Kārtot pēc: jaunākā, vecākā
 

Jauns receptes. Interesantas:)

 
Reitings 27552
Reģ: 15.06.2012


Nekad neesmu mēginājusi Nav licies nekas īpašs, bet tagad jaizmeģina. Jūsu interesantā recepte?
18.03.2013 16:01 |
 
Reitings 807
Reģ: 20.04.2010
šitie man negarsoja, pārāk "makaronīgi", labāk klasiskā lazanja.

Pašai gan īsti uz sitiena nebūs, ko ieteikt :D
18.03.2013 16:02 |
 
Reitings 2264
Reģ: 21.01.2013
http://www.absolutsed.lv/2011/01/krasni-cepti-kartupeli.html

Šitais ceptu kartupeļu faniem. :) Man gan pašai par treknu, bet vīram garšoja. :)
18.03.2013 16:04 |
 
Reitings 4703
Reģ: 20.04.2012
Kā reizi caneloni labāk garšo kā lazanja :)
18.03.2013 16:05 |
 
Reitings 7908
Reģ: 05.02.2011
Pamēģināju kanelonus – man īstenībā pat labak garšoja kā lazanja :)
Mana interesantā recpte tieši mania pavārmākslai ir Gan bei meduscālis – perfekti gards sanāk pēc visām internet receptēm! :)
18.03.2013 16:08 |
 
Reitings 27552
Reģ: 15.06.2012
Rumpumpele, tas ir kas interesants. Nu man tie caneloni neliekas kas īpašs jo visas receptes ar tomatu merci. Gan jau ka var ari ar saldo krejumu?
18.03.2013 16:09 |
 
Reitings 15092
Reģ: 29.01.2009
Esmu taisījusi caneloni ar saldo krējumu, spinātiem un malto gaļu. Garšīgi!
18.03.2013 16:10 |
 
Reitings 2264
Reģ: 21.01.2013
Kaneloni makaronus esam arī vārījuši - bet tikai ar gaļas pildījumu, ar veģetārajiem nekas prātīgs nesanāk. :)
18.03.2013 16:11 |
 
Reitings 3278
Reģ: 18.02.2009
Manas saglabātās, līdz to - vēlamās receptes, kad būs cepeškrāsns -



18.03.2013 16:14 |
 
Reitings 27552
Reģ: 15.06.2012
Zakjis*, paldies. Un jus metat kaut uz mirkli udeni pirms liekat cepene?
18.03.2013 16:15 |
 
Reitings 3278
Reģ: 18.02.2009
Ops! piedodiet, ka tik milzīgas bildes!
18.03.2013 16:15 |
 
Reitings 448
Reģ: 25.01.2013
Kubiete canelonijus es taisu ar ricottas+saldais krējums+spināti pildījumu un pa virsu daaaaaaaaaaaaaaudz bešamel mērce (mājiniekiem gan šis ''veģetārais'' variants ne visai, tāpēc viņiem taisu ar malto gaļu un oa virsu bešamels ar tomātu mērci) abos variantos baigā ņamma :)
18.03.2013 16:15 |
 
Reitings 27552
Reģ: 15.06.2012
Aniii, tas lasis un maize ir kas dievīgs:)
18.03.2013 16:16 |
 
Reitings 2264
Reģ: 21.01.2013
Jā, Aniii, šitie ēdieni visi izskatās baigi labie. :) Jāpiefiksē. :)
18.03.2013 16:17 |
 
Reitings 3278
Reģ: 18.02.2009
Lasis? Tā ir vistas fileja! :D
18.03.2013 16:18 |
 
Reitings 15092
Reģ: 29.01.2009
Es nemērcēju ūdenī canelloni, jo ja ir pietiekami daudz mērces, tad izsutinās tāpat.
18.03.2013 16:19 |
 
Reitings 448
Reģ: 25.01.2013
Man arī likās sakumā, ka Aniii pirmajās bildēs ir lasis :D es jau gandrīz biju tikusi līdz saldētavai, lai izņemtu lasi ārā :D Bet no otras puses - ar lasi noteikti arī garšīgi, jāpamēģina :D
18.03.2013 16:21 |
 
Reitings 12651
Reģ: 29.01.2009
Vienu reizi tikai šos esmu gatavojusi :D Manā receptē bija ar malto gaļu, biezpienu, saldo krējumu. Nuu, īstenībā man šķiet, ka ar to tomātu mērci būtu bijis labāk. :D

Nenāk prātā nekas tāds ļoooti interesants. Šovakar gatavošu malto gaļu ar čili, pupiņām, kukurūzu un tomātiem. Nebūs arī nekas tāds wow, mexicano vienkārši. :D Es jau vairāk uz tām kūkām.. :)
18.03.2013 16:22 |
 
Reitings 193
Reģ: 03.09.2012
Mana interesantā favorītrecepte ir šī (vienīgi es vēl papildus tam pildījumam pievienoju sarkanos sīpolus). Esmu gatavojusi arī tādu variāciju par tēmu, ka veselas vistas vietā ņem fileju, sagriež nelielos gabaliņos, sajauc ar to marinādi un cep stikla traukā krāsnī. Sanāk dikti gardi!

http://www.rimi.lv/receptes-un-produkti/receptes/otrie-edieni/vistas-cepetis-ar-citronu-olivu-pildijumu.html
18.03.2013 16:33 |
 
Reitings 90
Reģ: 29.01.2009
Šādas diskusijas nevar skatīties, jo parasti beidzas ar gastronomiskajām izvirtībām :D
Es braucu mājās cept Aniii ielikto maizi :)
18.03.2013 16:57 |
 
10 gadi
Reitings 2673
Reģ: 25.05.2012
Tieši vakar tos cannelloni satausīju.

Riktīgi garšīgi sanāca, tikai taisīju daudz un tā pildīšana baigo laiku aizņēma.

Pildījumā apcepu sīpolu, burkānu, papriku un sajaucu ar malto gaļu un spinātu lapām.

Tad saliku cannelloni vienā kārtā, pa virsu sieru un sakapātus lociņus saliku un beigās visu pārlēju ar mērci (sataisīju to bešamel un bikiņ piejaucu spilvas mērci makaroniem) un liku cepties.
18.03.2013 17:06 |
 
Kārtot pēc: jaunākā, vecākā
 

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!