manuprāt, ja runājam par kāzām un tādām lietām, viss jau nenotiek uzreiz.. vot redz, man patīk apaļīgas veidošu savu ģimeni ar tādu.. a vot nē, patīk tievās būs man ģimene ar tievu sievieti.. protams, ja vīrietis redz sieviet,kura viņam patīk viņš pievērsis viņai uzmanību, BET, dzīvē jau notiek arī tā,ka,piemēram, vīrietis strādā kopā ar apaļīgu meiteni, kaut arī viņam īsti nepatīk tāda tipa sievietes, bet viņi runā, viņiem ir vienāda humora izjūta un viņš saprot,ka vēlas ar viņu attiecības.. iekšējais, tikai paspilgtina ārējo un otrādi. tāpat arī var pretēji būt, patīk apaļas, iemīles tievā..
ar šo gribēju pateikt,ka sieviete ir pilns komplekts.
ja laulības sākumā sieviete ir tieva, bet pēc bērniņa piedzimšanas paliek apaļīga, es nedomāju,ka kāds vīrietis to sievieti uzreiz pametīs,jo nav viņa tips.. (protams, ir visādi izņēmumi), bet viņš jau ir iemīlējis kaut ko vairāk, un svars ir mainīgs to var gan nomest, gan uzņemt..
bet tpt jau mēs visi veci paliksim, un es gribu,lai mans virietis mani mil, nevis,kad esmu tieva, vai apaļa, bet par to,kas es esmu.