Bet, Zane. Kubiete pareizi izdarīja, ka atrada internetā tev pierādījumu kā rakstīt vārdu EURO. es arī zinu, kā viņš pareizi jāraksta, bet bieži vien pareizi rakstu vārdus tad, kad tas ir jādara. un strīds jau bija internetā, ne jau dzīvē. kas tad grūti nospiest dažus taustiņus?
nu un tad, ka tā tava paziņa mācījusies par to līniju. tad vēljovairāk viņai droši vien riebjas par to runāt, jo tā jau par to ir jārunā un jāraksta visādi darbi. cilvēki ārpus mācībām/darba vēlas atpūsties, nevis vēl ķidāt šīs problēmtēmas bezgalīgi.
ja es kā sieviete satiktu kādu citu sen neredzētu sieviete, es neapspriestu politiku un finanses. ja es būtu brīva, es arī noteikti apsriestu blakus esošā puiša pievilcību/nepievilcību. tas ir normāli. ja gribēji pārbaudīt viņas erudīciju un sacensties, kura tad no jums ir gudrāka un izvēlēsies pareizākos terminus, tad varēji priekš viņas sastādīt testu. man riebtos, ja man savas darba un mācību tēmas vajadzētu apspriest vēl brīvajā laikā "tāpat vien". ja cilvēks prasītu padomu, kā rīkoties utt, tad jā. bet kāda jēga spriedelēt par to, kas ir pieņemts?