Kārtot pēc: jaunākā, vecākā
 

Vakariņas

 
Reitings 11698
Reģ: 29.11.2012
Tad nu, dāmas. Izpalīdziet. Beidzot arī man gastronomisks jautājums.
Jā, apzinos,ka varu atrast googlē visu, bet lieta tāda,ka nezinu kā,lai meklē.
Šodien mums mazi svētki mājās. Gribējās pagatavot kaut ko īpašāku kā parasti. Doma pavīd uz lazanjas pusi. Vēl labāk - Maximā acīs iekrita tādas makaronu trubiņas.
Vai kāda varētu pateikt kādu recepti ar šo te? Nessmu nekad ko tādu cepusi.
Izpalīdziet, lūdzu.:)
20.03.2013 09:02 |
 
Reitings 13903
Reģ: 18.02.2010
kaneloni vai cannelloni raksti googlē
20.03.2013 09:06 |
 
Reitings 11698
Reģ: 29.11.2012
ū.Paldies. :)
20.03.2013 09:18 |
 
Reitings 11698
Reģ: 29.11.2012
Kāda ir taisījusi pēc šitās?
http://kikasvirtuve.blogspot.com/2011/08/cannelloni-ar-fitaki-sieru-un-senem.html
sanāk baigi sāļi?
20.03.2013 10:16 |
 
Reitings 6797
Reģ: 06.07.2009
Tie kaneloni man garšo pat labāk par lazanju. Es viņus sapildu ar maltās gaļas/paprikas/sīpolu masu un cepu treaukā cepeškrāsnī, pārleju ar saldo krējumu un sieru.
20.03.2013 10:18 |
 
Reitings 11698
Reģ: 29.11.2012
Back - tātad tu paņem malto gaļu, papriku, sīpolu. to visu apcep? sapildi tajās trubiņās, pārlej ar saldo krējumu to visu un sieru pāri? vai tā?
20.03.2013 10:20 |
 
Reitings 6797
Reģ: 06.07.2009
čācā, jā, tikai neatceros vai tās trubiņas pirms tam apvāru vai nē. :D
20.03.2013 10:23 |
 
Reitings 11698
Reģ: 29.11.2012
Cik visur lasīts,ka nevajag apvārīt. ka tas šķidrums to izdarot :D cik aptuveni tu ilgi cep?
20.03.2013 10:25 |
 
Reitings 1308
Reģ: 08.12.2011
http://andrasballe.blogspot.com/2012/02/kaneloni-ar-malto-galu-un-sieru.html

Es pēc šitās gatavoju savējam. Viņam traki garšoja.
20.03.2013 10:26 |
 
Reitings 6797
Reģ: 06.07.2009
čāca, kādas 30-40 minūtes, kamēr makarons pamīksts.
20.03.2013 10:27 |
 
Reitings 7908
Reģ: 05.02.2011
es nevāru. sapildu, saleju ar saldo krējumu un lieku cepeškrāsnī. ja būs pietiekami škidruma, viņi paši izsautēsies un būs mīksti :)
20.03.2013 10:31 |
 
Reitings 11698
Reģ: 29.11.2012
A, ja pārlej ar saldo krējumu - tur pietiek šķidruma?
20.03.2013 10:34 |
 
Reitings 1111
Reģ: 29.01.2009
čāča, Tu esi neliete :D
Man tāāā sakārojās :( Bet taisīt šodien nevaru, nav jēgas man sev vienai to taisīt un mocīties..
20.03.2013 10:35 |
 
Reitings 661
Reģ: 29.01.2009
o, Jūs mani iedvesmojāt. Būs ar vakarā cannelloni jāuztaisa, ņammaaa

20.03.2013 10:36 |
 
Reitings 1111
Reģ: 29.01.2009
R, Tavi ieliktie ir ar sēnēm? Kāds tur ir tas pildījums?
20.03.2013 10:38 |
 
Reitings 11698
Reģ: 29.11.2012
choko lady - :D nu vot, tādas nelietes ir tā,ks kas gandrīz katru vakaru uztaisa diskusiju ar - kas jums būs vakariņās? jautājumu un tad man ir dusmas, bet man šodien ir īpašs vakars un brīvas 2.5h laika, lai pagatavotu kaut ko citādāku. :)
20.03.2013 10:39 |
 
Reitings 7908
Reģ: 05.02.2011
es taisīju pēc akut kādas interneta receptes, un tas daudzums, kas tuir bija norādīts, bija ok.
20.03.2013 10:40 |
 
Reitings 1111
Reģ: 29.01.2009
čāča, lai Tev izdevies ēdiens un jauks īpašais vakars! :)
20.03.2013 10:41 |
 
Reitings 661
Reģ: 29.01.2009
Nav ne jausmas :D vnk ieliku bildi no googles :D bet es taisīšu maltā gaļa+sēnes+paprika, pārliešu visu ar saldo krējumu+kečups+siers. Tad jau redzēs kas sanāks...
20.03.2013 10:43 |
 
Reitings 11698
Reģ: 29.11.2012
godīgi sakot, es vēl vakarā iešu pirkt cepjamo stikla trauku :D man pat tā nav :D be es iešu un pirkšu...
choko lady - paldies...es centīšos. manējais jau pieteica,ka šodien es varot vakariņas netaisīt (neesmu taisījusi jau kādas 3 nedēļas). :D bet es izdomāšu kaut ko feinu :)
20.03.2013 10:46 |
 
Kārtot pēc: jaunākā, vecākā
 

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!
   
vairāk  >

Aptauja

 
Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits