Vai Jūs apvainotos?

10 gadi
Reitings 1136
Reģ: 30.04.2011
Man ir radusies tāda diez gan nepatīkama situācija..
Esmu A - B krūštura izmēra īpašniece (stulbi skan).. mans draugs dažreiz kkā jokojoties ir izteicis, ka man ir mazas krūtis..esam runājuši par to, ka viņam patīk lielākas.. arī neko neteiktu, ja tās palielinātu.. okei, es to varu vienreiz vai divreiz uztvert kā joku un īsti neņemt galvā, taču nesen viņš man izteica atkal kā joku, bet, ka pēc mēnešreizēm man ir palikušas krūtis mazākas.. protams, es to saprotu un tā.. BET mani tas šoreiz tik ļoti aizvainoja..es jau īsti kādas 5 dienas tā ar viņu nerunāju..neesam mīlējušies, skūpstījušies..tik dzīvojam reāli kā kaimiņi..es visu laiku gaidu, kad viņš man tomēr atvainosies, bet viņš uzskata, ka tas ir bijis kārtējais joks un es to uztvēru pārāk nopietni..bet tiešām es esmu ļoti aizvainota un nezinu vai nākamreiz, mīlējoties es spēšu atbrīvoties.. varbūt tas viss tiešām ir stulbi, bet mani tas tiešām sāpināja..

Meitenes, vai tiešām es to uztvēru pārāk nopietni un tas ir stulbi, ka esmu tā apvainojusies? man vajag kādu citu viedokli..draudzenēm negribu to teikt, tas tomēr man šķiet aizvainojoši..
21.03.2013 12:01 |

10 gadi
Reitings 1136
Reģ: 30.04.2011
Nē, viņš man nav tieši pateicis, ka man vajag lielākas, es pati uz joku esmu jautājusi un viņš uz joku ir atbildējis, ka jā, gribētu. un viņš man tik kādas 3x tik tā ir pateicis, ka pēc MR tās ir mazākas.

Lasot Jūsu komentārus, es jau nedaudz nomierinājos un vairs nejūtos tik apbēdināta. tik ceru, ka vakarā izdosies saruna un viņš mani sapratīs un spēs atvainoties.
21.03.2013 14:19 |

Reitings 1906
Reģ: 05.04.2009
Otrajai pusītei ir jāpaaugstina sava mīļotā cilvēka pašapziņa, nevis jāgrauj.
21.03.2013 14:21 |

Reitings 7781
Reģ: 12.11.2010
tev pasai acimredzot tas loti sap, ja vel vins pasaka, tad vispar.
vai nu pienem sevi tadu kada esi vai ari veic plastisko operaciju un miers!
21.03.2013 16:40 |

Reitings 3599
Reģ: 05.09.2012
Otrajai pusītei ir jāpaaugstina sava mīļotā cilvēka pašapziņa, nevis jāgrauj.

+
21.03.2013 16:42 |

Reitings 7781
Reģ: 12.11.2010
un ja-par puisi... vai tik nav variants, ka pats nav diez ko glitais un visadi citadi superigais, bet meitene sava zina ir paraka par vinu. tad nu, lai izlidzinatu so dabas kludu, ka nelidzvertigi cilveki ir kopa, puisis(ne virietis, jo tur noteikti pec sadiem jociniem lidz virietim vel jaaug un jaaug) mekle meitenei, kur piekasities, neapzinati grib iedzit kompleksos, lai vina neuzdrosinatos savas mazvertibas del citu meklet. tadejadi ari pats parazits jutas labak, uzreiz ir skaistaks.
21.03.2013 16:49 |

Reitings 1221
Reģ: 15.02.2012
Chanely, tavs teksts ir kā no grāmatas.. realitātē tā gluži nav..jo cilvēki ir tik dažādi.

es domāju, ka nav tomēr tiesības bakstīt cilvēkam sejā par lietām, kas nav maināmas saviem spēkiem, kas ir dabas dotas. Silikoni un DD tomēr nav skaistuma ideāls, kaut arī tāds viedoklis tiek uzspiests.

nevajag ļaut sevi pazemināt, kaut arī caur jokiem. šeit joks par mazo draudziņu būtu īsti vietā, lai puisis izgaršo pats savu joku, kāda ir sajūta.
21.03.2013 18:06 |

Reitings 3551
Reģ: 23.11.2012
Bet tās ir dabiskas !!!
Un caur plānu pieguļošu apģērbu bez krūštura...
21.03.2013 21:30 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits