Kārtot pēc: jaunākā, vecākā

vīrieši un apaļīgās sievietes

Reitings 306
Reģ: 17.01.2012
Lasot sarunas te forumā radās pārdomas. No puišiem un arī meitenēm izskan viedoklis, ka vīrieši , kas ir kopā ar apaļīgām sievietēm sapņo par slaidākām vai arī cer, ka viņu sieviete paliks slaidāka. Vai tiešām tie , kas ir kopā ar apaļīgajām domā par slaidajām? Kā Jūs domājat?
18.03.2013 17:19 |

Reitings 218
Reģ: 28.02.2013
Man ir radiniece, kas ir apaļīga, viņa ir tik tiešām viens no jaukājajiem cilvēkiem, ko zinu. Viņa katru dienu skrien, nodarbojās ar pilatēm un dejo tautu dejo kolektīvā- diezgan daudz slodzes, ne? Uzturs- neēd nekādus našķus, nedzer limonādes - bet tas ir ikdienā. Kādu 1x mēnesī viņa atļaujās ar mani aiziet uz Maķīti un apēst vienu siera burgeru un tad nu citi domā, ka viņa neko nedara.. hahahahah Ar ko apaļākie ir sliktāki, ka viņi nu tagad nekad dzīvē vairs nevar neko apēst, jo ir apaļi un viņiem ir visu dzīvi jāsēž uz pareizā uztura diētas un jāsporto?!
19.03.2013 13:09 |

Reitings 2
Reģ: 19.03.2013
Mans viedoklis: Ir vīrieši kuri ir traki pēc slaidām sivietēm un ir kuri ir traki pēc apaļīgām, ja vīrietim ir apaļīga tad gjau viņam tāda arī patīk!!!!
19.03.2013 13:13 |

Reitings 508
Reģ: 25.10.2012
Jāpielej eļļa ugunij. :D
Spriežot pēc diskusijas lielās aktivitātes, lielākā daļa šeit mītošo sieviešu ir "resnules", kas patiesībā nemaz nebūtu nekāds brīnums. Tas tāds novērojums, nekā personīga.
19.03.2013 13:47 |

Reitings 5087
Reģ: 01.03.2009
Aleksandr, nē šeit sēž tikai slaidās modeles, a kas?:D
19.03.2013 15:15 |

Reitings 338
Reģ: 03.02.2011
Aleksandr, te kaut kur nesen pavīdēja bilde no kaut kāda foruma burziņa. Nu jāsaka, ka realitāte nebūt nelīdzinājās avataros esošajām dāmām. :D
19.03.2013 15:23 |

Reitings 7
Reģ: 17.03.2013
19.03.2013 20:44 |

10 gadi
Reitings 2563
Reģ: 29.01.2009
Jo vairāk es te uzturos, jo man pretīgāk paliek lasot šos komentārus :D
19.03.2013 20:50 |

Reitings 9169
Reģ: 23.02.2012
Ljoti daudzas saliidzina atraktiivas apaliites ar smukaam sejaam un tievaas, kautriigaas, peleekaas peles. Kaa buutu, ja tiktu saliidzinaatas sievietes ar vienaadiem raksturiem, vienliidz patiikamiem sejas vaibstiem, tika ar 50kg atskjiriibu svaraa, kas tad izraadiitos vairumam viirieshu pievilciigaaks? Jaa, ir viegli apaliiteem par labu saliidzinaat jautru, dziivesprieciigu un apalju sievieti ar tievu, iignu un peleeku, bet tas iisti neatspoguljo iisteniibu.
19.03.2013 20:53 |

Reitings 865
Reģ: 13.08.2012
Pretīga diskusija, nevienu komentāru neizlasīju, bet pietika ar pašu pirmo autores tekstu. Sapratu, ka te kkas slims ies vaļā :D
19.03.2013 20:53 |

10 gadi
Reitings 2563
Godīgi sakot es vispār neredzu jēgu par kko tādu spriest? Kādā sakarā puisim jābūt kopā ar to ar ko viņš nevēlas būt, loģisks jautājusm uz šo tēmu ne?

Un kapēc vienmēr tikai izskats tik ļoti jāuzsver? Galvenais kā cilvēks sevi pasniedz.
Resns vai tievs cilvēks, varbūt vienlīdz jauks vai vienlīdz kaitiošs vai kā savādāk nepatīkams/ patīkams.
Ne jau izskats to noteiks.
Jā varbūt daudziem patīk skatītie stikai smukā sejiņā, bet kāda jēga ja galvā salmi stāv!

Varbūt skaista meitene ar apaļumiem un sirsnīga varbūt kārna meitene nelaimīga/uzpūtīga/neapmierinata un otrādāk! Tas nav vispār spriešanas vērts temats.
19.03.2013 21:01 |

Reitings 689
Reģ: 15.09.2010
Manuprāt, ja puisis iepazinās ar meiteni tad, kad viņa bija slaida, bet vairaku gadu garumā viņa izlaižas (kā tas ir novērojams bieži), tad viņš varētu sākt sapņot par slaidāku.

Un vispār esmu reti redzējusi blakus divus tuklus cilvēkus. Ļoti bieži meitene ir vismaz 2x lielāka kā puisis un puisis ir skals.

Man, piemēram, nepatīk tievi vīrieši. Labāk bumbulīti nekā kārnu. :)
19.03.2013 21:09 |

Reitings 50
Reģ: 19.02.2013
Nu, es esmu viena no tām apaļīgajām. Par laimi, vismaz proporcijas man saglabājas pareizas neatkarīgi no tā, cik lielāka vai mazāka brīžam palieku. :D Izstāstīšu, kā man ir gājis. :D
Bija man ilgas attiecības - tā ap 6 gadiem. Nekad neesmu bijusi kārna. Nu lūk, veselība sašķobījās un attiecību laikā pieņēmos svarā un, lai kā censtos, neizdevās kaut kā to tikpat ātri pazaudēt. Galu galā, kad nesen bija nosvinēta 5 gadu kopā būšana, mans toreizējais, dārgais paziņo, ka es esmu par resnu un tādu viņš neprecēšot. Bet to izdarīja tik pretīgā veidā, ka iekšā iestājās spīts - es taču kaut kāda veča dēļ nemainīšu sevi. Vēlāk jau tika uzstādīts ultimāts - vai nu mēs vai svars. Kas tā par mīlestību ar ultimātu? Paralēli jau notika arī citas attiecību peripetijas, bet pamatā bija svara jautājums. Nu ko, izšķīros. Pāris mēnešu laikā brīnumaini pazuduši 10kg (laikam tas spīts turēja visu iekšā :D ). Bet tagad sāku domāt - nu notievēšu, būšu tieva. Forši. Satikšu nākamo vīrieti un kā tālāk dzīvot? :D Tas ir, veselības problēmas var atgriezties un to, ka pieņemos apmēros, nevaru kontrolēt..atkal būs jāšķirās? :D Nerādīt nesenās bildes, kurās esmu redzama krietni apaļāka, lai neaizbēg? :D
20.03.2013 07:51 |

Reitings 8272
Aga- tev no sākuma jānoskaidro pieņemšanās svarā un svara samazināšanās cēlonis. nevar tev tā 10 kg tā lēkāt tāpat vien. tad arī varēsi sakārtot normālu privāto dzīvi. nu ne visi vīrieši saprastu, ka tev pusgadu ir +20kg, tad pāris mēnešus ir -10kg. un tad atkal uzaug vēl vair;ak
20.03.2013 11:00 |

Reitings 541
Reģ: 17.01.2013
Te šad tad palasot, tā vien liekas, ka vienīgais partnera izvēles kritērijs ir vizuālie parametri :D

Vai es gribētu būt kopā ar vīrieti, kam augums kā konfekte, bet raksturs pretīgs? NĒ.
Vai es gribētu būt kopā ar rausīti, kas knapi 5.stāvā spēj uzkāpt, bet kad ir uzkāpis NĒ.
Vai es gribētu būt kopā ar pārliecinātu, veselīgu vīrieti, ar kuru man ir kopīgas intereses? JĀ.

Ja sieviete vīrietim ir tikai trofeja, tad, protams, ņems un pametīs pie lieku kilogramu parādīšanās.
Ja sieviete vīrietim ir draugs un komandasbiedrs - vai nu pieņems auguma pārmaiņas, vai pamudinās ko darīt lietas labā un ATBALSTĪS!!!!
20.03.2013 12:00 |

Kārtot pēc: jaunākā, vecākā

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits