Sveika.man bija ljooti liidziigi.un es esmu daudz par sho jautaajumu domaajusi..
Bet shiis ir tikai manas paardomas!! Es nesaku,ka kaut kas ir pareizi vai nepareizi..
Atceros kaa mees vienrei 12.klasee runaajaam,kas mees gribeetu buut,kur mees gribeetu buut peec gadiem utt...un es vienmeer teicu,ka es gribu buut jauna mamma,gribu atrast lielo miilestiibu(es vienmeer esmu bijusi diezgan naiva romantikje ) un ka es gribeetu straadaat skolaa. Maaciitis mazos beernus,jo,manupraat,beerniiba ieliek tos pamatus,kas noteiks,kaadi mees buusim veelaak,ljoti daudzi beerniibas notikumi ietekmee to,par kaadiem cilveekiem izaugam...kaa risinam probleemas ar citiem,ar sevi, kaa pienjemam citus cilveekus, kaa pilnveidojamies utt..jo buutiibaa jau pashu svariigaako,ko cilveekam vajag,mes apguustam 1.dziives gadaa- est, staigat,runat,panjemt lietas... Tas viss mani tik ljoti fascinee,tad ,nu,es izleemu,ka es gribeetu straadaat skolaa ar mazajiem. Jo tas tachu ir visforshaakais un augljus nesoshaakais darbs.tu centies paliidzeet mazajam cilveekam,kas ir veel tik daudz sapnju un ideju. ..taa,luuk,un daudzi arii teica,ka tas ir nedaudz smiekligi,stulbi utt...tad kapec es 3 gadus maacijos pastiprinaati eksaktos prieksh,etus,ja veelos buut 'tikai' skolotaaja??!! Manupraat,mums katram dziivee ir tas merkjis jau daudz mas nosprausts,bet celji,kaa pie taa nonaakam,ir daudz un dazhaadi... Es zinu,ka es neaizgaaju studeet,es zinu,ka es pametu labiju,es zinu,ka es dziivoju citaa alstii,es zinu,ka es esmu bijusi beern aukle...un es zinu,ka es esmu esmu ieguvusi ljoooti daudz,es esmu buutiibaa apguvusi 2 jaunas valodas,es esmu satikusi vienreizeejus cilveekus,iemaaciijusies tik daudz ,iepazinusi pasauli un sevi.. Un es esmu laimiigi preceejusies un zinu,kaa ir izneesaat mazuli 9 meeneshus,es zinu,kaa ir atdot prom savu daargaako- pienjemt,ka manam mazulim nebija pie mums jaapaliek,pienjemt,ka vinjam bija citaadaaka misija,pienjemt,ka mans ego-es gribu savu beernu!!!- iisti shajaa pasaulee neko nenosaka...notiek daudz dazhaadu notikumu,kas muus izmaina...un es esmu saakusi straadaat skolaa. Labaa eiropas skolaa ar 4/5 gadiigiem beerniem. S miilu savu darbu. Tas nav pilnas slodzes,bet iesaakumam ljoti labs taapat...un ,skat,peec 4 gadiem es esmu tur,kur es gribeeju buut vienmeer...bet es buutu vareejusi iet studeet ekonomiku,kaa bija domaajushi mani vecaaki, un es buutu jau 2.kursaa reaali izbesiijusies,un ...iespeejams,ka es nebuutu tur,kur esmu pashlaik... Un es arii zinu,ka es gribu maaciities,es zin,ko es gribu maaiities,bet tas viss ir naacis pamazaam...4 gadu laikaa es esm sho sapratusi,ka 'aatri' nevienmeer garantee rezultaatus. Lai arii es neesmu beigusi augstskolu, es nejuutos mazaak zinosha kaa mani draugi,es tachu naudu skaitiit maaku,rakstiit maaku,pulksteni paziistu un arii latvieshu gramatiku zinu.
Es redzeeju forshu kreklinju ar uzdruku (apmeram kaut kas shaads bija rakstiits) -"un ir pagaajusi karteja diena,kuras laikaa man nevajadzeja pielietot algebru"... Man ,piemeram,tieshaam vienmeer likaas,ka shiis ziniibas visas ir vairaak ,lai attiistiitu muusu speeju domaat,bet ikdienaa tachu mums ir vienalga,kaa atteels veidojas acii vai kapec cos no 45 gradiem ir tik ,cik ir...
Es vienmer esmu bijusi vairak realiste , mani vienmer ir saistijushi cilveka pasha piedzivojumi,domas...graamatu izlasiit nav liela maaka. Manupraat.
Lai tev veicas...dziive ir iisa. Dziivo saskanjaa ar savu sirdi.