Vīrietis uztur

Reitings 631
Reģ: 28.12.2010
Sveikas dāmas.

Gribēju parunāt par to, ko jūs domājat par to, ka vīriets saka, lai iet prom no darba un viņš uzturēs. Jāpiebilst, ka darbā konkrēti apstākļi tiešām ir kļuvuši apnicīgi.

Kā ir būt mājsaimniecei? Kā aizpildīt dienu, lai pēc brīža šāda dzīve nesāktu likties apnicīga?

Pieredze? viedokļi?
19.03.2013 14:55 |

Reitings 3755
Reģ: 22.10.2012
Queen, nu pārprati mani, varbūt ne tā uzrakstīju. Noteikti to nedomāju, tā, kā tu saprati. Ne jau tik strikti es uz to skato!
19.03.2013 23:22 |

Reitings 3755
Reģ: 22.10.2012
Pārlašiju vēlreiz savus komentārus un sapratu, ka esmu baigās auzās iebraukusi, atvainojos.
tā ir, ja noguruma pakāpe ir tik liela, ka miegs vairs nenāk.

Pilnībā aizmirstot visu, ko es uzrakstīju iepriekš izklāšu savu viedokli vienā teikumā: neviens vīrietis man neko nav parādā, taču, ja kāds vēlētos mani lutināt un lolot, es ar lielāko prieku tam ļautos. :)
19.03.2013 23:28 |

Reitings 9169
Reģ: 23.02.2012
Ir viirieshi, kuriem ir sapnis par savrupmaaju, 4 beerniem un sievu, kura laimiiga sagaida vinju maajaas ar pusdienaam un ir sievietes, kuras sapnjo par tieshi to pashu. Ja taads taadu atrod, tad visticamaak, dziivos ilgi un laimiigi, neviens nejutiisies apbizjots. Likt kaadam sevi uztureet piespiedu kaartaa ir negodiigi, bet ja pats viirietis to veelaas un sieviete tam piekriit un beigaas abi dod laika un energijas zinjaa vienaadu ieguldiijumu gjimenes labaa, shaads modelis straadaa bez probleemaam, kaa tas ir straadaajis ntos gadu simtus.
19.03.2013 23:44 |

Reitings 1681
Reģ: 01.09.2012
Ja vīrietis GRIB zievieti uzturēt tad jābūt izcili debīlai vai naivai lai no tā atteiktos spīta vai lepnības dēļ! ZUturēšana nenozīmē ieslogošanu mājās ar katliem un bērniem! Tad var darīt ko velies - māčīties, stradat fufeļ-sirdsdarbu, staigāt pa sporta klubiem, saloniem - kas nu kurai patīk! Es noteikti priecatos par tādu modeli, bet pati strādatu, lai būtu gandarijums man pašai, BET ne jau lai maksātu rēķinus un uzturētu ģimeni. :)
19.03.2013 23:53 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits