Sveikas meitenes.
Pirms dažiem mēnešiem nolēmu pirmo reizi nokrāsot matus, jo mana dabīgā krāsa bija apnikusi (gaiši pelēcīgi brūna, gali nedaudz blondi) uz tumši brūnu gandrīz melnu. Tagad jau vairākus mēnešus staigāju ar tumšiem matiem un esmu apmierināta. Bet daudzi cilvēki no sākuma teica, ka man izskatās ļoti labi, bet tagad arvien biežāk man pārmet, ka neatstāju savu dabīgo krāsu, ka, tagad līdzinos visām meitenēm. Sāku domāt varbūt vispār nokrāsot visus matus pilnīgi blondus? Manā ģimenē visas sievietes vienmēr ir bijušas blondīnes un es esmu tā vienīgā brunetīte. Jums kādai ir pieredze uz šādu krāsu pāriešanu? Cik ļoti tas sabojāja jūsu matus? Ļoti negribu sabojāt savus matiņus, tāpēc tikai vienreiz nokrāsoju un tad jau tikai saknes piekrāsoju, lai nesabojātu pārējos matus. Kāda ir ikdiena ar blondiem matiem? Esmu dzirdējusi, ka blonda krāsa bojā vairāk matus nekā tumša krāsa. Varbūt jūs varat ieteikt kādus gaišus toņus, kuri labi izskatās? Vai arī varbūt man pakonsultēties ar kādu stilistu, kurš varēs ieteikt, kādā tonī matus krāsot?