Es VS bijušā

Reitings 24
Reģ: 24.01.2013
Ehhh...es kā vienmēr atrodu problēmu tur, kas tas nav :D
Bet nu ir tā, ka mans partneris ir diezgan pieredzējis un viņam iepriekšējā draudzene bija liela eksperimentātaja seksa ziņā, tapēc viņam pagātnē ir bijis ļoti labs sekss, ka pats apgalvo. Un te nu mēs nonākam pie problēmas, man nav bijis sekss un kad viss velk uz gultu es nobīstos, jo iekšēji ir tā apziņa, es nebūšu tik laba kā viņa, un ko gan pirmā reizē var daudz paveikt? :D Laikam es vnk esmu nobijusies, ka viņam nebūs labi ar mani un ka viņš vispār varētu pārtraukt attiecības pēc seksa. Es vispār tāda stulbi pareizā, tapēc eksperimenti laikam mani biedē vēl vairāk nekā parasts sekss. It kā zinu, viss ir galvā, bet tomēr nespēju atbrīvoties no tā visa...

Ko varat ieteikt? Jo ir tā, ka es tiešām vēlos to ar viņu, bet baidos tieši tāpēc, ka esmu ļoti atšķirīga no viņa iepriekšējās meitenes rakstura ziņā un pieredzes. :(
24.03.2013 20:30 |

Reitings 1714
Reģ: 15.08.2012
Mjā..., puisis galīgi nenobriedis izklausās.
No vienas puses labi, ka viņam pieredze, tagad lai tajā dalās ar Tevi, bet no otras - ka tikai nav tā, ka viņš uzskata, ka, lai sieviete gūtu baudu, viņam nav jādara nekas, ja reiz dāma tik aktīva, uz ar iepriekšējo izšķīrās tādēļ, ka viņai apnika censties.
25.03.2013 10:04 |

Reitings 24
Reģ: 24.01.2013
Paldies par atbildēm un uzmundrinājumiem :)

Vispār jau ir tā, ka viņš ir tāds skarbais puisis, kuram patīk izlikties sliktākam kā viņš ir, un varbūt izklausīsies naivi, bet es gribu būt tā, kas uzraks viņa dziļumus. Viņā ir iekšā tas mīļums, bet iepriekšējās draudzenes nodevība viņu padarījusi tādu, kāds viņš tagad ir. :/
25.03.2013 12:46 |

Reitings 7143
Reģ: 13.04.2012
Palasi iedvesmai 50 shades of Gray :D
Labi, joks.

Nedomā par bijušo. Viņa ir pagātnē, tu esi šeit un tagad. Viņš taču zina, kas un kā ir ar tevi, Acīmredzot, viņam nav iebildumu.
25.03.2013 12:54 |

Reitings 8272
Reģ: 29.01.2009
Daudzi jauni puiši neapzinās to, ka šādas lietas nav jāstāsta nevienam.
vai tu esi pateikusi savam puisim, ka esi 'vēl nevainīga un ka tev nav pieredzes un ka tu nebaidies no paša sexa, bet no tā, ka tu daudz ko nemācēsi? protams, nesāc tagad gaudot par to, ka bijusī tāda un šitāda.
eksperimentēt nozīmē to, ka viņi abi daudz ko mēģināja. tas noteikti nenotika vienā vakarā. sākumā jūs noteikti tāpat neko neeksperimentēsiet, jo ir labi tāpat. ar laiku, kad viss kļūs vienveidīgs, tad eksperimentēt noteikti vajag un tas nav slikti un tev pašai to arī vajadzēs. tas jau nenozīmē uzreiz vēl kādu partneri vai sado/mazo.
tu vari viņam pateikt, ka, ja vin''s grib ko savādāku, lai viņš tev pasaka un jūs varēsiet pamēģināt. eksperimentēt nozīmē kaut vai to pašu vietu maiņu (piemēram, vannasistabu, nevis gultu) vai pozu maiņu. un tas nav nekas traks.
25.03.2013 12:57 |

Reitings 8272
Libra- labāk viņai to nelasīt :D viņa nobīsies un padomās, ka bijusī bija tāda pati kā Ana un ka viņas puisis ir Grejs. labāk, lai viņa to grāmatu izlasa tad, kad viņiem jau būs pilnvērtīgākas attiecības.
25.03.2013 13:00 |

Reitings 1603
Reģ: 22.06.2012
Aizmirsti par viņa bijušo - no Tevis neviens negaida, ka būsi baudas pavēlniece jau pirmajās reizēs. Ja jau viņš ir tik pieredzējis, tad vienkārši atbrīvojies un seko viņam. Tikai nedari neko, kas, tavuprāt, nav pieņemams. Viņš parādīs, ko un kā darīt tā, lai viņam ir patīkami, un ar laiku, jau pati sapratīsi un izdomāsi kādas savas viltībiņas:D

Vīrieši ir dažādi - citam patīk eksperimenti, dažādība, kaut kādi fetiši, cits saskatījies porņukus močī bez apstājas un domā, ka ir baigais mačo, cits tiecas pēc dvēseļu saplūšanas sexa laikā, cits vienkārši domā, ka sex ir tikai bērnu radīšanai :D

Īsiem vārdiem - dzīves sīkumi, par kuriem nav jēgas iespringt .. tas nāks pats no sevis.
25.03.2013 13:24 |

Reitings 1846
Reģ: 06.03.2011
Es vispar nafig ar vinju kopaa nebutu :D

Atrodi bez pieredzes dzeku : ))) Vajadzigs tads tev palietots? Beigaas tevi izmantos un pateiks, ka iepriekshejaa bija labaka, ja jau tagad smalkjutibu neredz.
25.03.2013 14:50 |

Reitings 7781
Reģ: 12.11.2010
stulbi no viriesa puses kaut kadas seksa detalas atklat...
25.03.2013 14:56 |

Reitings 606
Reģ: 31.01.2013
Es arī jautāšu, vai puisis zina, ka tu esi nevainīga?
25.03.2013 15:11 |

Reitings 349
Vispār jau ir tā, ka viņš ir tāds skarbais puisis, kuram patīk izlikties sliktākam kā viņš ir, un varbūt izklausīsies naivi, bet es gribu būt tā, kas uzraks viņa dziļumus. Viņā ir iekšā tas mīļums, bet iepriekšējās draudzenes nodevība viņu padarījusi tādu, kāds viņš tagad ir.

Sajūta tāda, ka Tu runā par man vienu zināmu cilvēku.
25.03.2013 15:15 |

Reitings 1906
Reģ: 05.04.2009
Tas vēl nav nekas. Mans pirmais vīrietis mani aprunāja ar savu bijušo par to, kā bija man atņemt nevainību, ka viņa labāka (tas nekas, ka biju nevainīga, kamēr viņai liela pieredze) utt. Par laimi viņu pametu.
25.03.2013 15:21 |

Reitings 1846
Reģ: 06.03.2011
Vot vot, autore, ieklausies, ko tev saka "maybe" !
25.03.2013 15:23 |

10 gadi
Reitings 206
Reģ: 27.01.2013
Nelasīju iepriekšējos komentārus, tāpēc varbūt atkārtošos, bet to, ko uzrakstīji šeit, pasaki viņam!
Jā, nav no viņa puses smuki lielīties ar savu pieredzi un runāt par bijušo, sevišķi ja jums vēl nav bijis sekss, bet vai esi iedomājusies, ka varbūt viņš pats ir apjucis/satraucies/nepārliecināts un vēlas izskatīties pēc superpieredzējušā vīrieša? Ja neesi viņam vienkārši laika kavēklis, domāju, ka viņam vajadzētu pacensties ņemt vērā to, kā Tu jūties.
25.03.2013 23:08 |

Reitings 606
Reģ: 31.01.2013
Tas vēl nav nekas. Mans pirmais vīrietis mani aprunāja ar savu bijušo par to, kā bija man atņemt nevainību, ka viņa labāka (tas nekas, ka biju nevainīga, kamēr viņai liela pieredze) utt. Par laimi viņu pametu.

Omg, es tādam preteklim pautus atrautu, tad lai viņa ex viņam līmē tos atpakaļ,ja jau tik pieredzējusi.
26.03.2013 15:46 |

Reitings 6037
Reģ: 10.08.2011
viņam pagātnē ir bijis ļoti labs sekss, ka pats apgalvo

Viņš var arī pārspīlēt vai samelot, lai Tu rādītu nez kādus akrobātiskus trikus un nepārtraukti steigtu apmierināt visas viņa vēlmes, lai Tu būtu labāka par viņa ex (spiež uz Tavu greizsirdību).
Es Tavā vietā 100% nepaļautos uz viņa teikto.

P.S. Vispār normāls vīrietis neko tādu neteiktu...
26.03.2013 15:53 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits
vairāk  >

Lietotāji online (2)