1.68 un 51 kg jau gadiem. Iipashi neiespringstu, neregulaari sportoju (parasti paarstaaju briidii, kad redzu rezultaatus) un neriju. Esmu izlutinaata eediena zinjaa, taapeec reti kad rodas izdeviiba paareesties aarpus maajas, jo mani vienkaarshi neiedvesmo piedaavaajums, un maajaas biezhi ir slinkums gatavot, jo ar salaatinjiem es nevaru paeest (tie smagie ar majoneezi nemaz negarsho) bet eedienus, kuri man garsho, ir nepiecieshams gatavot ilgi.
laikam man ir paveicies, jo man negarsho dziivnieku tauki (vienmeer atdalu no galjas, ja gadaas), visaadas taukainas meerces, nevaru apeest daudz saldaa kreejuma, Makdonalda un Hesburgera burgeri galiigi neiedvesmo - labaak palikshu badaa, nekaa eediishu tos. Kuukas reti kad gadaas eest tik garshiigas, ka sagribas vairaak par vienu gabalinju.
Man ir teikushi, ka es eedot paarsteidzoshi daudz prieksh sava svara, bet es vienmeer nodomaaju, ka ja citi eestu taa kaa es, arii buutu slaidi. jo es vienmeer skatos, ko lieku mutee. labaak apeest vienu kaartiigu porciju risotto vai pastas + lapu salaati + auglis, nekaa shtopeet desmaizes un bulcinjas pusdienu vietaa, un mierinaat sevi ar domu, ka eed it kaa maz.