Kārtot pēc: jaunākā, vecākā

Draugs manipulē?

Reitings 2
Reģ: 24.03.2013
Sveikas!
Man ir kāds jautājums, kas neliek mierā.

(Pirms problēmas izklāsta vēlos jūs lūgt iztikt bez uzbraucieniem vai pārmetumiem. Man TIEŠĀM ĻOTI nepieciešams citu - pieredzējušāku cilvēku viedoklis.)

Pagājušā gada nogalē pasākumā iepazinos ar savu draugu. Viens par otra eksistenci zinājām jau iepriekš, bet uvāk iepazināmies tikai pasākumā. Viņš uzaicināja uz randiņu. Tam sekoja nākamie. Kļuvām par pāri.
Iepriekš man bija daži īslaicīgi draugi, bet viņš ir pirmais, ar kuru nonācām līdz seksuālām attiecībām.

Viņam ir bijusi visai sarežģīta bērnība - tēvs ir brunču mednieks, kas pametis ģimeni. Kā viņš pats apgalvo - darītu visu, lai nebūtu kā tēvs. Māte ir dzīvē vīlusies sieviete. Pats tīņu gados ir iztrakojies pēc PILNAS programmas (Tātad - viņš man ir pirmais, es viņam ne), arī bijis babņiks, tagad tāds vairs nav; savā būtībā nīst cilvēkus un ciena sarkasmu lielās devās - mēdz būt pat ĻOTI skarbs. Bonusā - ir ļoti pašpārliecināts. Pati arī esmu mazliet mizantrops, bet diezgan iecietīga, labsirdīga, tīņu gados ir bijušas problēmas ar pašvērtējumu; kopš tā laika ir liels progress, bet cīnos joprojām. Esam ja ne gluži pretstati, tad diezgan atšķirīgi gan.

Kur ir problēma? Mēs visai daudz plēšamies - lielākoties par niekiem. Netīšām vai tīšām, bet bieži viņš ar saviem komentāriem mani aizskar. Es viņam uzreiz paskaidroju, kas man nepatīk. Pēc tam gan mēdz atvainoties, samīļo un ir jauks.
Ar "atkošanu" iet kā pa celmiem - bieži mēdzu kļūdīties, vērtējot cilvēkus, bet aizvien vairāk rodas sajūta, ka ar mani manipulē. Viņš it kā ir labs cilvēks - mīl dzīvniekus, palīdz mātei, draugiem. Ir ļoti strādīgs, nelieto alkoholu, mērķtiecīgs. Seksā ir ļoti uzmanīgs un iejūtīgs, nekad neko neuzspiež, apgalvo, ka mīl un dievina mani, jo es esot starp tiem retajiem cilvēkiem, kuru klātbūtnē viņš jūtas tiešām labi. Ļoti greizsirdīgs - vienmēr izjautā, kur un ar ko esmu bijusi.

Tikai - šo 2 mēnešu laikā esmu pamanījusi, ka praktiski visur viņš meklē iespējas, kā gūt sev lielāku labumu. Aprēķinātājs.
Reizēm viņš kaut ko pasaka, šķiet, ka vēro manu reakciju. Nereti, ja tas mani iepriecina, pēkšņi, tā kā smejoties, izmet pretēju atbildi, tādējādi mani apbēdinot. Kad es viņam jautāju, kadēļ viņš tā dara, viņš uzvelkās un apgalvo, ka es pati sevī laužoties un izdomājot visādas muļķības.. Viņu nemīlu, taču esmu emocionāli ĻOTI, ĻOTI pieķērusies.

Varbūt kādai no jums ir bijusi, ja ne identiska, tad daudz maz līdzīga situācija vai vienkārši varat ko ieteikt?
24.03.2013 17:10 |

Reitings 3755
Reģ: 22.10.2012
Atgādina Vējiem Līdzi.
24.03.2013 17:13 |

Reitings 2
Reģ: 24.03.2013
Vai, lūdzu, var bez sarkasma/ironijas? :D
24.03.2013 17:16 |

Reitings 996
Reģ: 07.05.2011
Es gan te neredzu nekādu Vējiem līdzi. Ance: vilki paralēles ar Retu Batleru?
Neesmu attiecību specs, bet, manuprāt, nav jēga tērēt tik dārgo laiku ar cilvēkiem, kas to nav pelnījuši. Otru cilvēku jau neizmainīsi.
24.03.2013 17:33 |

Reitings 3755
Nu, nav nekāds sarkasms. Palasi pati, it īpaši beigas. Moš sapratisi. Ir tādi "Reta Batlera tipa" džeki.
24.03.2013 17:34 |

Reitings 3755
Es gan te neredzu nekādu Vējiem līdzi. Ance: vilki paralēles ar Retu Batleru?

Kaut kā tā. Es gan saskatu. ;)
24.03.2013 17:35 |

Reitings 9169
Reģ: 23.02.2012
Viņu nemīlu, taču esmu emocionāli ĻOTI, ĻOTI pieķērusies.

Ljoti aciis iekrita shis. Ja nemiili cilveeku, zemapzinjaa vienmeer mekleesi kaadu iemeslu, lai tiktu no taa cilveeka valjaa.
24.03.2013 18:17 |

Reitings 4617
Reģ: 02.06.2012
Pēc apraksta šķiet baigi labais džeks. Vismaz priekš manis.
Tālu tiks.
24.03.2013 18:28 |

Reitings 176
Reģ: 23.05.2011
Nu wnk ir čaļi, kam patīk spēlēt spēlīti "es tev uzbraucu, paskatījos tavu reakciju - man wsm ir jautri, piedod mīļum, hahaha". man draudzenei ir tāds čalis. Visticamāk, ka tas čalis tāds wnk ir. Vai nu tu to pieņem un iemācies ar to sadzīvot, vai meklē citu.
viņš gadījumā nav zivs pēc horiskopa?
24.03.2013 19:12 |

Reitings 4258
Reģ: 18.06.2012
Nu wnk ir čaļi, kam patīk spēlēt spēlīti "es tev uzbraucu, paskatījos tavu reakciju - man wsm ir jautri, piedod mīļum, hahaha".

viņš gadījumā nav zivs pēc horiskopa?

Es tā īsti neticu horoskopa iezīmju baigajām sakritībām, bet principā man reizēm izraujas tas pats, esmu zivs. Tā kā ne tikai čaļi tādi ir, bet cilvēki vispār.
Un pēc sevis spriežu - ja tu (autore) to esi atļāvusi un tikai žēlīgi pajautā "kāpēc tu tā pret mani", tad viņš arī turpinās tādā garā. Jānoliek pie vietas (un vislabāk jau pašā sākumā), jādod saprast, ka šādi ar tevi nevar izturēties. Tad viņš, ja būsi viņam gana svarīga, sapratīs, ka tā nevajag izturēties, ka tas tevi sāpina un kontrolēs sevi. Ja tu centīsies pa labam (jeb, manuprāt, pa lupatīgo) izturēties, tad nekas nemainīsies.
24.03.2013 19:21 |

Reitings 8189
Reģ: 02.02.2010
Līdzīgs pievelk līdzīgu. Tas , kas viņā tevi kaintina tevī pašā ir
24.03.2013 19:25 |

Reitings 1791
Reģ: 17.11.2011
Nu zini, nekur problēmu nesaskatu, viņš vienkārši jokojas, tie ir tādi joki. Tas ka uzreiz pasaka pretēju atbildi, nav domāts lai tevi apbēdinātu, bet gan viņš tā jokojas -zinu tādus cilvēkus.

Viņš it kā ir labs cilvēks - mīl dzīvniekus, palīdz mātei, draugiem. Ir ļoti strādīgs, nelieto alkoholu, mērķtiecīgs. Seksā ir ļoti uzmanīgs un iejūtīgs, nekad neko neuzspiež, apgalvo, ka mīl un dievina mani, jo es esot starp tiem retajiem cilvēkiem, kuru klātbūtnē viņš jūtas tiešām labi.

Novērtē viņu un viņa labās īpašības!
24.03.2013 19:49 |

Reitings 925
Reģ: 11.06.2012
Es arī brīnos, tik daudz labu īpašību nosauci, bet tomēr sūdzies.. NAV ideālu cilvēku.
24.03.2013 20:07 |

Reitings 448
Reģ: 25.01.2013
Es arī brīnos, tik daudz labu īpašību nosauci, bet tomēr sūdzies.. NAV ideālu cilvēku.

Neko specifisku neredzu - tev problēma šķiet tā, ka viņš ir sarkastisks? Es esmu ĻOTI sarkastiska, bet tādā veidā necenšos ne ar vienu manipulēt - vienkārši tāda esmu.Visas īpašības ko tu nosaucu (īpaši sarkasms) man tavā puisī liekas vienkārši lieliskas :)
24.03.2013 20:16 |

Reitings 448
Reģ: 25.01.2013
Aizmirsu ierakstīt, ka piekrītu Rūtas teiktajam pilnībā :)
24.03.2013 20:17 |

Reitings 8272
Reģ: 29.01.2009
nu atkarībā, kā viņš joko. varbūt tu vnk nesaproti jokus, bet varbūt viņš krietni pārspīlē.

vēl kas, tu jau pati esi norakstījusi šīs attiecības, jo atzinies, ka patiesībā nemiļi viņu, bet es tikai pieķērusies.

es domāju, ka viņš vnk jokojas, varbūt reīzēm par daudz, bet tu to nesaproti, jo uztver visu ļoti personīgi, un, kā jau teici, tev bija un vēl nedaudz joprojām ir problēmas ar pašcieņu. varbūt tu vari pateikt, kādus jokus viņš izsaka?
nedomāju, ka viņš tikai tagad ko tādu dara. domāju, ka viņš jau to darīja iepriekš, bet tagad vnk tu sāc skaidrāk redzēt viņa darbības un piefiksēt.
25.03.2013 14:52 |

Reitings 1846
Reģ: 06.03.2011
Gribi vai nee, bet berni iespaidojas no saviem vecakiem - tb vinjus ietekmee vide, kuraa vinji ir augushi. Kopijas vecaku vinji nav, bet ir lietas, kuras vinji uzskata par normu. Koments taa starp citu, vienk
25.03.2013 14:56 |

Reitings 1493
Reģ: 29.01.2009
Jā... man kaut kā izklausās, ka ar to dzēlīgumu puisis mēģina apkārtējos turēt tādā kā pavadas attālumā, lai, ja nu kas, nesāpina aizejot. Nu gluži kā tēvs. Turot tajā "pavadā" viņš arī ir situācijas noteicējs, kas ir pretsats bērnībā piedzīvotajam... manuprāt!
Tas pats tajās replikās, kas veltītas Tev. Tās apbēdinošās replikas, pieļauju, arī ir, lai redzētu Tavu reakciju, lai saprastu - pametīs? nepametīs?
JO!!! Aiz ārējas bravūras ļoti bieži mēdz slēpties patiesībā viegli ievainojams, ja ne pat ar pilnīgi pretējo - zemu pašapziņu - , cilvēks. Varbūt tas attiecināms uz viņu? Jo vienmēr esmu uzskatījusi, ka greizsirdība ir šaubu par sevi izpausme. Cilvēkiem reti kad ir pamats domāt, ka otrs viņu krāps vai ne tā rīkosies, ja ne vien pats par sevi klusībā nedomā - es viņu neesmu pelnījis, tāpēc noteikti atradīs labāku...
Parunājiet par šo! Pati arī centies par visu neapvainoties!

Vai arī otrs variants.. jums patiesi ir tik pretēji raksturi, ka pat humora izjuta nesakrīt.. un visa problēma :D
25.03.2013 15:06 |

Kārtot pēc: jaunākā, vecākā

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits