Neizglītota meitene.

Reitings 47
Reģ: 08.03.2013
Cau :)
Uzreiz atvainojos,ka bez garumzimem.
Sodien satiku bijuso klasesbiedreni..Nebijam redzejusas vairakus gadus..Pasedejam kafejnica,runajamies..Un°tad es vinai pajautaju,ko vina doma par eiro ieviesanu Latvija ,manuprat,tas ir aktuals jautajums un katram cilvekam par to ir kas sakarigs sakams..Biju neliela soka par atbildi-aj nu tie latini tadi miligi...hihihih...negribetos,lai tie pazustu!Mani mazliet parsteidza,ka sieviete,kurai 24 gadi atbild uz tadu jautajumu ar tadu tekstu.Ka jus domajat-ta ir neizglitotiba vai ka?Es jau zinaju,ka vinai prata tikai tusini,smiesanas,sekss..Bet nebija nojausmas,ka pat izteikt viedokli sada jautajuma vina nav spejiga...
18.03.2013 15:25 |

Reitings 6299
Reģ: 15.11.2012
Zane, šeit pat nesen bija diskusija par euro ieviešanu, un lielākā daļa cosmo meiteņu atbildēja tāpat, kā tava draudzene. Tā kā viņa neizceļas.
18.03.2013 20:55 |

Reitings 7682
Reģ: 31.01.2013
Ja es draudzenei paprasītu ko viņa domā par euro ieviešanu, viņa laikam padomātu, ka man širmis aizgājis. Mēs varam būt nopietnas, ar smadzeņu saturu viss kārtībā, bet mums šādas ekonomikas, arī ne politikas tēmas nav interese apspriest. Riskēju tikt apkakāta, bet man tādas sarunas draudzeņu lokā liekas bezjēdzīgas, uzspēlētas un vienkāŗši muļķīga laika tērēšana.
18.03.2013 20:59 |

Reitings 86
Reģ: 22.02.2013
Novazāts temats... katru no mums tas ietekmēs savādāk...

lieliem uzņēmējiem Euro ir + , tāpat arī ceļotājgribētājiem, tāpat arī valstij pieaugs eksports, bet.... nāks citas problēmas, kuras grūti pat analizēt, un tas nav mūsu darbs, bet gan politiķu... ja būs referendums, tad varētu izpaust savu viedokli, bet tg ... tukšu salmu kulšana... ;)
18.03.2013 21:01 |

Reitings 48
Reģ: 12.03.2013
man gan vienalga, kāda nauda :D es neinteresējos un nesaprotu, ko cilvēki var piebāst galvu ar nevajadzīgām ziņām un lietām, tikai tāpēc, ka tas, redz, ir jāzin visiem. a priekškam? ieviesīs eiro, nu labi, pofig man par to domāt, man nauda ir tikai līdzeklis makā. un es neuzskatu, ka cilvēks, kurš neinteresējas par politiku uzreiz ir neizglītots. tieši otrādi, gudrs, jo zin kas ir svarīgāks, domā par to ko vari ietekmēt un kas tavu dzīvi vairāk skar. Lai finansisti arī apsver plusus un mīnusus eiro ieviesanai, jo viņi jau tomēr labāk zin.
un ā, piekrītu te jau izskanējušam viedoklim, ka tu pati neliecies diez ko izglītota, ja ja reiz te apspried draudzenes intelektu.
un 24 gados ja ir iespēja, vajag izbaudīt dzīvi, bezrūpību un nepiebās galvu ar itkā svarīgām un valstij nozīmīgām lietām.
18.03.2013 21:10 |

10 gadi
Reitings 1280
Reģ: 21.08.2012
Es absolūti sevi nepieskatu neizglītotajai tautas daļai - man ir laba augstākā, labs darbs, bet arī MAN nav viennozīmīga viedokļa eiro ieviešanas jautājumā. Un, manuprāt, tumsonība ir skriet apkārt un mētāties ar viedokļiem, ja šobrīd tāpat neviens nezin, kas mūs sagaida. Jebkuras pārmaiņas tomēr ir pārmaiņas, tāpēc arī attieksme pret no ir neviennozīmīga - cilvēkiem bail, ka būs sliktāk, nehribas jauno, nezināmo utt.
18.03.2013 21:21 |

Reitings 118
Reģ: 22.11.2012
jautājums, cik Tev pašai ir gadu ?:D lai cik tas dīvaini neizklausītos, es šodien to ''viņi tādi mīlīgi '' lasīju kkāda saitā, kur linku atradu sīkā brālēna dr.lv d-grāmatā....tur bija tieši tas pats,ka viņa neesot izglītota.. Tā ka nefantazē,ka tev šodien ir bijusi tāda situācija :D
18.03.2013 21:56 |

Reitings 118
Reģ: 22.11.2012
:D lai cik tas dīvaini neizklausītos, es šodien to ''viņi tādi mīlīgi '' lasīju kkāda saitā, kur linku atradu sīkā brālēna dr.lv d-grāmatā....tur bija tieši tas pats,ka viņa neesot izglītota.. Tā ka nefantazē,ka tev šodien ir bijusi tāda situācija :D
18.03.2013 21:57 |

Reitings 285
Reģ: 19.07.2012
Pirmkārt, Zane, nesper niku!:D pieļauju, ka nezināji! :D
Otrkārt, viņa jau izteica savu viedokli, secinājums - latiņi labāki!
Treškārt - who fu*king gives a damn shit? I know - You give a shit! :D
19.03.2013 03:16 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits