Kārtot pēc: jaunākā, vecākā

swedbank open master card

Reitings 308
Reģ: 10.05.2012
Open Visa tiko beidzās termiņš, pieteicos jaunajai katrei, bet man vietā atnāca Open Master card. Problēma, ka šo karti neņem pretī PayPal, tā varētu būt?

Ja pieteikšos klasiskajai Swedbank master card, tā jau derēs interneta pirkumiem? Un kāda īsti atšķirība starp Visa un MasterCard? Iepriekš Swedbankā deva Visa kartes, man nez kāpēc izveidojies priekšstats, ka tās ir labakas :D Varbūt kāda zin, kāpēc ir aizvietots ar MasterCard?
20.03.2013 11:50 |

10 gadi
Reitings 2673
Reģ: 25.05.2012
Man nesen arī uztaisīja jauno Open MasterCard, vnk ibankā piereģistrējies drošiem pirkumiem un viss būs ok.

Tik no šīs kartes visu sūtu ebayā, nekādu problēmu.
20.03.2013 11:54 |

Reitings 1065
Reģ: 29.01.2009
Aizies, aizies tā karte, jāaiziet. :)
Tagad jau laikam Swedbanka tikai MasterCard taisa (bet varbūt kļūdos). Pašai ir un arī gāja līdz brīdim, kad man PayPal uzmeta, ka karte ir unverified. It kā visu izdarīju, apstiprināja, no internetbankas tos 4 ciparus norakstīju, 1,50€ atskaitīja atpakaļ uz PP, bet joprojām eBay man to karti neņem pretī pie checkouta! Ja jau reiz izstāstīju problēmu, kāda var pateikt, kas par lietu un kā tos 1,50€ no PP dabūt nost un kā atkal ar šo pašu karti varu iepirkties eBay? :D Zinu,ka tās eBay problēmas daudzām jau sēž, bet eBay diskusijā tiešām vairs neko nevar atrast! Vajadzētu ierīkot search uz konkrētu diskusiju :)
20.03.2013 11:59 |

Reitings 38
Reģ: 04.02.2009
Man arī ir Open MasterCard, viss kārtībā, varu samaksāt gan ebay ar PayPal, gan citur internetā.
Par to 1,5€, man liekas, ka viņu nevar atpakaļ dabūt, bet var iztērēt, pie checkout varēja izvēlēties maksāt ar karti vai PayPal balance.
20.03.2013 12:34 |

Kārtot pēc: jaunākā, vecākā

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits