vīrieši un apaļīgās sievietes

Reitings 306
Reģ: 17.01.2012
Lasot sarunas te forumā radās pārdomas. No puišiem un arī meitenēm izskan viedoklis, ka vīrieši , kas ir kopā ar apaļīgām sievietēm sapņo par slaidākām vai arī cer, ka viņu sieviete paliks slaidāka. Vai tiešām tie , kas ir kopā ar apaļīgajām domā par slaidajām? Kā Jūs domājat?
18.03.2013 17:19 |

Reitings 338
Reģ: 03.02.2011
Nu viņas to domā ar rīšanas gēniem nevis aptaukošanās :D

Taisnība jau vien ir, ka jebkuras sievietes kvēlākais sapnis ir rīt visu pēc kārtas un neaptaukoties.
19.03.2013 12:31 |

Reitings 1534
Reģ: 29.01.2009
Nu viņas to domā ar rīšanas gēniem nevis aptaukošanās

:D :D :D
19.03.2013 12:32 |

10 gadi
Reitings 10290
Queen, tas patiesībā nebija Tev, bet tatler.
19.03.2013 12:34 |

Reitings 1609
Reģ: 03.03.2013
Neesmu uzdrošinājusies noniecināt kādu un teikt "par resnu,par tievu",jo tas,ka cilvēks ir apaļīgs ne vienmēr norāda uz rakstura vājumu.Es pazīstu vienu trīs meiteņu kompāniju,visas apaļīgas,bet ceļo,bauda ārzemju ēdienus un ir aktīvas sabiedrībā.Neteikšu,ka ēd katru dienu picas,bet šad,tad kafejnīcā neatsakās paņemt kādu kūkas gabaliņu pie kafijas.Un tas nav vājums.Meitenes ir apmierinātas,ļoti dzīvespriecīgas,laimīgas ar to kas viņas ir.Visām trijām ir arī otrā pusīte un viena,ja nemaldos,ir pat precējos.Ar viņām viss kārtībā.Ja veselībai tas traucē,tad jā,uzskatu,ka ir ar to jācīnās.Kaitina tas stereotips,ka ja apaļīga,tad noteikti katru dienu ēd makdonaldā. Ir jāatcerās,ka svars tik viegli nost nenāk un varbūt cilvēks kuru tu "nosauci par resnu" tiešām ietur veselīgu dzīvesveidu un viņam svars krīt pamazām nost.Viss nenotiek vienas dienas laikā.Man ir dažas draudzenes apaļīgas,dažas modeļskolā iet un ir ar modeļu izmēriem,visas jaukas meitenes un labas draudzenes.
19.03.2013 12:38 |

Reitings 4129
Bet kāpēc nedrīkst vainot gēnus, ja tie tiešām ir vainojami? Es palieku resna tieši gēnu vainas pēc. Jā, es arī ēdu kā mežcirtējs, bet pāris pazīstamas sievietes ēd kā divi mežcirtēji un tikuntā tievas kā skali. Protams- tie ir gēni, kas parūpējas par labu vai sliktu vielmaiņu. :) Slinkums, nolaidība un gribasspēka trūkums ir tikai pēc tam. :)
19.03.2013 12:38 |

Reitings 3755
Reģ: 22.10.2012
Nakd neesmu uzskatījusi sevi par skaistu vai neglītu, drīzāk vidējo. Bet tas man nu nekādi netraucēja pretīgumā saviebties par dažiem komentāriem, īpaši šo:
Es arī piekrītu, var būt augums oioi, bet ja paskatās virsū-kā zirgs. Ir pat šeit dažas tādas un nekaunās skaļi diskutēt par resnumu,apaļīgumu, bet ģīmis oi oiiii.

Talter, tu taču gudra sieviete esi, kur tu kaut ko tādu no sevis izspiedi? Esmu šokā.
19.03.2013 12:41 |

Reitings 448
Reģ: 25.01.2013
_paris paldies, ka saprati manu domu un pilnīgi piekrītu tavam komentāram :) Zinu, ka ļoti maz ir tādu cilvēku, bet viņi ir un izskatā ir tieši tādi paši kā tie, kas tiešām ir vienkārši sliņķīši un atsakās dzīvē kaut ko mainīt. Šī tēma man ir diezgan aktuāla, jo zinu, kā tās divas meitenes cieš un pārdzīvo, kad viņām kāds kaut ko tādu par resnumu pasaka un ja vēl kāds piemetina klāt, ka ai nu tu jau slinka, tad vispār kronis visam
Dellicious jā, tā noteikti ir lielākā daļa, kas attaisno ar gēniem, piekrītu. Un tavs piemērs par meitenēm, kurām ''slikti gēni'', bet rij visu pēc kārtas ļoti precīzi šo attaisnošanos atspoguļo :) Vienkārši es šo visu redzu no cita skatpunkta - meitenes, kas nežēlojas par sliktajiem gēniem, iet, mēģina sportot lēnām, ēd pareizi, bet paliek tieši tādas pašas un es zinu, ka viņas cenšas palikt tādā svarā, kādā viņas ir, jo nomest kaut ko diži nespīd. Tāpēc mani šausmīgi kaitina kādreiz komentāri ko dzirdu, ka ai nu šitā tik resna, točna slinka un rij bulciņu pēc bulciņas noteikti - nu nevar to attiecināt uz visiem. Bet no skata jau tiešām nekad nepateiksi, kurš gadījums tas ir, tapēc esmu dzirdējusi visādus nepamatotus un riebīgus komentārus viņu virzienā
19.03.2013 12:42 |

Reitings 1534
Abalone, Tev jau nu gan ir par ko satraukties :D
19.03.2013 12:44 |

Reitings 2015
Reģ: 18.11.2012
piparene, tas bija domāts,ka citam patiks tieva,citam apaļa. Tas bija domāts,citam patīk augums,citam seja,citam raksturs.
Piekritīšu, gēni vainojami tiešām kādā 1% no aptaukošanās, pārējā ir vienkārši neizdarība un ja picērijā un Makdonaldā sēžot stāsta par sliktajiem gēniem,nu tad...
19.03.2013 12:44 |

Reitings 13796
Reģ: 23.10.2010
Honeybuu - nu dzīves netaisnība, jā. Vienkārši cilvēkiem ir jābūt tolerantākiem, jo ne mums spriest, kurš ir slinķis, kurš nē. Un vai nav vienalga, jo svarīgi ir tas, kādi esam mēs, ne citi.
19.03.2013 12:45 |

Reitings 2015
Reģ: 18.11.2012
Bet nu apaļīgums ir labs līdz pašam netraucē,kā arī nekaitē veselībai. Atceros vidusskolas laikus, bija klasē viena tāda apaļīga meitene, pat vairākas,bet tieši man prātā viena, viņu vienmēr skolas ballēs puiši lūdza dejot,viņai bija pielūdzēji, neskatoties uz viņas apaļumu,jo cilvēks mācēja sevi no iekšienes pasniegt TĀ,ka aizmirstas viņas liekie kg. Turpretī slaidās meitenes sēž malā,puišu neuzlūgtas, bez otrajām pusītēm. Tievums arī nav laimes garants, tikai galvenais kā pats labāk jūtas. Es labāk jūtos ar stingru ādu, ēdot veselīgi,jo tad mani nemoka galvas sāpes. Ja arī būtu svars par daudz, man galvenais rādītājs būtu mana pašsajūta, bet diez vai tā būtu laba,ja jaunas drēbes jāpērk,turklāt lielākas. :D
19.03.2013 12:52 |

Reitings 5087
Reģ: 01.03.2009
Tāpēc mani šausmīgi kaitina kādreiz komentāri ko dzirdu, ka ai nu šitā tik resna, točna slinka un rij bulciņu pēc bulciņas noteikti - nu nevar to attiecināt uz visiem. Bet no skata jau tiešām nekad nepateiksi, kurš gadījums tas ir, tapēc esmu dzirdējusi visādus nepamatotus un riebīgus komentārus viņu virzienā

Lasot šo diskusiju mani nepamet sajūta, ka lielākā daļa ir tik ļoti ieciklējusies.. Nu, un ja viņa arī rij tos burgerus, pat ja nav nekādu problēmu ar "gēniem", bet vienkārši ir resna no.. rīšanas, so what, tā ir viņas izvēle, jums viņa skatu bojā? Dellicious runā par cīņu un gribasspēku, bet varbūt kāds grib dzīvot baudot, ne diendienā cīnīties, ja vienkārši... garšo.. Tad ir jautājums- kā vārdā sevi mocīt? Vairumam nemaz nav tik viegli atrast pietiekami spēcīgu argumentu- un tā pat nav nolaidība... Es neiekļaušos laikmeta standartos? Mani kāds vairāk mīlēs? Es mīlēšu vairāk sevi? Es ilgāk dzīvošu? Nezinu, diezvai, ja te ir tas tortes gabals un es viņu gribu..
19.03.2013 12:58 |

Reitings 338
Es mīlēšu vairāk sevi?

Protams, ka skaisti un veiksmīgi cilvēki jūtas labāk!
19.03.2013 13:01 |

Reitings 1308
Reģ: 08.12.2011
Daudzas meitenes noraksta uz gēniem. Klasē meitenes vienmēr nedaudz zobojas par mani,ka esmu caurbira un mūždien uz dietas sēžu. A pašas žēlojās,ka gēni utt. pie cipsu pakas un kolas pudeles. NU protams.
19.03.2013 13:04 |

Reitings 5087
Vai skaists apriori nozīmē - veiksmīgs?
19.03.2013 13:04 |

Reitings 5087
+vai skaists = tievs?;)
19.03.2013 13:05 |

Reitings 338
Procentuāli skaistie ir biešāk veiksmīgi nekā neglītie. Tā nu tas ir un tā tam būs būt!
19.03.2013 13:06 |

Reitings 1308
Reģ: 08.12.2011
Nu politika vieni neglitie sēž:)

Reitings 338
+vai skaists = tievs?

Valis vai muca nevar būt skaists.

Reitings 448
Reģ: 25.01.2013
Jā, karinjo tevis teiktajā ir jēdzīga doma, bet te vienmēr būs runa par manis pieminēto attieksmi - komentāriem, utt. Neatkarīgi no tā, vai sieviete ir slima, ar labiem vai sliktiem gēniem, ja viņa ir ļoti liela un kaut kur sēž un ēd kūciņu, vai iet pa ielu un ēd saldējumu - viņa ļoti bieži dabūs kaut ko dzirdēt. Un kāda dzīves baudīšana un labsajūta par saldējumu, kurš garšo kā paradīze, ja tevi tikko ejot garām kāds nosauca par cūku? Atceros skolas laikā vienu brīdi biju apvēlusies, gāju mājās pēc treniņa, iegāju narvesenā, nopirku maizīti un gāju pa ielu un to ēdu, jo biju ļoti izsalkusi - man pretī nāca vīrietis un pateica ''nerij, nerij, tā jau resna!'' un man vienkārši žoklis atkārās līdz zemei. Un es pat nebiju ļoti apvēlusies. Nestaigāju ar savām paziņām katru dienu roku rokā, bet dažas reizes, kad kaut kur aizejam esmu dzirdējusi vienkārši riebeklības. Tā ka baudīt dzīvi- man nav nekas pretī, ja tas cilvēku tiešām padara laimīgāku, bet diemžēl ir pilna pasaule ar cilvēkiem, kuri uzskata, ka tā ir viņu darīšana kā otrs izskatās un ko liek mutē
19.03.2013 13:09 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits