Sveikas.
Pirms 2 dienam biju pie friziera,jo gribeju,lai manus dabigi kastanjbrunos matus nedaudz atsveidzina uz pavasari,prasijaas paarmainjas. Izdomaaju,ka gribu gaishaakas shkjipsnas,jo uz blondiem iet ar uzreiz nebuutu praatiigi,jo man nekad gaishaaki par saviem nav bijushi un ,otrkaart, negribu taa bojaat arii.. Bet gribeejaas kaut ko gaishaaku kopteelaa..tad,nu,frizieriite teica,ka taisiis taa,lai izskataas dabiski,kas man bija svariigs aspekts, un nebuus paaraak blondi. Vinja teica,ka,ja es gribeeshu veel gaishaaku,tad tas jaadara pakaapeniski un ar vairaakiem piegaajienie . Ar rezultaatu esmu apmierinaata,izskataas smuki,izskataas taa kaa saulee pabaleejushi,veseliigi,bet nav iipashi liela atshkjriiba starp manu toni un shkjipsnaam,vinjasir taadas gaishaak bruunas- karamelju, ir smuki,bet es tagad izdomaaju,ka tomeer es gribu veel gaishaakas mazas shkjipsninjas. Kaa juus domaajat, ja es tagad nopirktu veikalaa kaadu no tiem 'highlights kit' ,un maajaas pati megjinaatu paaris veel shjipsninjas smalkas uztaisiit gaishaakas? Kas mani attur? Tas,ka shii veikala kraasa vareetu jociigi reagjeet ar to,pie kuras es tiku pirms 2 dienaam,un tas,ka ,iespeejams,taa kraasa nebuutu nemaz tik jaudiiga,un nekas blondaaks nepaliktu.
Ko juus domaajat?
Kapec es atkal neeju pie friziera? Tapec,ka man viens shis gajiens jau maksaja 115 euro,un es vnk nevaru aljauties iet tagad atkal. Atrakais es vareetu pec 2-3 meneshiem.