Mana problēma-nopirku itkā labu Artdeco acu zīmuli, bet viņš izsmērējas..paliek uz plakstiņa! Varbūt, variet ieteikt acu zīmuli, kas neizsmērējas un ilgi turās?;)
Man zīmuļi nepatīk vispār, visi man izsmērējās, bet pamēģināšu ar Becky ieteikto variantu - ar acu bāzi, taču es lietoju laineri, tas stāv visu dienu. ;)
becky-paskaidro sīkāk, lūdzu :) Lietoju arī tās pašas firmas acu ēnas, turās labi-esmu apmierināta, bet tas acu zīmulis..vēl neesmu atradusi savu,laikam!
Zimba, man visi smērējas, tāds nu plakstiņš, lieku acu ēnu bāzi - neviens zīmulis nesmērējas, tur nav ko skaidrot. :) Acu zīmulis ir krāsains vasks, kurš uz plakstiņa, ja ta ir uz taukaunā pusi, smērēsies kā sviests, acu ēnu bāze to novērš.
Tas pats jautājums becky - kādu lieto? nopirku essence i love stage - neko netur, pasutiju victoria secret - tik loti viss saiet (kā latviski ir crease? :D).. Pirms tam bija UDPP - tas bija tiešām labs, bet beidzās un slinkums sūtīt no ārzemēm, jo pasts tālu :D nopirku Too faced shadow insurance - tas neskiet tik labs ka UDPP. Vel man ir bare minerals prime time, bet tas tādā kā zelta krāsa - to katru dienu ar nelietosi... Bet sapratu, ka tev problēma tādi pati kā man - diezgan taukaini plakstini - kurš ir tavs favorits? :D
Es jau gadiem lietoju Yves Rocher acu laineri melno, kurš turās 12h. Viņš tiešām ir ļoti precīzs un ilgi turās! Sanāk pat pie draudzenes palikt, aizmigt ar kosmētiku, un no rīta laineris vēl stāv! Tiešām esmu ļoti apmierināta.