Kārtot pēc: jaunākā, vecākā

Kā izkļūt no ''Friends with benifits'' zonas?

Reitings 419
Reģ: 08.01.2013
Varbūt kāda lasīja diskusijā- Kur lai atrod normālu vīrieti- bet gribu dzirdēt viedokļus, tāpēc lai iet jauna diskusija.

Tātad, lieta tāda. Visu šo laiku, kad domāju, ka pie apvāršņa nav neviena vīrieša ar kuru es gribētu būt kopā, izrādās, ka viņš visu laiku ir bijis man blakus. Viss jau būtu labi, ja vien mūsu attiecības nebūtu kādu laiku tajā, saucamajā, ''Friends with benefits'' zonā. Līdz šim brīdim šis attiecību statuss mani pat ļoti apmierināja, bet jau neilgu laiciņu es vēlos kaut ko vairāk. Negribu iedziļināties sīkumos, bet īsi sakot tagad ir viss ko es tik ilgi meklēju. Tagad tikai nezinu kā lai viņam pasaka, ka vēlos ko vairāk. Varbūt liekas, ko tur daudz ņemties, vienkārši paņem un pasaki, bet tas nav nemaz tik viegli. Pirms tikšanās vienmēr domāju, viss, es pateikšu, ieminēšos viņam par šo tēmu, bet kā satieku, tā vienkārši nespēju viņam to pateikt un, godīgi sakot, man arī ir bail no viņa atbildes. Pašā sākumā, kad iepazināmies, viņš ļoti gribēja ar mani būt kopā, bet tad man viņš īsti nepatika. Laika gaitā esam runājuši par to, kāpēc tā arī neesam nekad bijuši kopā, bet tā arī paši atbildi nezinām. Tagad par to neesam runājuši, bet es zinu, ka vēlos būt ar viņu kopā.

Tāpēc, varbūt kādai ir bijusi līdzīga pieredze un var ieteikt, kā visvieglāk izkļūt laukā no šīs zonas un iedot viņam mājienu vai pateikt, ka vēlos ko vairāk?
18.03.2013 19:22 |

Reitings 557
Reģ: 29.01.2009
kā tas ir, sākumā nepatika, tagad patīk? :)
18.03.2013 19:26 |

Reitings 649
Reģ: 06.11.2012
Aizsūti viņam ziņu uz draugiem, vai sms, kurā paskaidro, ka ar Tevi ir super, bet tagad vēlies ko nopietnāku, tāpēc labāk būs, ja nesatiksies. Saki, ka vēlies iet uz randiņiem un tā.. :P

Un dod VISMAZ mēnesi laika. Ja būs čalis gudrs, pats uzaicinās uz īstu randiņu..

Ja ne, nu tad nekā..
18.03.2013 19:29 |

Reitings 1705
Vienreiz mūžā man bija friends with benefits. Tā nožēloju! Protams, samīlējos. Bija tā, kā Tev - gribēju ko vairāk. Nekas cits neatliek, kā teikt tieši, jo galu galā, ja tagad nespēj izrunāties, vai maz Tev ir vēlme būt attiecībās, kurās nevar viens otram pateikt, kā jūtas? Tiesa gan, esi gatava arī sliktākajai versijai. Man tā bija - beidzot saņēmos, prasīju, kas un kā, vai viņš mani redz kā savu meiteni...Sākumā viņš šo diskusiju "apgāja", bet es nākamajā reizē nelikos mierā, un galu galā viņš pateica, ka attiecībām nav gatavs. Es pārtraucu visus sakarus un neilgi pēc tam uzzināju, ka viņam ir uzradusies jauna meitene - nopietnām attiecībām. Man tā sāpēja. Viņš bija gatavs attiecībām, bet nevēlējās mani, jo, diemžēl, es jau sākumā sevi nostādīju kā "prieciņu", un pēc tam ir grūti mainīt priekšstatu. Bet es ticu, ka ir gadījumi, kad viss izvēršas labi. Tomēr, ne lielākajai daļai...
18.03.2013 19:31 |

10 gadi
Reitings 2547
Man ir ļoti līdzīga situācija un arī sākumā nepatika, bet tagad patīk vairāk kā jebkad kāds ir paticis. :) Man arī gribētos zināt kā ievirzīt šīs attiecības citā stadijā.
18.03.2013 19:31 |

Reitings 419
dapli- Nu dažkārt iepazīstot cilvēku tuvāk, nevis tikai pirmajā brīdī pēc grāmatas vāciņa spriežot, domas mainās. Kādreiz pat pēc izskata nepatika, bet tad es nolaidu mazliet latiņu un sapratu, ka neko vairāk man nevajag. :)
18.03.2013 19:32 |

Reitings 419
Excite- Uz randiņiem es gāju, mēs tiekamies arī ar citiem cilvēkiem un pat par to pēc tam viens otram paraudam uz pleca, ka abiem nekas neizdodas, bet paši nez kāpēc neiedomājamies izmēģināt kā būtu kopā.

Goodbye winter- vaij, Tu mani vēl vairāk sabiedēji, bet nu vienu reizi nāksies to uzzināt tik un tā. Labāk ātrāk nekā vēlāk. Bet kā man greizsirdība moka, kad viņš sāk stāstīt par kādām meitenēm utt, tas nav patīkami, bet tad es attopos, ka es taču pati arī tiekos ar puišiem un nomierinos.
18.03.2013 19:39 |

Reitings 1609
Reģ: 03.03.2013
Es uzskatu,ka nevajag stiept gumiju vai "runāt caur puķēm" pasaki tieši un konkrētu.Kas neriskē,tas nevinnē.
18.03.2013 19:43 |

Reitings 448
Reģ: 25.01.2013
kā tas ir, sākumā nepatika, tagad patīk?

Tas ir kaut kas īpašs? Vai tad uzreiz visi patīk jau no pirmā acu uzmetiena? :D
Džinnij, tu taču saproti, ka cita varianta kā vien likt viņam saprast, ka vēlies ko vairāk, nav vai ne? Uzraksti, pasaki, nezinu, kaut vai serenādē nodziedi :D Bet viņam tas ir jāzin, citādāk nez vai jums kaut kas varētu sanākt.. Es zinu, ka tas ir baigi biedējoši, protams, bet tajā brīdī tev jāpadomā - bailīgāk ir viņam pateikt un uzzināt, vai jūs varat vai nevarat tā pa īstam būt kopā, vai arī neko neteikt un nekad neuzzināt, kā tad īsti bija.. Man šķiet, ka tomēr ir vērts pa'mēģināt viņam pateikt :)
18.03.2013 19:47 |

Reitings 448
Kas neriskē,tas nevinnē.

++++++
18.03.2013 19:48 |

Reitings 1791
Reģ: 17.11.2011
Bet vai nebaidies no tā, ja jūsu attiecības pāries nopietnajās sliedēs, tad vis vairs neliksies tik labi, tik rožaini?
18.03.2013 19:48 |

Reitings 3966
Ne uz visiem strādā viena un tā pati recepte. Varbūt nogaidi, kad viņš aicinās tevi tikties, saki ka negribi, un ja jautās kapēc saki ka negribi tādas attiecības. Ja būs attapīgs puisis piedāvās nopietnas attiecības.
18.03.2013 19:56 |

Reitings 419
Nu protams, nekas jau cits neatliek, bet tikai jāizdomā kā to vislabāk lai pasaka. Neesmu no tām, kuras viegli spēj to pateikt acīs, man vienmēr ir bijis grūti par jūtām un ko tādu runāt, bet pa sms arī būtu kaut kā stulbi.

Infinity- Pašlaik nav no tā bail, jo tos brīžus kurus esam kopā es gribu pagarināt līdz bezgalībai, tur drošvien nostrādā kaut kāds rozā briļļu efekts, bet nu tagad tiešām gribu ko vairāk. Vienīgais no kā man bail, ja nu izrādās, ka viņš nevēlas ar mani neko vairāk, tas, ka tad arī drošvien beigtos šīs pašas tagadējās attiecības un nebūtu vairāk nekā.
18.03.2013 19:58 |

Reitings 37
Reģ: 17.03.2013
Man liekās ka tas vīrietis ir dabūjis visu ko no tevis vēlās, viņam termins '' kaut kas vairāk '' liks kasīt pakausi un teikt '' ko tu ar to domā '' un tu izplūdīsi asarās un apmīzusies skriesi uz šo forumu atpakaļ stāstīt savu sapisto mīlas, ta nemīlas stāstu.
18.03.2013 19:59 |

Reitings 448
A ja nu puisim neienāk prātā viņu aicināt tikties, jo viņš ir pārliecināts, ka viņu apmierina tādas attiecības kādas viņiem ir? Tiešām nav vieglāk ar viņu parunāt? Man dažreiz šķiet tik jocīgi tas, ka cilvēki labprātīgi grib vilkt garumā un čakarēt sevi un citus :D
18.03.2013 19:59 |

Reitings 37
Reģ: 17.03.2013
Parausti sev pežas spalvas mīl nemī mīl nemīl un kad nav ko raut pie kuras spalvas apstāsies tā būs pareizā atbilde !
18.03.2013 20:01 |

Reitings 419
Var jau būt, ka abi kaut ko vairāk vēlamies, bet baidāmies viens no otra atbildes. Ir dažas lietas dēļ kurām gribās domāt, ka arī viņš gribētu kaut ko vairāk, jo negribās ticēt, ka tie ir tikai tukši vārdi.
18.03.2013 20:08 |

Reitings 1516
Reģ: 01.07.2011
man tā bijaar tagadējo draugu. vienkārši nostādīju fakta priekšā -- gribu kaut ko vairāk, vai tu arī? tiesa gan, pirmajā laikā gāja kā pa kalniem, jo džeks to laikam īsti nopietni tomēr neuztvēra, bet ar laiku viss nosatabilizējās. otrreiz es tā vairs nedarītu (nu, nebūtu friends with benefits, ja nebūtu 100% pārliecības, ka kādreiz nesagribēšu kaut ko vairāk), bet arī neko nenožēloju
18.03.2013 21:08 |

Reitings 419
Menda- o, super, kāda pozitīva pieredze šajā lietā. Nu jā, bet nekad jau nevar zināt vai tiešām beigās nesagribēsi kaut ko vairāk. Vienmēr ir riskanti. Es jau no sākuma arī domāju, ka lai iet, kamēr neesmu satikusi to saucamo ''īsto'' tikmēr kāpēc ne, bet beigās nekas vairs nav jāsatiek, jo šķiet tas cilvēks jau ir sastapts, tik jācer, ka viņš vēlēsies to pašu.
18.03.2013 21:18 |

Reitings 8171
Reģ: 14.01.2013
Tieši tā-nostādi fakta priekšā. Pareizi vai nepareizi to darīt,nezinu,bet reāli tev taču nav ko zaudēt,neiznāks ar viņu,tas nozīmē,ka nebija lemts un tevi gaida,kas cits. Protams,tu nevari gaidīt,ka čalis to zinās pirmajā minūtē,vari dot laiku apdomāties, bet pa lielam vnk saki visu kā ir un ko gribi.
18.03.2013 21:30 |

Reitings 1221
Reģ: 15.02.2012
ja nevari runāt aci pret aci, uzraksti e-pastu. man personīgi tā ir vieglāk savas domas noformulēt sarežģītās situācijās, kad nav paredzama otra cilvēka reakcija. arī tas, ka ne visi cilvēki reaģē adekvāti uz tiešu konfrontāciju.. tā var saputroties vēl vairāk.
18.03.2013 21:40 |

Kārtot pēc: jaunākā, vecākā

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits