Jautājums, vai jūs gludinat visus savus apģērba gabalus? Vai tomēr uzskatat, ka tāpat ir labi, neredz, ka saburzījies?
Es šodien gludinot kārtējo kaudzi, aizdomājos. Līdz saviem 22, 23 gadiem negludināju neko, blūzes kuras būtu jāgludina tajā laikā nevalkāju. Likās, ka tāpat drēbes neizskatās saburzītas. Bet tad vienu dien, izcēlu visas maikas, krekliņus no skapja un kārtīgi izgludināju. Smuki salocīju un atliku atpakaļ plauktos. Atceros dienu kad jau trešo dienu pēc kārtas uz darbu uzvilku tos pašus svārkus un glītu topu, abi apģērba galabi tika no rīta izgludināti, agrāk nekad šos apģērba gabalus negludināju. Satiku no rīta kolēģi un man tika izteiks kompliments cik labi šodien izskatos, itkā drēbe tā pati, bet kautkas esot savādāks. Un visu dienu bira komplimeti par ko biju ļoti pārsteigta. Šādas situācijas atkārtojās vairākkārt, pat viecu experimentu un uzvlku negludinātas drēbes par ko iepriekšējā nedēļā saņēmu patīkamus vārdus, nekādu emociju šoreiz. Un mums kolēģi/es ar komplimenties neskopojās, arī ja valkā to pašu.
Reiz izlēmu 2 nedēļas no vietas katru rītu nofotogrāfēt savu apģērbu, vienu dienu gludinātu, otru negludinātu. Piebildīšu, ka vienmēr likās, ka šiem apģērbiem tāds materiāls kurš gludināšnau neprasa. Un ziniet, biju pārsteigta, ka lai cik gluds materiāls (nerunāju par 100% visiem), var pateikt, ka drēbe negludināta. Gludināta izskatās labāk, kopskats ir daudz koptāks.
Kopš tā laika gludinu praktiski visu, gan mājas kokvilnas krekliņus, gan apakškrekliņus, pat pidžammu. Man jau tuvojas 25, šķiet, ka piedien tomēr vairāk rūpēties par izskatu. Agrāk likās, ka es jau pavisma jauna, man piedodams.
Garš un bla bla bla teksts, bet padalaties ko, kā un cik jūs gludinat?!