Es tikko iedomājos par to, ka sievietes jau pašas rada ap sevi to tievuma kultu. Večiem caurām dienām jāklausās par to, ka "ak, esmu uzresnējusi", ar slēptu domu, ka viņš oponēs. Un viņam jāatbalsta mūžīgās diēstas un "es nevaru iet uz čilī picu, esmu uz diētas". Jāklausās visas tās "ak, kaut es paspētu notievēt līdz bikini sezonai" runas un pēc tam brīnās, ka puisim vienkārši gribas, lai tā meitene vienreiz notievē un būtu miers mājās. Un, jo nelaimīgāka sieviete paliek, jo vairāk viņa pati sevi dzen kompleksos ar savu mānijau, jo vairāk vīrietis no tā cieš un, protams, var izšķirties. Sieviete vispār var vīrieti kapā iedzīt ar savām mānijām. Taču tas ir gadījumos, ja meitene paliek apaļīga atteicību laikā.
Par to, ka puiši saiet kopā ar apaļīgām meitenēm, man šķiet, labi izteicās kilikili. Man pat nav, ko piebilst, piekrītu.
Protams, vēl ir gadījumi, kad vīrietis, kura sieviete attiecībās paliek apaļīga, viņu pamet uzreiz, bet tur nevar runāt par mīlestību.
Ideālais variants, man šķiet, ir Zoyy, tiešām prieks, ka kādai ir tik lieliesks un mīlošs vīrietis. :)