Kārtot pēc: jaunākā, vecākā

Mamma un sports

Reitings 201
Reģ: 26.05.2009
Cau, meitenes :)
Skatos un iedvesmojos no diskusijas, kas pilna ar forshu, tvirtu meitenju bildeem.
Protams, man, jaunai un apnjeemiibas pilnai, to paveikt ir pa speekam, bet... kaa juus ieteiktu pamotiveet mammu (kurai paari 40) ? Iemesli, kaapeec vinja nedara: nav naudas, nav laika.. Bet vinai to loti, loti vajag, lai vareetu veikt operaaciju kaajaam, un, nenoliedzami, ari passhajuutas labad! (kaadreiz vina bija ljooti tieva, bet peec visiem berninjiem ir zaudeejusi formu). Loti gribu kaut kaa paliidzeet, bet nesanaak, taapeec nu luudzu kaadu labu padomu diskusijaas! :)
18.03.2013 00:19 |

Reitings 1609
Reģ: 03.03.2013
Nav naudas-sportot var arī mājās!
Nav laika-vienmēr ir laiks.
Motivācija-operācijas labā un sevis pašas labā.
18.03.2013 00:22 |

Reitings 201
Bet Tu saproti, ka vina ir pieaugusi sieviete ar darbu, ar maziem beerniem veel?
Lai sportotu maajaas, vajag MILZU gribasspeeku. Domaju, ka vinai svarigak ir izaudzinaat berninju.
Tik vienkarshi salikt pa teemaam manis nosauktaas lietas nebija tas, ko gribeeju dzirdeet.
Ceru uz kaadu tieshaam labu ieteikumu,jo visas tachu miilam savas mammiites un gribas tikai to labaako :)
18.03.2013 00:26 |

Reitings 16208
Reģ: 01.02.2010
Syr-mani laikam motiveeja mani beerni-vienmeer gribeeju izskatiities viniem labi blakus!Tagad tik biezi dzirdu-mamma tu esi tik forsa:)
Ieteiktu mammai padomaat,ko eed vispirms ,jo vispaar liidz 40 g.var laikam dariit vairak ,vai mazaak visu,bet peec -tiesaam jaapiedomaa:)Saki mammai ,ka vinai veel ilgs cels ejams liidz vecumam-lai saak vingrot maajas apstaaklos-laiks atradiisies ,ja buus motivaacija!
18.03.2013 00:30 |

Reitings 6299
Reģ: 15.11.2012
same here, diemžēl man nav nekādu padomu, kas būtu nostrādājuši uz manas mammas...
pesimistiskākam skatam piemetīšu, ka, jo vecāks cilvēks, jo grūtāk notievēt. organisms vienkārši nereāģē uz dzīvesveida pārmaiņām. bet pāri 40 vēl nav tas kritiskais vecums, tā kā veiksmi!
18.03.2013 00:31 |

Reitings 201
Es jau meedzu piebakstiit uztura zinjaa - iesaku veseliigus eedienus,ko taisiit, uudeni daudz dzert utt., bet ar laiku tas viss noplok!
Paldies, Emmanuelle! Ceru,ka izdosies ''sagroziit'' vinjai praatu! :)
18.03.2013 00:34 |

Reitings 16208
Donata-tas noteikti ir taapeec,ka vairaakas sievietes sajaa vecumaa jau tuvojas menopauzei un zeel,ka zudusi interese - buut taadaam seksiigaam-tiesi taa vareetu teikt:)
18.03.2013 00:35 |

Reitings 201
Donata - jaa, protams, jo vecaaks, jo vairaak puulju jaapieliek! Bet tajaas motiveejoshaas bildees, visbiezhak apstaajos tieshi pie 40+ sievieshu un virieshu bildeem - apbriinojami! :) Un tad es redzu, ka cilveeki speej.. un gribu, lai arii mana mamma sevi taadu var ieraudziit spogulii, lai vairs nav pashai jaaskumst!
18.03.2013 00:36 |

Reitings 16208
Mani laikam motivee arii mans viirs,jo vinam loti gribaas blakus taadu izskatiigu,"jaunu sievu"!Es varbuut agraak par to pat nebuutu iedomaajusies-meeginaat izskatiities labaak ,justies labaak,bet dziivojot svesumaa,redzot cik sievietes tomeer censas izskatiities labi ,manii radaas doma-es arii to varu!:)
18.03.2013 00:39 |

Reitings 6299
Reģ: 15.11.2012
Donata-tas noteikti ir taapeec,ka vairaakas sievietes sajaa vecumaa jau tuvojas menopauzei un zeel,ka zudusi interese - buut taadaam seksiigaam-tiesi taa vareetu teikt

Nē, es tieši domāju to organisma "lēno piededzi", gauso reakciju uz dzīvesveida pārmaiņām. Tāpēc motivācija ir divtik svarīga. Jo 20gadīgs, jau pirmo mēnesi redzot rezultātu, turpinās ar jaunu sparu, bet 40+ cilvēkam var "nolaisties rokas", redzot, ka ir piem. labi ja -2 kg.
Droši vien no efektīvākiem motivācijas padomiem būtu mainīt darbu, vai vīru, vai, hmm, mīļāko, bet ne vienmēr to visu var organizēt :D
Tā kā es arī gaidu padomus par šo tēmu...
18.03.2013 00:51 |

Reitings 31
Reģ: 13.09.2011
Viņu varētu motivēt tas, ja Tu varētu kopā ar viņu aktīvi darboties vai ja būtu kāda kompānija.
18.03.2013 00:51 |

Reitings 405
Reģ: 18.01.2012
Varbūt Jums ir iespēja viņai uzdāvināt kāda sporta kluba abonomentu?
Vai kādu dāvanu karti kādā no sporta veikaliem inventāra iegādei? Piemēram, sporta apavus skriešanai vai vingrošanai, nūjošanas nūjas, sporta apģērbu...
Iespējams tad viņai rastos tas stimuls. :)
Bet protams viņai tas jāgrib darīt arī pašai. ;)
18.03.2013 01:06 |

Reitings 1283
Reģ: 02.09.2012
Manai mammai tā pati situācija, tās pašas atrunas. Mani tas nekādi neskartu, ja vien man katru dienu nebūtu jādzird par to, ka nav drēbju ko vilkt svara dēļ, un ka kopumā svars prom neiet! Es viņai mēģinu paskaidrot, ka, lai svars sāktu pazust, ir kaut kas lietas labā jādara - vai nu sports, vai arī jāmaina ēšanas paradumi. Pēc tā seko kaudze atrunu un kroņa frāze : "bet man taču agrāk svars pats pazuda, nekas nebija jādara!". Beigu beigās sadusmojas un iet prom. Man nav ne jausmas, kā lai viņu motivē, ja, acīmredzot, cilvēks pats nav gatavs neko darīt.
18.03.2013 01:06 |

Kārtot pēc: jaunākā, vecākā

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits