipariem un dillēm.



Nevis krējumu bet kefīru!
25.03.2013 16:53 |
 
Reitings 13903
Reģ: 18.02.2010
Vēl nevajag aizrauties ar lociņiem, salātlapām, tomātiem un gurķīšiem. Tie, kas vēl tagad nopērkami, nav tie labie un iesakāmie.
Jāpagaida, kad sāksies sezona. Tagad ar visiem nitrātiem, kas tur iekšā, var vairāk ļauna nodarīt, nekā laba.
Pa-cie-tī-bu!!
25.03.2013 16:55 |
 
Reitings 519
Reģ: 22.07.2010
Nu saknes man negaršo,tāpēc jāpērk to kas garšo :)
25.03.2013 16:58 |
 
Reitings 2264
Reģ: 21.01.2013
Pilnīgi sagribējās vārītus kartupeļus ar biezpienu un siļķīti!!! :)

Bet vispār no pirmajiem zaļumiem ļoti veselīgi ir meža ķiploki jeb lakši! Tie izaug agrāk par citiem zaļumiem, bet arī beidzas ātrāk.
25.03.2013 17:00 |
 
Reitings 6299
Reģ: 15.11.2012
Pastu visaadaas variaacijaas pagatavot - 20 min. kameer vaaraas uudens makaroniem, tad pashi makaroni, pagatavot piedevas pannaa un gatavus makaronus iemest iekshaa, samaisiit, gatavs.
zivs fileja izcepjas apm. 6-8 min. galvenais, neaizmirst izvilkt no saldeetavas no riita. lai suliigaaka, pannaa var piegriezt tomaatus.
galja cepjas apm. 10 min. izvelc steiku, saals, pipari, apgriez uz pannas, gatavs.
wok pannaa dazhaadi daarzenju garneejumi aatri izcepjas, var izveeleeties taadus, kurus na jaamizo.
saldajaa - auglju salaati ar jogurtu, ja slinkums, var apeest augljus un piedzert jogurtu :D
visaadi svaigie salaati ar sieru, tunci, vistas fileju - sakapaa aatri visu, paarlej ar ellju, paarkaisa ar garshvielaam un eed.
shampinjonu meerce der gandriiz visam un pagatavot to - 20 min, kameer kaut kas vaaraas.
pavasarim jau jaunie kartupeliishi un visaadi zaljumi, ar silkji, biezpienu un kreejumu ideaali.
paakshu pupinjas ar dilleem njamma.
25.03.2013 17:02 |
 
Reitings 1308
Reģ: 08.12.2011
Man pēdējā laikā topā ir puķkāposti. Uzsildu 6 min mikrenē, pec tam pasautēju saldajā krējumā,lieko noleju uzsitu olu pa virsu un gatavs. Pat eļļu nevajag-ļoti garšo.
Vēl ēdu balto zivs fileju. Mums sestdienās pie lielveikala stāv tadi busiņi,un pa 2ls var nopirkt tādu ņammu. :)
25.03.2013 17:06 |
 
Reitings 579
Reģ: 09.04.2011
Meitenes, cik ilgi ~ ir jāvāra vistas fileja. Ar gaļu vārīšanu esmu uz "Jūs". Kad cep, tad jau ir redzams, kad gatavs, bet vārot...
25.03.2013 17:12 |
 
Reitings 901
Reģ: 25.03.2013
Visām te baigi labi izklausās!! Kkas jau būs jāpamēģina ;)
25.03.2013 17:14 |
 
Reitings 7682
Reģ: 31.01.2013
Šodien izcepu dievīgu vistas fileju. Katru gabaliņu apbēru ar sāli un pamatīgā kārtā ar kariju puderi. Izcepu un pašās beigās uzkaisīju pavisam nedaudz ķiploku pulverīti. Es gandrīz mēli noriju cik gardi, klāt ēdu zaļos salātus.
25.03.2013 17:15 |
 
Reitings 1308
Reģ: 08.12.2011
Es vistas fileju, to lielo gabalu sagriežu uz pusēm un vāru apmēram 20 min. Es vāru pat vēl ilgāk.
25.03.2013 17:17 |
 
Reitings 1308
Reģ: 08.12.2011
Dažreis vāru pat vēl ilgāk.:D
25.03.2013 17:17 |
 
10 gadi
Reitings 4946
Reģ: 20.08.2010
Sarīvē šādu kāpostu un burkānu, wok pannā nedaudz apcep/paslida sajauktus kopā ar saldskābo ķīniešu mērci (bet pavisam nedaudz, lai nav tikai tā mērces garša). Uz citas pannas apcep vistas fileju vai lasi. gatavs
25.03.2013 17:49 |
 
Reitings 13796
Reģ: 23.10.2010
Es gan tieši esmu iemīlējusi saknes - biešu salāti, redīsi, kolrābis - ļoti garšīgi patiesībā, noteikti baudāmāk par pašreiz pieejamajiem tomātiem&gurķiem.
25.03.2013 17:52 |
 
Reitings 13796
Reģ: 23.10.2010
Autorei - kas ir ātri? 20-30min? 5min?
25.03.2013 17:52 |
 
Reitings 901
Reģ: 25.03.2013
_paris ap 20 minūtēm +/-
25.03.2013 17:56 |
 
Kārtot pēc: jaunākā, vecākā
 

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!
   
vairāk  >

Aptauja

 
Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits