_paris paldies, ka saprati manu domu un pilnīgi piekrītu tavam komentāram :) Zinu, ka ļoti maz ir tādu cilvēku, bet viņi ir un izskatā ir tieši tādi paši kā tie, kas tiešām ir vienkārši sliņķīši un atsakās dzīvē kaut ko mainīt. Šī tēma man ir diezgan aktuāla, jo zinu, kā tās divas meitenes cieš un pārdzīvo, kad viņām kāds kaut ko tādu par resnumu pasaka un ja vēl kāds piemetina klāt, ka ai nu tu jau slinka, tad vispār kronis visam
Dellicious jā, tā noteikti ir lielākā daļa, kas attaisno ar gēniem, piekrītu. Un tavs piemērs par meitenēm, kurām ''slikti gēni'', bet rij visu pēc kārtas ļoti precīzi šo attaisnošanos atspoguļo :) Vienkārši es šo visu redzu no cita skatpunkta - meitenes, kas nežēlojas par sliktajiem gēniem, iet, mēģina sportot lēnām, ēd pareizi, bet paliek tieši tādas pašas un es zinu, ka viņas cenšas palikt tādā svarā, kādā viņas ir, jo nomest kaut ko diži nespīd. Tāpēc mani šausmīgi kaitina kādreiz komentāri ko dzirdu, ka ai nu šitā tik resna, točna slinka un rij bulciņu pēc bulciņas noteikti - nu nevar to attiecināt uz visiem. Bet no skata jau tiešām nekad nepateiksi, kurš gadījums tas ir, tapēc esmu dzirdējusi visādus nepamatotus un riebīgus komentārus viņu virzienā