Kārtot pēc: jaunākā, vecākā
 

Neizprotami.

 
Reitings 10987
Reģ: 12.07.2010
Īsti nezinu ka definet savas izjutas. Jau kopš oktobra sarakstos ar kādu amerikānieti. Esam ļoti satuvinājušies viens otram uzticam savas liktas un tamlīdzīgi. Čatojam caurām naktīm, reizēm ar video zvanu, reizēm bez. Abi esam vientuļnieki bet pēdējā laikā es pat nezinu ko jūtu pret viņu. Ne viņam ir kādas seksuālās intereses pret mani.ne ari man ir bijušas iedomas kā viņš izskatitos bez drēbēm.Viņš mani uztver kā draugu..domubiedru etc.Ir gādīgs, vienmēr uztraucās utt..ir sutijis naudiņu..un morāli atbalstījis Mums ir līdzīgi uzskati par dzīvi, filmu mūzikas gaumes sakrīt..abi esam noslēgti un vientuļi..abi esam dzivnieku mīletāji Kaut kādā ziņā pēdējā laikā vēlos lai viņš dzīvotu tuvāk, bet isti nezinu ko jūtu..gulēt ar vi;nu negribu, bet drīzāk ko padarīt, teiksim skatīties filmas, ko padarīt, reālajā pasaulē parunāties bez interneta starpniecības
un tamlidzigi..nezinu vai esmu iemilejusies vai nē..vienmer kad man jābeidz vai viņam gribās gulēt man paliek skumji un viņa pietrukst. Turklāt viņš ir tīri izskatīgs savos gados.
Zinu ka interneta cilvēki ir dažādi un nekad nevar zināt vai kāds tiešām ir tāds kā sevi pataisa internetā un otra lieta viņš ir 20 gadus par mani vecāks.

Zinu šis viss ir pagalam stulbi un nereāli un šaubos vai jebkad reālajā pasaulē satiksimies..Manos 20+ tas viss šķiet bērnišķīgi.
18.03.2013 14:42 |
 
Reitings 251
Reģ: 29.01.2009
Nepiegružo savu galviņu ar "kā būtu, ja būtu"
Ja Tev sarakte sagādā patīkamas emocijas, turpini....kad būs laiks, satiksities! Vai vnk dabiski katrs iesiet uz savu pusi, tiklīdz kādam no Jums parādīsies reālas attiecības.

Tu jau pati zini, ko Tu jūti pret viņu. Viņam Tu patīci, jo vīrieši reti tērē laiku uz sievietēm, kuras viņi neiekāro.

Kā viena draudzene teica, ja vīrietis, tev pievērš uzmanību- viņš Tevi grib
Ja dāvina dāvānas un ved uz randiņiem -viņš Tevi ļoti grib...un abos gadījumos tas ir labi, jo sliktāk būtu, ja Tevi neviens negribētu :D:D:D

p.s amerikānis, amerikāniete ir siev. dz.
18.03.2013 15:24 |
 
Reitings 8272
Reģ: 29.01.2009
viņš dzīvo tālu un izskatās, ka netaisās pārvākties. bet diez interesanti, kāpēc 20 gadus vecāks vīrietis sarunājas tik daudz un tik bieži ar tik jaunu meiteni un vēl viņai materiāli palīdz? gan jau viņam kādas domas ir par tevi. bet tikai kādas?
labāk pajautā viņam, kā viņš tevi uztver u'tml. bet izskatās jau, ka tu pati nezini, ko gribi. tev viņa trūkst, jo tas ir pieradums. tu tagad domā, ka nevēlies viņu redzēt kailu, bet tu nezini, ko tu domāsi, ja redzēsi viņu dzīvē. tās tomēr ir 2 atšķirīgas lietas.
un varbūt jūs nemaz nekad tā arī nesatiksieties..
18.03.2013 16:01 |
 
Reitings 10987
Reģ: 12.07.2010
Cik viņs teicis uztver mani par labu draugu ar ko forsi parunaties un tamlidzigi, Tēmas par sexu nekad nav bijusas aizskartas.
18.03.2013 16:14 |
 
Reitings 8272
Reģ: 29.01.2009
nu tad acīmredzot vaŗbūt tā arī ir. varbūt viņš tevi uztver nedaudz savādāk, bet vnk baidās to pateikt, jo baidās aizbiedēt tevi. varbūt jums nav bijušas tādas tēmas, jo viņš tevi ciena un viņam nešķiet pieklājīgi runāt par šādām tēmām ar sievieti, kas nav pat viņa meitene.
18.03.2013 16:38 |
 
Kārtot pēc: jaunākā, vecākā
 

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!
   
vairāk  >

Aptauja

 
Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits