Kārtot pēc: jaunākā, vecākā
 

Horoskopu jociņi labam garastāvoklim

 
Reitings 1542
Reģ: 14.07.2011
Atradu internetā, izlēmu padalīties, varbūt kāda saskata sevi? Jo kā jau mēs visi zinam, ka katrā jokā sava taisnība. :) Ko vēl interesantu varat pateikt par kādu horoskopa zīmi, ko labi pazīstat? Kaut vai joka pēc :)

Auns



pašpārliecināts vulkāns – kaut kas tamlīdzīgs. Ļoti spītīga un uzskata, ka viņas viedoklis ir pats galvenais un vissvarīgākais un uzspiež to visiem pārējiem.
Ja viņa domā, ka Tu esi kretīns - tūlīt pat to Tev paziņos. Lai viņu dabūtu, vajag parādīt kāds Tu esi varens, stiprs un pašpārliecināts lamers. Atceries: viņai nepatīk vārguļi, nīkuļi un tie kuri nepiekrīt viņas viedoklim. Kaut gan iekarot viņu nevajag: viņa pati piedāvās satikties 18:30 Biķernieku mežā un ne-bērnu orģijām. Ļoti patīk drāzties un gultā izmanto tādas perversas lietas, par kurām lielākajam maniakālam slepkavai būtu pamatīga skaudība. Parasti auni – heteroseksuālas sievietes.

Vērsis



Pārsvarā zemes vecene. Dievina izklaidēties, pie tam lameru kompānijā. Te neies cauri visādi prikoli ar mūžīgu mīlestību, un visāda jūtīga figņa, kā tas bija ar vēzi. Vienkāršākiem jābūt, dārgie draugi.
Vienkārši dari tā, lai viņai ar Tevi būtu interesanti, uzdāvini kaut kādu sieviešu figņu, nedaudz standarta romantisma - un viņa ir Tava. Galvenais nevajag viņai uzmākties, viņa ir ļoti stūrgalvīga. Ja viņa pēkšņi nolems, ka Tu iespaido viņas psihi - sāks kauties. Tā kā te vajadzētu izmēģināt ar laiku pārbaudītu stratēģiju: labāk stundu pagaidi, nekā trīs pierunā. Izskatās viņas parasti sievišķīgi un stilīgi, reizēm ļoti gudra, bet pārāk piezemēta un ieciklēta uz izklaidi un Tavas naudiņas daudzumu. Gultā uzvedas standarti, perversas lietas labāk pat neiesākt. Taču bieži starp vēršiem ir lezbietes.

Dvīņi



Ļoti dīvaina tante. Tas ir pēc izskata parasta, bet īstenībā ļoooti savāda. Tu esi pamanījis, ka daudziem nojūdzas smadzenes, bet ar viņu ir daudz trakāk. Viņas raksturs mainās visu laiku. Te viņa dievina Tevi un pēc Tava lūguma skrien Tev atsūkāt, bet te izmet Tevi un Tavas pekeles uz ielas. Tāpat ir arī seksā: viņas fantāzijas var aizēnot Lielā Perversa labo slavu, bet nākošajā dienā viņa pasaka, ka drāzties ir tas pats, kas ēst miruša dzīvnieka gaļu. Tā kā es Tev nevaru palīdzēt: vajag orientēties uz vietas. Gultā daudzveidīga. Dvīņi mēdz būt lezbietes, zoofīles, kosmonautes un vispār par ko vien grib.


Vēzis



Uzbāzīga, uzmanīga, sapņaina meitenīte. Diezgan vienkāršs veids kā viņu dabūt: visu laiku stāstīt cik viņa ir gudra, skaista, vienīgā un vēl visādus krutus fufeļus par viņas neatkārtojamību. Saki, ka nevari dzīvot bez viņas, ka viņa ir kā malks svaiga gaisa, īsāk sakot muldi viņai visu laiku, bez sirdsapziņas pārmetumiem. Lieta tāda, ka viņai ir kaudze ar kompleksiem par viņu pašu, un ātri vien Tev piesiesies. Taču apniksi viņai arī ļoti ātri, jo viņa nezin ko grib. Bet, ja Tu viņu pametīsi, viņu mocīs pamatīga depresija, ka pat man palika bail. Viņa no Tevis neatsiesies vēl pāris gadu: zvanīs, sūtīs vēstules, utt. Un pastāvīgi činkstēs, ka neviens viņu nemīl, ka Tu esi pretīgs izdzimtenis, pasmējies par viņu un pameti viņu, nevainīgu, mazu meitenīti. Gultā rāda akrobātiskus brīnumus, jo ne jau pirmo reizi tur, un otro arī ne. Parasti heteroseksuālas.

Lauva



Diagnoze: lielummānija. Visu laiku jūtās krutāka par visiem. Tā kā spēlēt vajag tieši uz to. Viss, ko Tu vari izdarīt: dāvināt viņai dimanta auskarus, ceļojumu apkārt zemei, 3 reizes dienā dziļi paklanīties, bļaut cik viņa ir lieliska un uztetovēt viņas vārdu sev uz krūtīm. Taču neaizmirsti, ka pie viņas kājām rāpo kaudze pielūdzēju - tā kā Tu esi vēl viens arguments viņas krutumam. Taču Tu nevari viņu krāpt - tā ir viņas privilēģija, nemirstīgās dievietes un pasaules valdnieces. Tā kā, lai dabūtu viņu, Tev vajadzēs daudz naudas, daudz brīvā laika un labi piekārta mēle. Un tā, gultā lauvas vispār tā neko, bet pat te izpaužas viņas krutums. Parasti heteroseksuālas.

Jaunava



Ideālistiska frigidita. Gaida savu princi uz zila vai vēl kāda zirga, un līdz tam brīdim ne ar vienu negulēs. Kaut gan es šaubos, ka viņa gulēs ar to princi vispār. Visus cilvēkus, izņemot sevi, uzskata par totāliem izdzimteņiem, kaut gan ļoti labi to slēpj un šifrējas par mīļu un jauku veceni. Dievina flirtēt un spēlēties ar visādiem onkuļiem, bet pēdējā brīdī pamet tos. Viņa var gadiem nedrāzties un nejusties slikti. Viņas seksuālie algoritmi pilnībā tiek kontrolēti ar prātu, tāpēc piebraukt no jūtīgās puses un elsot mēnesgaismā ir beigts numurs. Vienīgā reālā reize ar viņu ir pārgulēt kāzu naktī. Bet lai apprecētos, desmitiem gadu viņu vajadzēs romantiski aplidot. Gultā uzvedas nedaudz pasīvi, kaut gan viegli pierunāt uz visādām perversām lietām. Parasti jaunavas - lezbietes.

Svari




Mājas meitene. Nevar iedomāties savu dzīvi bez otras pusītes un tāpēc parasti ātri apprecas. Tā kā stāsti viņai, ka Tev ir nopietni nodomi un, ka Tu neesi viens no tiem "vienas nakts onkuļiem". Viņa ir ļoti kaprīza un patīk bieži apvainoties. Bet, ja viņa Tevi mīl - apvainoties beidz, un cenšas nolīdzināt visas asās malas jūsu attiecībās. Tāpat kā vērsim patīk visāda romantika un sieviešu mantiņas. Reizēm sāk tēlot no sevis to, kas īstenībā nav, pie tam to dara nekaunīgi - te Tev vajadzēs nedaudz piespēlēt, lai nenoskaņotu viņu pret sevi. Sekss parasti viņai ātri apnīk, un nodarbojas ar to tikai tāpēc, lai nešķistu frigida, jo ļoti ir atkarīga no citu viedokļa. Gultā bieži ir vienveidīga. Parasti svari ir heteroseksuālas.


Skorpions



Viņai patīk drāzties. Viņa māk drāzties. Viņa grib drāzties. Burtiski viņas dzīves mērķis ir drāzties. Tādu veceni parasti nevajag iekarot, viņa pati pienāks klāt un pateiks: "Es Tevi gribu!". Viņas klātbūtnē stāv visiem, pat Romas pāvestam, Dali Lamai 14-tam un 5. gadīgajam Kārlītim. Viņai ļoti patīk runāt par seksu un viņas iepriekšējo pieredzi - vari nebūt greizsirdīgs. Jūsu attiecību tālākais liktenis ir atkarīgs no tā, kā jūs pavadīsiet pirmo nakti - ja Tu viņu neapmierināsi, tad es Tevi neapskaužu. Kaut gan, ja izturēsi, arī Tevi neapskaužu, jo ne katrs lamers varēs izturēt 5-6 stundas non-stop. Gultā viņa ir... ...kā lai to pasaka, nu Tev tiešām pietiks un paliks pāri dažām Hirosimām. Parasti skorpioni heteroseksuālas.


Strēlnieks



Romantiska, taisnlīniju kuce - tāds apraksts visvairāk viņai piestāv. Nemāk melot, kad lieta iet par citiem cilvēkiem: atklāti pateiks par Tevi visu ko domā, un norādīs taisnāko ceļu kā iet uz visiem zināmo intīmo vietu. Bet toties par sevi viņa var pastāstīt tādas lietas, kas pat Lielajam Varenajam murgos nav rādījušās. Dievina visādus skuķeņu romantiskus sūdus, tādus kā raudulīgu dzejoļu lasīšanu, satikšanās pie strūklakas pusnakts mēness gaismā un atzīšanās mīlestībā uz ceļiem. Pirmajā dienā uzdāvini rožu pušķi un pastaigājies. Otrajā dienā uzdāvini rožu pušķi, pastaigājies un nosūc viņu. Bet trešajā dienā vienkārši un dusmīgi viņu izdrāz. Diezgan bieži viņa iekrīt dziļā depresijā. Tad labāk viņu neaiztiec. Ja pamana, ka Tu viņu krāp, iekrīt vēl dziļākā depresijā. Kaut gan viņa ir ļoti neuzmanīga, tāpēc viņu ir viegli pamest. Gultā viņai dažreiz ir ļoti dīvaini kompleksi, bet visumā gultā tā neko. Heteroseksuāla.


Mežāzis



Ļoti līdzīga jaunavai, bet ir pamatīgi seksuāli norūpēta un slimo ar pamatīgu lielummāniju. Cilvēkus uzskata par tādiem sūdiem, pat par kādiem es neuzskatu viņus (kaut gan pelnīti). Pat, ja Tu esi Einšteina, Švarca un Bairona sajaukums, Tev vienalga nav iespējams viņu dabūt. Kaut gan drāzties viņa grib pastāvīgi. Pastāvīgi - tas ir viņa grib drāzties katru sekundi. Un tāpēc viņas vienīgā izvēle ir nepārtraukti masturbēt, ko viņa arī dara. Pie tam orgasmu skaits dienā reizēm ir lielāks nekā 40. šie dati ir pilnīgi precīzi, jo iegūti ar slēpto kameru novērojamo objektu guļamistabās. Atceries, viņu nevar dabūt visu laiku zīmējoties viņas priekšā un aplidojot viņu. Viņa pati metodiski izvēlas sev partneri un gandrīz vienmēr kļūdās. Bet ar citiem viņa nepisīsies, ja ir ar Tevi. Bieži velta sevi visādam fufelim: reliģijai, mākslai, darbam un pavisam aizmirst, ka viņas ir dzīvas vecenes. Gultā uzvedās agresīvi un ņem kontroli savās rokās: darīsi to, ko viņa Tev liks. Gandrīz vienmēr biseksuālas.

Ūdensvīrs




Tipiska hipija. Viņai ir gigabaits vīriešu kārtas draugu, un momentā Tevi pametīs, ja neļausi viņai ar viņiem tikties. Viņai ir pie vienas Vietas Tava nauda un izskats, tā kā vari daudz nezīmēties viņas priekšā. Bet Tev vajadzētu būt augstākam nekā pilnīgam murmulim. Dievina brīvību un tāpēc nepatīk pieķerties ļoti vienam cilvēkam. Sekss viņai interesē minimāli, tā kā no šīs puses arī nevar piebraukt. Dažreiz viņai gadās konkrēti nojūgties, un tad viņa var izstrādāt tādas lietas. Tajos brīžos viņai arī vajag piebraukt. Gultā uzvedas kā pieklājas taču reti gūst baudu no seksa. Parasti heteroseksuālas.


Zivs



īsts atradums. Ja ļoti gribēsi - pārgulēsi ar viņu. Viņa galīgi nevar kontrolēt savas jūtas un emocijas ar skaidru prātu. To Tev vajadzētu sadistiski izmantot. Te derēs jebkura jūtīga herņa: slepenas zīmītes, negaidītas puķes dzīvoklī, maigi glāsti, paranoiski čuksti uz auss utt. Taču atceries: viņas intuīcija ir Eifeļa torņa augstāka par eriģēto prieku.
Tāpēc necenties viņai melot - to, ko Tu stāstīsi viņai, vajag Tev pašam ticēt. Pati sev viņa gan melo pamatīgi un lielās dozās. Tā kā viņas domas par Tevi būs stipri savādākas, bet drīzāk uz labo pusi. Parasti zivīm piemīt visādas reliģiozas un okultas novirzes, tā kā Tu bez problēmām varēsi viņas piedabūt uz tantrisku vai vēl kādu mistisku seksu. Gultā uzvedas patīkami, kaut gan reizēm nedaudz noslēgti. Praktiski visas zivis ir biseksuālas.
21.03.2013 19:14 |
 
Reitings 10475
Reģ: 01.08.2010
Izlasīju par sevi - par lauvām, bāc, labs! :D
21.03.2013 19:17 |
 
Reitings 110
Reģ: 29.01.2009
Auns

Ļoti patīk drāzties un gultā izmanto tādas perversas lietas, par kurām lielākajam maniakālam slepkavai būtu pamatīga skaudība. :) nē, nē tik traki nē!
21.03.2013 19:23 |
 
Reitings 4343
Reģ: 01.10.2012
Nepavisam neatbilst.
Bet negatīvais horoskops gan ir manējais:

Auns (21.03.-20.04) Ārkārtīgi agresīvs, primitīvs, kareivīgs un cietsirdīgs. Prāta ziņā bremzēts, grūtības rada pat vienkāršāko lietu iegaumēšana. Labprāt ieriebtu vairākkārt, taču, pārsvarā, visu laiku meklē jaunus upurus. Vulgārs, atvērtu sirdi, mīl alu un sālītus jokus.
Bērnībā sapņo par armijnieka vai kosmonauta karjeru, tādēļ nemitīgi provocē kautiņus. Ģimenes dzīvē viņu vajag turēt tālāk no naudas – visu vienā mirklī iztērēs, pats nezinās - kur. Sabiedrībā uzvedas kā īsts nūģis, var stundām runāt tikai par sevi, neievērojot citus. Reibuma stāvoklī izteikta tieksme uz skandāliem un ārdīšanos.

Vērsis (20.04.-20.05) Sīkmanīgs, kasīgs. Pielīdējs un sūdzambībele. Dzīvē seko straumei un izpilda visus priekšniecības norādījumus. Pēc dabas aktieris (vīrietis - tēlo no sevis altruistu; sieviete - mocekli), bet patiesībā visus ienīst, dvēseles dziļumos uzskatīdams sevi par Visuma centru. Mīl bagātību: slepus taupa cik tik var. Gatavs novilkt pēdējo kreklu, taču nevis no sevis, bet no tuvākā. Egocentrisks, ar sadistiskām tieksmēm, ģimeni tiranizē no bērnības līdz pat sirmam vecumam, lai gan ārēji izliekas laipns un mīļš. Neuzticas nevienam, pat sev ne. Uzupurēs visas pieejamās privilēģijas.

Dvīņi (21.05-21.06) Mūžīgais bērns - gan intelektuālā ziņā, gan arī jūtās. Kategoriski atsakās pieaugt un visbiežāk parazitē uz kāda rēķina līdz sirmam vecumam. Vienīgais, ko patiešām mīl - parunāties par ne par ko (bla-bla-bla). Lasa maz, taču par visu ir spriedums, kas, tiesa, mainās 10-12 reizes nedēļā. Uz vecumdienām paliek aizvien apķērīgāks.
Bieži kļūst par aktieri vai rakstnieku. Necieš spraigumu, ne fizisku, ne garīgu. Dievina uzņemt viesus, taču cienā viņus, labākajā gadījumā, ar tēju un konfektēm; parasti - ar savu vāvuļošanu.

Vēzis (22.06 - 22.07) Neveiksminieks pēc definīcijas. Konservators un oportūnists, kurš ieslīdzis pašapcerē. Nekas nespēj mainīt viņai pārliecību, taču pastrīdēties mīl - lai paņirgātos par savu oponentu un augtu pats savās izvalbītajās acīs. Aiz bailēm var uzbrukt pirmais, taču parasti, tikko samanījis draudus, bēgt savā alā - vietā, kur mēdz sevi paijāt un uzmundrināt. Viņš ar baudu nomelno citus, iztēlo sevi par situācijas saimnieku. Patiesībā, no visiem ļoti baidās, mīl vientulību un mieru.

Lauva (23.07 - 23.0 Jau agrā bērnība parādās nosliece uz alkoholismu un izspiešanu. Citās lietās - ļoti slinks. Bērnībā izspiež naudu no vecākiem, pēc tam - no draugiem un paziņām. Viņa hipertrofētā lepnība un patmīlība var saindēt dzīvi jebkuram, bet rijība - iztukšot jebkuru maciņu. Turklāt, viņš nepaliek resns. Viņam patīk, ka visa pasaule griežas ap viņu, tāpēc vienmēr un visā cenšas būt pirmais; ja tas neizdodas - kļūst viltīgs, un ievērojami samazinās izmēros.

Jaunava (24.08 - 23.09) Parasti piemīt ziloņa valdzinājums, bet prāts - truša. Sīkumains, skops, īgns, piekasīgs. Jaunavas pedantisms padara viņu neizturamu gan darbā, gan mājās. Ar nemitīgo piekasīšanos spēj izjaukt jebkuru pasākumu, un ikvienu novest līdz baltkvēlei. Nekad neimprovizē; tā vietā izstrādā sīkus un garlaicīgus darbības plānus priekš sevis un saviem tuvākajiem, neskatoties uz viņu protestiem. Visā viņu vada tikai auksts aprēķins; viss, ko dara, ir grūts un garlaicīgs.
Turklāt, ir lielisks intrigants, un, ja viņai parādās ienaidnieki, nenomierināsies, kamēr tos neiznīcinās desmitajā paaudzē.

Svari (24.09 - 23.10) Ja piedzimstat šajā zīmē, jums nav īpaši paveicies. Abas rokas - kreisās. Trula dzirde un slikta redze. Humora izjūta - iedīgļa stadijā. Viņiem nekad nav naudas, neveicas mīlestībā, neveicas nedz mājās, nedz darbā. Nespēj nedz nopelnīt, nedz pārsteigt, nedz paspīdēt. Patoloģiski trūkst spējas pieņemt lēmumus - tad sāk
trīcēt, svīst un krīt bezsamaņā, tādēļ visus lēmumus dzīvēs viņu vietā pieņem citi. Mīl tēlot mākslas speciālistus, lai gan neko tajā nesaprot. Bieži raksta puņķainus un asarainus memuārus.

Skorpions (24.10 - 22.11) Ļoti bīstams, jau pa gabalu. Krāpj, mānās, vērpj intrigas tikai aiz vienas vēlmes iznīcināt vien. Patoloģiski sadisti un mazohisti vienlaicīgi. Neko nežēlo, lai sasniegtu mērķi. Nežēlojot spēkus un līdzekļus, rada par sevi labu priekšstatu, lai pēc tam nodevīgi iesitu no mugurpuses. Veido karjeru, ejot pāri līķiem. Ja
viņš saka, ka ciena tavu draudzību, tas nozīmē, ka pirms stundas tevi nosūdzējis priekšniecībai. Dievina nepiedienīgas anekdotes un pornogrāfiskas filmas. Mīl lepoties ar saviem seksuālajiem varoņdarbiem, tai pat laikā nežēlīgi ņirgājas par tiem, kas viņam pieķērušies.

Strēlnieks (23.11 - 22.12) Visbiežāk izskatās pēc precīza idiota, un gandrīz vienmēr tāds arī ir. Viņa kretīnisko optimismu un neatlaidību nespēj atvēsināt, pat ne ķieģelis, kas uzkrīt viņam uz galvas. Parunājot ar viņu tika piecas minūtes, gribās viņu ātri un sāpīgi nogalināt. Jau kopš bērnības mīl uzbāzties visiem ar savu sabiedrību un ar savām
dumjajām idejām. Agresīvs optimists, kurš kopdzīvē radīs milzum daudz raižu. Patīk melot un izgudrot - visbiežāk, labu gribot (tā viņš domā). Mīl pūli, skaļus saietus un vietas, kur var par velti paēst un iedzert.

Mežāzis (22.12 - 20.01) Cietsirdīgs, auksts, bez sirds, īsts aisbergs.
Mājās - žandarms, darbā - tirāns. Tirāniskā un citu mocīšanā saskata savas dzīves jēgu, piekasās mazākajiem sīkumiem; pilnīgi trūkst humora izjūtas. Sit bērnus un terorizē savu otru pusīti. Atkāpjas tikai fiziska pārspēka vai psiholoģiska spiediena priekšā. Intelektuālā ziņā - primitīvs, nav fantāzijas, taču ir atriebīgs un ļaunprātīgs: nekad un
nevienam neko nepiedod. Rets lielummānijas un mazvērtības kompleksa sajaukums ar minimālām prāta spējām. Tādēļ vienmēr lien par priekšnieku.


Ūdensvīrs (21.01 - 19.02) Fantasts un sapņotājs, pilnībā atrauts no reālās dzīves. Nekad neatdod naudu, ko aizņēmies, jo - līdzko aizņemas, uzreiz iztērē un par parādu aizmirst. Nepārtraukti pārkāpj savus solījumus, nemīl strādāt. Aprunā un nomelno savus tuvākos, vienmēr aiz viņu muguras. Piemīt tieksme uz sliktiem pārtikas produktiem un vulgāru fantastikas literatūru, kuru iepērk milzīgos daudzumos. Atvaļinājumu pavada kaut kādā caurumā, jo visu naudu, ko taupījis, jau ir iztērējis vienam no saviem pasaules glābšanas projektiem, kuru viņam netrūkst.

Zivis (20.02 - 20.03) Viņu dzīve nav iedomājama bez meliem un nelietībām. Parasti sapinas tiktāl, ka pašas vairs nespēj noteikt – kur meli, kur patiesība. Zivs nepārtraukti nonāk pretrunās pati ar sevi, nemitīgi no kaut kā izlokās, taču no tā visa negūst it nekādu labumu, jo rīkojas pēc principa - māksla mākslas dēļ. Turklāt, Zivs ļoti mīl
rakāties citu netīrajā veļā, tēlojot mājas psihoanalītiķi; bet pēc tam mēģinās šos svešos noslēpumus un atklāsmes notirgot citiem, pret citām atklāsmēm. Strādāt vai darīt ko citu neprot; piespiest viņu to darīt ir praktiski neiespējami - vienalga izvairīsies un aizlaidīsies..
21.03.2013 19:25 |
 
Reitings 1791
Reģ: 17.11.2011
Nu man lielākā daļa bija taisnība :D
21.03.2013 19:26 |
 
Reitings 3278
Reģ: 18.02.2009
Ai, žēl, bija lasīts!
Bet es nezinu vai man tā ir (ūdensvīrs) .. Tas jājautā vīrieškārtas cilvēkiem :D
21.03.2013 19:26 |
 
Reitings 1542
Reģ: 14.07.2011
Lai gan tas ir joks, ja tā padomā, man atbilst abi :)
21.03.2013 19:26 |
 
Reitings 3278
Reģ: 18.02.2009
Un negatīvais horoskops nu galīgi nav par mani!
21.03.2013 19:27 |
 
Reitings 3273
Reģ: 16.06.2012
AUNS
Es pat teiktu, ka pārsvarā atbilst man. Mamma vienmēr saka, ka esmu tipisks auns.


Labprāt ieriebtu vairākkārt, taču, pārsvarā, visu laiku meklē jaunus upurus. Atvērtu sirdi, mīl alu un sālītus jokus.

Ja viņa domā, ka Tu esi kretīns - tūlīt pat to Tev paziņos.

Atvērtu sirdi, mīl alu un sālītus jokus.
Bērnībā sapņo par armijnieka karjeru.
21.03.2013 20:19 |
 
Reitings 3755
Reģ: 22.10.2012
Biju visu lasījusi. Daudz tā, kas atbilst. Daudz tā, kas neatbilst.
21.03.2013 20:25 |
 
Reitings 159
Reģ: 13.04.2012
Õ, šitāds vēl nebija lasīts, sasmējos par Jaunavas raksturojumu :D Bet atbilst gan labi ja 10% :D
21.03.2013 20:30 |
 
Reitings 368
Reģ: 13.01.2010
Nu man arī- Aunam- lielākā daļa atbilst!:D
21.03.2013 20:38 |
 
Reitings 428
Reģ: 01.12.2012
Ūdensvīram vēl visai pieklājīgs raksturojums :D
Bet nosmējos, paldies! :D
21.03.2013 20:57 |
 
Reitings 81
Reģ: 17.03.2013
nē, nu paldies par tanti :D

un lielo perverso es aizēnoju 100 punkti :D
21.03.2013 21:00 |
 
Reitings 556
Reģ: 27.09.2012
Joku horoskopā šis tas man atbilst- lika pasmaidīt,bet negatīvajā neatbilst gandrīz nekas.
21.03.2013 21:01 |
 
Reitings 81
Reģ: 17.03.2013
Dievina uzņemt viesus, taču cienā viņus, labākajā gadījumā, ar tēju un konfektēm; parasti - ar savu vāvuļošanu.

o jā, jā, jā :D
21.03.2013 21:02 |
 
Reitings 3647
Reģ: 26.12.2009
Ko uzreiz pēc seksa saka cilvēki, atkarībā no sava horoskopa zīmes???

Auns: "Ok... Aiziet pa jaunam!"

Vērsis: "Ēst gribu! Padod man picu!"

Dvīnis: "Kur ir TV pults?"

Vēzis: "Kad mēs precēsimies?"

Lauva: "Es taču biju lielisks(-a)?"

Jaunava: "Paga, es apskatīšu palagu."

Svari: "Ja Tev patika, tad man arī patika."

Skorpions: "Nu, tagad laikam Tevi var atsiet."

Strēlnieks: "Nezvani man, es pats(-i) piezvanīšu."

Mežāzis: "Tev ir vizītkarte?"

Ūdensvīrs: "Eee, bet tagad pamēģinam bez drēbēm!"

Zivis: "Tad kā, Tu saki, Tevi sauc?"
21.03.2013 21:07 |
 
Reitings 3755
Reģ: 22.10.2012
Dvīnis: "Kur ir TV pults?"

ES? Nemūžam! :D :D
21.03.2013 21:12 |
 
Reitings 3647
Reģ: 26.12.2009
AUNS Auns - viņš arī ir auns. Vienmēr taisnība un nepiš. Vieglāk uzreiz nosist, nekā sākt ar viņu strīdēties, tāpēc ka Aunu strīdā var pārspēt tikai vienā gadījumā - ja viņš ir bezrocīgs, kurlmēms un bezkāju invalīds (un vienalga ir diezgan liela iespēja, ka viņš šajā gadījumā jums parādīs h&&u). Toties Auni ir godīgi. Dažreiz pat tik godīgi, ka pat riebjas: vienmēr godīgi atbildēs, ja jums nepiestāvēs frizūra vai kleita liek izskatīties resnākai. Ar to neko nepadarīsi, vajadzēs samierināties (vai nosist, kā jau tika minēts augstāk). Mājasdarbos Auns, kā likums, ir bezjēdzīgs - māk tikai ģenerēt ģeniālas idejas. Pie tam, ja piespiest Aunam saprast, ka Strēlnieks grīdas mazgā labāk par viņu - maita, katru sestdienu ar zobiem, suka, laizīs un pulēs jūsu parketu, tāpēc ka nav pasaulē lietas, kurā Auns atzītu Strēlnieka pārākumu. Ar Aunu nekad nav skumji - šai zīmei ir kāda karma, talants meklēt piedzīvojumus uz savu pakaļu. Viegli un ātri māk nopelnīt naudu, bet naudu, kā lepns un pricipiāls tips, ienīst, tāpēc cenšas momentāli no tās tikt vaļā. Tomēr, maitai, vienmēr ir kādi iekrājumi. Mūžīgās tērēšanas dēļ par iekrājumiem aizmirst, kas ļoti iet pie sirds Auna sirdsdraugam, it īpaši, ja šis draugs ir Dvīņi.

Vērsis
Vērsis - šī zīme ir pizģec un man par to vairs nav ko teikt. Vēl stūrgalvīgāks par Aunu, bet viņam nepiemīt tendence pierādīt savu taisnību, pat ja tā nav taisnība. Sūduvācējs, var gadsimtiem ar mīlestību savā mājā krāt nevajadzīgus sūdus, un ļoti brīnās, kad visus šos salauztos tranzistoru uztvērējus, veltņus, makulatūru un citus mēslus mēģina izmest miskastē. Pastāvīgs, kad piesaistījis kāds cilvēks, tāpēc bieži ir nelaimīgs mīlestībā. Aizdomīgs pēc velna, greizsirdīgs kā maita, tāpēc pēc pirmā skata var likties par pagrimušu mudaku. Slēpts izvirtulis. Drāzties mīl līdz pulsa zaudēšanai. Neuzticīgs pret jauniem cilvēkiem, bet vecajiem draugiem noplēsīs pēdējo kreklu bet uz pakaļas - matus. Altruists - bet par to pastāvīgi dabū pa purnu.

Dvīņi
Dvīņi - tas ir kruti, ja viņš ir viens, bet pilnīgs abzac, ja viņi ir kaut divi. Var muldēt bez apstājas kaut trīs diennaktis un ne reizi neatkārtoties, kas vispār ir prikolīgi, bet dažreiz apriebjas. Neviens nenojauš, cik grūti Dvīņiem izdzīvot un izvēlēties lielajā iespēju pasaulē - viņiem vienmēr liekas, ka pasaule paiet garām, pat ja viņi ir līdz ausīm sūdos ar notikumiem. Patīk drāzties, ēst un saņemt jaunu informāciju - vislabāk visu vienlaicīgi. Pēc tā secina, ka viņš ir izvirtulis, kaut gan viņš vienkārši ekonomē laiku. Fenomenāli slinks, deviņdesmit procentus savas darbības viņš veic tikai tāpēc, lai no viņa atpistos un liktu mierā. Rada pizdabola iespaidu, kaut gan nav stulbs, lai palasītu starpbrīžos Kantu un Krīgeru (lielāko lasīšanas daļu pavada ar idiotisku smaidu un iestarpinājumiem kā "hihihi", kas izskatās ļoti jauki, tāpēc ka Krīgerā humoru tiešām var atrast tikai Dvīnis). Sentimetāls kā pēdējā maita, tic romantikā, kaut gan pastāvīgi no tās nogriežās un demonstratīvi griež zobus par tiem, kas par to runā. Mīlestībā parasti ir neveiksmīgs (tā arī gribās piebilst - tāpēc, ka tic romantikā), tāpēc ka paciest Dvīņu mūžīgi veidotās afēras, idiotisko jautrību un jautro idiotismu var tikai Auns.

Vēzis
Baidos parādīties jūsu acīs kā uzpirkts, bet zīmes Vēzis nav, vismaz man. Vēzis ir neizturams kretīns, vienmēr visiem noriebjas ar jautājumiem, tipa" "ja es iesēdīšos džakuzi pēc Pedro-Frančesko-Mudozvnodo, kurš, protams, masturbēja uz manu skaisto izskatu zem ūdens, vai es nepalikšu stāvoklī?". Pie tam Vēzi absolūti neuztrauc, ka viņam nav džakuzi un viņš vispār ir vīrietis. Nosliekts vienmēr iztēloties pasaules galu, baidīties no paša iedomām, krist panikā un skriet pie Jaunavas pēc mierinājuma. Uz neapdzīvotas salas protams ka nosprāgs no bada, tāpēc ka fiziski nevar apēst produktu, kurš nav ietīts polietilēnā, bet vaļājas, teiksim, zem palmas. Patīk drāzties, bet kaut kā bez uguntiņas. Pie tam, ja sagribēs, varēs piedot uguntiņu, bet pēc tam sevi "apēdīs", ka ir tā centies, bet bezjēdzīgi. Sievietes - Vēži - ir tieši tās sievietes, kuras skatās porno ar cerību, ak visi beigās apprecēsies. Patīk ilgi un neizturami muldēt par slimību tēmu un citām dzīves neveiksmēm, ar ko atbaida visus no sevis, izņemot Vēršus - viņi ir vēl neizturamāki jautājumos, kuri skar organismu. Uzticami, tāpēc ka baidzās no hlamīdijām un trihomonozes. Nosliekti uz dzeršanu un filozofiju - ne viens, ne otrs Vēžus līdz labam nenoved.

Lauva
Cilvēkus dala divās grupās - cilvēki, kurus nedrīkst pielaist pie ķermeņa, un tādi, pret kuriem asina zobus un nagus. Protams, ka ir egoists, bet Lauvām egoismu piedod par to svēto un necaursitamo ticību paša ahujennismā. Patīk glaimi, maitai, bet ar to palīdzību no Lauvas var izvlikt visu, ko vēlies. Drošsirdīgs un nav duraks, lai pats par sevi pasmietos. Visiem citiem no Lauvas smiekliem vajadzētu atturēties, ja nav vēlmes pavadīt atlikušās stundas mocīgā reanimācijā ar pīķi dirsā. Nekaunīgs, bet elegants. Māk jebkuru iespiest līdz ausīm sūdos, ko dažreiz arī dara tīri bērnišķīgās intereses pēc - "paskatīties". Partnerim liek saprast, cik ahujennā laime ir viņam tikusi Lauvas veidā un pieprasa sev tādu pašu attieksmi. Nav nebūtu pretī, ja viņu sauktu par Visvareno. Pie tam, uzticīgs draugs, patīk dāvināt dārgas un vērtīgas dāvanas, lai visi vēlreiz pārliecinātos viņa apizdateišajā krutumā. Patīk parīt, pagulēt un pamuldēt, tāpēc Lauvas bieži draudzējas ar Dvīņiem. Neizturami, ja Lauvas ir daudz, ja jūs esat Jaunava, Vēzis vai Zivs.

Jaunava
Ko gan var pateikt par zodiaka zīmi, kad par mani jau visu pateica plika zinātne? Jaunava, maita, ir PATI ļaunākā un necilvēcīgākā zodiaka zīme. Pēc starptautiskas statistikas datiem visvairāk maniaku-psihopātu ir tieši Jaunavas zīmē. Maita māk tev jauki smaidīt, bet galvā radīt tavu zarnu, piesietu pie lustras, bildi. Pastāstīšu jums noslēpumu - visas mazās Jaunavas bērnībā grib kļūt par Melnajām Pasaules Valdniecēm, bet kad izaug un saprot, ka ir papisušas, kļūs vienkārši par bezsirdīgiem monstroīdiem un cilvēkus, kam "paveiksies" dzīvot ar Jaunavu vienā teritorijā, indē ar savu pedantisko mīlestību pret likumu un kārtību. Sieva - Jaunava - tā ir tante, kura tev kārto gultu, kad tu trijos naktī celies, lai pamīztu. Vīrietis - Jaunava - pats ļaunākais matemātikas skolotājs, kādu jūs varat iedomāties. Drāžās pēc saraksta, tāpēc ka visur jābūt kārtībai. Savu darbību iemeslus nevienam nepaskaidro. Pie tam, var būt arī pavisam otrādi - ikdienu iedomāties no sevis upuri un pamesto, ar ko arī visiem apkārtējiem zajebala. Vispār, patīks čakarēt tuvinieku nervus un sūdzēties par savām ciešanām visiem, pie tam, sakārne, pati bieži tic savās ciešanās, no kā viņai viss sāk sāpēt. Vispār dzīvot ar viņu var, ja totāli nobarikadēties un izvākt no mājas ieročus.

Svari
Īsāk sakot - sūdains estēts. Septiņas piektdienas nedēļā - pikasso, Gogēni-Hujēni un svētā māksla, bet miskasti aiz sevis iznest neatcerās. Labi, ne par to - visu savu dzīvi meklē gaišo ideālu, tāpēc laika tam, lai iemācīties taisīt ēst vai piešūt pogas nevar atrast. Patīk kārtīgi saposties, pietam visiem apriebsies izvēloties starp vooooot tām perlamutra podziņām vai toooooo zīda šallīti. Nav stulbs, un laiž pa kreisi, pie tam viņam var būt pastāvīgs partneris, bet krāpšanu izskaidro ar to, ka viņš ar visu sirdi ir uzticīgs Vienīgajam/ai. Īsāk sakot - baigais riebeklis. Dzenās pēc dvēseles līdzsvara, kurš Svariem ir nesasniedzams, tāpēc ka to idiotiskais raksturs vienmēr pārsniedz augstākos ideālus. Kā jau visi neizlēmīgie cirvji, bieži mokās ar nervu slimībām, piemēram psoriāzi un gastrītu. Skaudīgs, bet ne ļauns. Parasti izskatās maigs un skumīgs, ir tendence citus "paņemt zem spārna", kam nevajag pakļauties nekādā gadījumā, jo Svari var nokaitināt vairāk nekā citas horoskopa zīmes, kopā ņemtas. Atrodas pastāvīgā kognitīvā disonansē starp reālo un vēlamo, tāpēc ka ir lohs.

Skorpions
Drāzējs-terorists. Kad nav ko drāzt, tad sāk drāzt smadzenes. Protams, ka pats sev. Visu laiku sevi apber ar idiotiskām un bezjēdzīgām idejām, iemīlējies sevī, ka apdirsties var, diendienā gatavs lupīt spogulī savā atspulgā un ar mīļu smaidu konstatēt, ka skaistāka pasaulēt točna nav. Histēriķis, un pat nekaunējas par to skaļi runāt. Dzīvē interesējas tikai par seksu un sevi, retos gadījumos - par cilvēkiem, kuri interesējas par viņiem. Labsirdīgs, ja nemēģināt no viņa aizņemties naudu. Naudu, pie tam, mīl gandrīz tāpat, kā pats sevi - viņš māk naudu nopelnīt. Noslēgts, maita - no Skorpiona kādu informāciju dabūt ir tik pat neiespējami kā izdot sievās piecdesmitgadīgu jaunavu. Divkosīgs ānuss, mūzīgi tiecas pēc augstiem ideāliem un vēlmi izdarīt kādam kaut ko riebīgu. Vēlēšanā un mākā izdauzīt ar kāda seju sienu var spēkoties tikai ar Aunu. Iemesli tam parasti ir stulbi, bet principa pēc neatkāpjas. Kopumā rada šādu iespaidu - šausmīgs, skaļš, neizturams, draudīgs, bet dvēselē pienenīte.

Strēlnieks
Strēlnieks - tas ir vēlviens zodiakāls pizģec. Strēlnieka personīgajam viedoklim jākļūst par patiesību priekš visiem, kas atrodas no viņa netālu. Stāsta to pat tad, kad viņam uzstājīgi iesaka to nedarīt vai arī vispār sola par to sadauzīt seju. Nedomā par to, ka uz viņu var apvainoties. Vispār, maita, ļoti veiksmīga zīme, kas nedaudz kompensē pastāvīgu naudas trūkumu. Strēlnieku, neskatoties uz muldēšanas caurejas nosliecēm, mūzīgi piebaro un apsilda. Tas viss tikai tāpēc, ka viņš māk izlikties par mīlīgu, it īpaši, kad mute aizņemta ar ēdienu. Galvenais mīnuss - nekādīgi nevar aizvērties, stāstot citiem taisnību par visiem, tāpēc var izmuldēt lieku, par ko atkal var dabūt pa seju. Noslieces uz visām narkotiskajām atkarības formām, reliģiozu fanātismu, kas pēc idejas ir viens un tas pats. Labsirdīgs, bet huj to uzreiz sapratīsi.
Mežāzis
Pēc pirmā skatiena - sūdains sūds. Mežāža devīze ir tāda: lai cik sūdīgi man bija šodien, rīt droši vien būs vēl sūdīgāk. Laimi Mežāzis sasniedz tikai vienā veidā - papiš kā nolādēts. Neko nedarošs Mežāzis ir miris Mežāzis. Ja nav iespēja strādāt, tad vienalga izdomāss sev kaudzi dīvainu nodarbju. No sākuma liekas sakarīgs un pat noderīgs, bet pie pirmās iespējams jums iepisīs pa pakaļu ar saviem šķībajiem ragiem, it īpaši, ja jūs esat Dvīņi vai Lauva - šīs zīmes Mežāzis necieš stulbā "spēlēšanās" rakstura dēļ. Viltīgs. Vislabāk jūtās, kad apskauj naudas maisu. Patīk zaudēt, nevar apstāties pat tad, kad situācija paliek karsta, bet dara to tik prasmīgi, ka pats ahujevaet, kad tiek ārā sauss no ūdens. Partneru izvēlē vadās pēc veselā saprāta, tāpēc ģimenes dzīvē, suns, laimīgāks par visiem.
Ūdensvīrs
Īpašās pazīmes - visiem, nu absolūti katrai maitai patīk. Muldēšanas ziņā cienīgu konkurenci sastāda tikai Dvīņiem - svešā kompānijā runāties raujas kā tālo ceļu jūrnieks uz sarkano lukturu ielu. Izskatās drusciņ apdauzīts. Nelielā apdauzītā aura Ūdensvīriem piešķir neizskaidrojamu šarmu, ar kuru viņi pie sevīm pievelk sajūsminātus fanātus. Pat ja Ūdensvīra dzīvē viss iet caur dirsu, spēj apkārtējiem dot padomus, kuri, bļe, strādā. Neskatoties uz visu redzamo ahujenno pūkainumu un potenciāli afigennumu - varens noziedzinieks. Vienmēr ir bijis afērists. Neeksistē Ūdensvīrs bez kāda melna plankumiņa pagātnē, likumus pārkāpj bez mazākās sirdsapziņas, un, nebaidīšos no šī vārda - ar patiku. Pie tam, maita, lieliski saprot, ka atšķirībā no tiem pašiem Dvīņiem, rīkojas nesmuki, bet viņam pohuj uz to.
Zivis
Ir divu veidu Zivis - tādas, kuras vienkārši ahujevaet no savas bezprincipialitātes un elles novirzēm un tādas, kuras ir pareizas, izteikti labas, ar necauršaujamu eņģela morāli. Pie tam riebīgajām Zivīm, kā likums, visi piedod. Riktīgi var savārīt sūdus, pie tam pieķert Zivi vārot sūdus un piespiest viņu tajā atzīties ir grūtāk, nekā ieraudzīt suni ar astoņām kājām. Līdz pēdējam skatīsieties viņas asaru pilnajās acīs un ticēsiet viņai. Bezsirdīgas maitas, nav nekādu morāles principu. Nosliece visiem pa melno dirst, pie tam pat tad, kad it kā nevajadzētu, muldēt sūdu un vispār cilvēkus maldināt. Mēdz mocīt dvēseles dziļumos pat tas, ko pašas nav izdarījušas. Novirze idealizēt cilvēkus, pēc tam apvainoties uz viņiem par to, ka izrādījās mudaki. Var ne no šā, ne no tā sākt riebt visai pasaulei. Jūtīgas savās ilūzijās, tāpēc pat tad, kad izrādās, ka viņas ir maitas un padlas, vienalga negribīgi piedod Zivīm.
21.03.2013 21:14 |
 
Reitings 7497
Reģ: 29.01.2009
Man, dvīnim, diez ko atbilst :D :D
21.03.2013 21:15 |
 
Reitings 3755
Reģ: 22.10.2012
Lancaster, ou, tu savējā! :)
21.03.2013 21:17 |
 
Kārtot pēc: jaunākā, vecākā
 

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!
   
vairāk  >

Aptauja

 
Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits
vairāk  >

Lietotāji online (1)