Varbūt kāda lasīja diskusijā- Kur lai atrod normālu vīrieti- bet gribu dzirdēt viedokļus, tāpēc lai iet jauna diskusija.
Tātad, lieta tāda. Visu šo laiku, kad domāju, ka pie apvāršņa nav neviena vīrieša ar kuru es gribētu būt kopā, izrādās, ka viņš visu laiku ir bijis man blakus. Viss jau būtu labi, ja vien mūsu attiecības nebūtu kādu laiku tajā, saucamajā, ''Friends with benefits'' zonā. Līdz šim brīdim šis attiecību statuss mani pat ļoti apmierināja, bet jau neilgu laiciņu es vēlos kaut ko vairāk. Negribu iedziļināties sīkumos, bet īsi sakot tagad ir viss ko es tik ilgi meklēju. Tagad tikai nezinu kā lai viņam pasaka, ka vēlos ko vairāk. Varbūt liekas, ko tur daudz ņemties, vienkārši paņem un pasaki, bet tas nav nemaz tik viegli. Pirms tikšanās vienmēr domāju, viss, es pateikšu, ieminēšos viņam par šo tēmu, bet kā satieku, tā vienkārši nespēju viņam to pateikt un, godīgi sakot, man arī ir bail no viņa atbildes. Pašā sākumā, kad iepazināmies, viņš ļoti gribēja ar mani būt kopā, bet tad man viņš īsti nepatika. Laika gaitā esam runājuši par to, kāpēc tā arī neesam nekad bijuši kopā, bet tā arī paši atbildi nezinām. Tagad par to neesam runājuši, bet es zinu, ka vēlos būt ar viņu kopā.
Tāpēc, varbūt kādai ir bijusi līdzīga pieredze un var ieteikt, kā visvieglāk izkļūt laukā no šīs zonas un iedot viņam mājienu vai pateikt, ka vēlos ko vairāk?