Kārtot pēc: jaunākā, vecākā
 

Siers

 
Reitings 3431
Reģ: 19.08.2009
Kādu sieru lietojat ikdienā un vispār, kādi sieri garšo? :)
21.03.2013 11:25 |
 
Reitings 519
Reģ: 22.07.2010
Man garšo sieri,kūpinātie,brie,zilie,parastie nu visi :)
21.03.2013 11:26 |
 
Reitings 13796
Reģ: 23.10.2010
Lietoju ikdienā šo

kad pasēdešanas, tad visi mīkstie - Brie, Rosso Bianco, Cambozola u.c. :) Ļoti garšo.
21.03.2013 11:29 |
 
Reitings 15092
Reģ: 29.01.2009
Garšo visi, izņemot kazas sierus.

Ikdienā visbiežāk sanāk lietot Jaunpils Pienotavas sierus. Ņammīgi! :)
21.03.2013 11:29 |
 
Reitings 81
Reģ: 17.03.2013
Kazas siers ir mans favorīts numur viens!
21.03.2013 11:29 |
 
Reitings 287
Reģ: 11.03.2013
atkarīgs no situācijas un vēlmēm tajā dienā..

Franču karbonādes vakar cepu ar krievijas sieru, pie vīna patīk brie sieri, un v\el garšo visi tie cieie sieri :) Un protams KĀruma biezpiena sieriņš :D
21.03.2013 11:30 |
 
Reitings 81
Reģ: 17.03.2013
Un visi tie mīkstie, ar valriekstiem (h), zilie un visi visi neparastie- tie man garšo :)
21.03.2013 11:30 |
 
Reitings 8171
Reģ: 14.01.2013
Lietoju dažādus sierus. Bet man riebjas pūdētais un tad vēl kaut kādi,kas ir rūgti :D Pārējie ir cieņā.
21.03.2013 11:31 |
 
Reitings 537
Reģ: 02.11.2012
Mans mīļākais Jāņu siers
21.03.2013 11:31 |
 
Reitings 1791
Reģ: 17.11.2011
Ikdienā nelietoju.

Garšo:



21.03.2013 11:31 |
 
Reitings 4604
Reģ: 11.05.2010
Man ļoti garšo cietie sieri. Minhauzena siers, un vēl viens, kuram neatceros tagad nosaukumu :D
21.03.2013 11:31 |
 
Reitings 1202
Reģ: 22.01.2013
Oj, daudz, dzīvoju sieru zemē. :D

Munster, brie, kamambērus, gorgonzollu, zilo, mocarellu, ementāles, rokforas, kazas sierus parastus un ar visādām papildinājumiem - šampanietī turētus, ar riekstiem, ar svaigo sieru papildinātus, utt.

Te tie ļoti lēti, tādēļ ēdu kamēr ir iespēja. :D
21.03.2013 11:31 |
 
Reitings 3431
Reģ: 19.08.2009
Es protams priecāšos, ja teiksiet konkrētus variantus :) Tas, ka kazas, krievijas un citi sieri garšo.. ir forši, bet man interesē konkrēta prece (ražotājs), kas garšo :)
21.03.2013 11:32 |
 
Reitings 9561
Reģ: 12.04.2009
Man īpaši neiet pie sirds sieri, vairāk patīk visādas gaļiņas. Bet nu tā, holandes, krievijas, philadelfijas siers, un pie salātiem garšo trikātas siera bumbas :)
21.03.2013 11:32 |
 
Reitings 7743
Reģ: 29.01.2009
Man sieri ne pārāk, ja nu vienīgi kausētie zupā vai uz maizītes un retu reizi Krievijas siers, bet tā - nē. Ā - bija vēl tāds siers, kuram klāt stipras garšvielas, diezgan asas, bet neatceros nosaukumu, tas kādreiz garšoja, tagad sen nav ēsts.
21.03.2013 11:34 |
 
Reitings 1791
Reģ: 17.11.2011
Un vēl:

21.03.2013 11:34 |
 
Reitings 2264
Reģ: 21.01.2013
Garšo visādi sieri. No vietējiem man patīk "SierŠtelles"sieri. No ne-vietējiem - kamambēri, brī, dažādi zilie sieri, mocarella... :) Labprāt arī nogaršoju kaut ko jaunu. Vienīgais, man negaršo siera desas, un kausētie sieri arī nav vairs tādi kā kādreiz.
21.03.2013 11:35 |
 
Reitings 9561
Reģ: 12.04.2009
tiger:
1. Trikātas siera bumbas ar papriku
2. Limbažu piena Holandes siers
3. Limbažu piena Krievijas siers
4. Philadelphia svaigais siers

Kā teicu, uz sieriem neesmu, pūdētos neesmu pat garšojusi, vienkārši nav mans.
21.03.2013 11:38 |
 
Reitings 3431
Reģ: 19.08.2009
Un papildus jautājumus: Kur lietojat sieru? Apēdat tāpat, liekat uz maizītēm, kopā ar makaroniem utjp?
21.03.2013 11:39 |
 
Reitings 5941
Reģ: 30.10.2009
Man ļoti garšo šis pie salātiem, bet sagriežu 4 daļās, jo tomēr pa lielu tās bumbiņas tāpat.

Savādāk - daudzi sieri garšīgi.
Ar šo panašķoties var, ja vēl pamīksts iekšā, tad vispār ņammīgi.

Šie arī garšīgi.

Ikdienai gan klasiskie sieri pārsvarā. Kausētie arī dažkārt - zupām, maizītēm..
21.03.2013 11:39 |
 
Reitings 3599
Reģ: 05.09.2012
Ikdienā lietoju šo:


Daudziem liekas, ka garso pēc gumijas, bet nez, man patiešām garšo :)
Bet protams garšo arī treknie sieri! Siers vispār ir mana vājība, ja tie nebūtu tik trekni, pārtiktu tikai no tiem :D

Un mana siera ņammmmma Nr. 1:
21.03.2013 11:41 |
 
Kārtot pēc: jaunākā, vecākā
 

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!