Esmu bildināta kopā 3 reizes.
Pirmais nopietnais draugs, ar kuru bijām kopā 3 gadus bildināja, manuprāt, lai vienkārši saglābtu attiecības, kas bija uz brukšanas robežas. Bildinājuma laikā izjutu lielu spiedienu, jo viņš nometās ceļos tirdzniecības centra vidū mūsu draugu klātbūtnē. Jutos briesmīgi neērti, jo visi skatījās man virsū. Tā nu neteicu skaļi "jā", bet glupi pakratīju galvu. Drīz vien izšķīrāmies, jo es sapratu, ka nevēlos būt ar viņu kopā. Puisis bija egoistisks, agresīvs, manipulātors, patika iedzert + bija atļāvies pacelt roku, kas arī mūs noveda pie visas tās attiecību brukšanas. Mums bija citādāks skatījums uz dzīvi- es vēlējos izglītoties, 'augt', redzēt pasauli, bet viņš, savukārt, vēlējās mani piesiet un kontrolēt.
Otrajā reizē bildinājumu neuztvēru nopietni. Satikos ar vienu austrālieti, kas bija atbraucis uz R-Eiropu apciemot savu bērnības draugu, kurš man bija paziņa. Pavadījām kopā 1 nedēļu. Es viņu uztvēru kā izklaidi, viņš vēlējās ko vairāk. Dienu pirms došanās prom viņš izteicās, ka nekad nav juties tik labi kopā ar kādu, tāpēc cer, ka parakstīšos uz viņa trako bildinājumu un ticību, ka esam kā radīti viens otram. Ir pagājuši mazliet vairāk kā 2 gadi un viņš aizvien cer, ka pienāks diena un es došos pie viņa.
Kā tajā teicienā :"Trīs lietas- labas lietas." Trešajam bildinājumam piekritu un tagad esmu precēta. (l)