Meklējam viesmīli darbam viesnīcas ''Laine'' restorānā.
Nepieciešamas latviešu,angļu un krievu valodas zināšanas.
Darbs maiņās. 12-22. Svētdienas brīvas.
Darba alga 1,30/h
Lai pieteiktos darbam, lūdzu personīgi ierasties viesnīcas ''Laine'' restorānā darba dienās no plkst 9-12 vai 14-16.
nazīc, vai tu esi kādreiz studējusi? Atlikšana uz pēdējo brīdi strādā kā laba motivācija. Tīri cilvēcīgi cilvēks būs izdedzis, pat, ja varēs visu apvienot. Kāpēc tā jāmoka sevi?
Ne manā paziņu lokā, ne kursabiedru lokā nav neviens kurš strādā melnu muti sešas dienas nedēļā. Vismaz nezinu tādus. Runa nav par darba apvienošanu ar studijām, bet par šo konkrēto vakanci kā tādu. Lai jau strādā tie, kas spēj, tikai cik ilgi? Pieredze rāda, ka visbiežāk studenti izvēlas pamest studijas, nevis darbu, ja apvienot ir grūti. Lieki izgrūsti līdzekļi.
Un obligātās lekcijas ir 24/7 ka brīvā laika vispār nav :D nu ja nu ja. Nez kāpēc pat medicīnas studenti paspēj gan izmācīties,gan pastrādāt,gan izballēties.
Tā jau ir,ka ielas ir pilnas ar bomzīgajiem viesmīļiem,kam nav pajumtes,normāli dzīvot spēj tikai tie,kuri nestrādā. :(
tām,kas cepjas, var jebkurā profesijā mācoties darbu ar skolu apvienot, jautājums ir tikai cits- vai to grib darīt. Daļai jau labāk sēdēt vecākiem uz kakla vai piestrādāt ar pakaļu.
Nazīc, tie medicīnas studenti, kurus es pazīstu, neviens nestrādā pilnu slodzi. Varbūt tev visapkārt ir supercilvēki, kas ne ēd, ne guļ, nezinu. Un tie dienas nodaļas studenti, kuri strādā pilnu slodzi, darbus nodod tikai simboliski, lai izvilktu bez lieliem parādiem, un viņiem ir studiju kredīts, jo izturēt rotāciju, strādājot pilnu slodzi, ir nereāli. Joprojām gaidu piemērus, kur var mācīties 1-2 h dienā.
Donata,es runāju par strādāšnu+mācīšanās vispārīgi,tas ietver sevī arī pusslodzi
Tad es atvainojos, sacepos par tiem, kas uzskata, ka 160 h par 150 ls ir ideāls studentu darbs.
Un par piemēriem man tiešām nav skaidrs, tad es ar savu diplomu esmu apčakarēta, jo mācījos dienām un naktīm.
pēdējos kursos, tas ir tad, kad lekcijas 1-2x nedēļā un obligātās prakses?
atļaušos atzīmēt, ka starpība starp 220 un 150 ls ir 70 ls, tas nav tas pats, par šo naudu jau var mēģināt izdzīvot.
+ viņi strādā savā jomā, tas pilnīgi un galīgi nav tas pats, kas strādāt par viesmīli.
ā, sorry, uz papīra.
man izklausās, ka šeit neviena nav studējusi un dzīvojusi par 150 ls. es esmu, tāpēc atļāvos oponēt, ja kādai tas skaitās lieliski, man gan nē.