Bezdarba pabalsts

Reitings 158
Reģ: 29.01.2009
Vai iespējams iegūt bezdarbnieku statusu, ja mācos maksas arodskolā? Un, piemēram, ja man ir prakse ārvalstīs vasaras periodā, kā ir ar obligāto atrādīšanos bezdarbniekos?
19.03.2013 16:09 |

Reitings 3467
Reģ: 24.09.2012
Nodokļu grāmatiņa tev ir? Jeb tas darbs, par kuru tu runā ir palīdzēšana mammai miskasti iznest brīvdienās? :D
Nākamo reizi noformulē jautājumu precīzāk (kaut gan, ko var gribēt no arodskolas skolnieka, tur jau neiet mācīties tās gudrākās galvas).
19.03.2013 20:15 |

Reitings 158
Reģ: 29.01.2009
Aija, gribētu piebilst, lai nerunāt pilnīgu bullshitu, ja nesaproti neko :D Esmu pabeigusi arī augstskolu, bet tas tā- starpcitu- lai saproti, ka nevajag lieki rakstīt dumības, par kurām neesi ne mazākajā lietas kursā!

kāds sakars ar miskastes iznešanu? Tu vispār saproti, ko tu raksti? Pati saproti, kāds līmenis ir tavam intelektam?

Lai veicas ;)

Un paldies meitenēm, kas prot piedalīties foruma darbībā un normāli atbildēt uz jautājumiem!
Smiekli nāk, ka citas te iespringst tik ļoti un nervozē par uzdotajiem jautājumiem :D
20.03.2013 13:06 |

Reitings 4343
Reģ: 01.10.2012
noformulē jautājumu precīzāk
man jautājums šķita gana precīzi uzdots. Ja par neprecizitāti Tu uzskati to, ka meitene nebija vēl speciāli uzsvērusi to, ko droši vien uzskatīja par pašsaprotamu, ja reiz grib saņemt pabalstu (ka ir strādājusi), tad jau var piekasīties vēl virknei citu lietu, kas nebija pateiktas.
Autorei - veiksmīgi, ka tomēr vari to ar praksi apvienot. :)
20.03.2013 13:44 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits