Vakar ar savu puisi bijām ballēties,
Es nezinu, jo man nekad nearvienu puisi tā nav bijis, esmu stājusies intīmos sakaros ar daudziem, bet tā gadās pirmo reizi.
Nē, esam gulējuši kopā, protams, bet intīmie sakari mums nebija, jo es pirms šī puiša nogrēkojos un ar vienu puisi tīri bez prezevatīva, ņēmos un dabūju kārpiņas uz lūpām, bet biju pie ginekologa, pārbaudījos man visa dzimumsistēma ir kārtībā, nodevu analīzes viss ok, tikai tās kārpas bija, bet tās es izārstēju nesen, un viņš to zin, es teicu ,ka nav vairs neviena.
bail noraut zarazu no tevis Nevajag stāties intīmos sakaros ar daudziem
Linda, vislabāk izrunājies ar pašu puisi. Tu tagad uztraucies, bet - kas zin, varbūt tas nemaz neliecina ne par ko sliktu, un varbūt tam pat nav ar Tevi sakara - piemēram, Tu saki, ka Tev ir iepriekš bijusi plaša pieredze, bet šādi gadās pirmo reizi - bet kā ir ar puisi? Varbūt viņam tā ir vienmēr. Ne jau tikai par Tevi ir runa.
Un, protams, nevar izslēgt iespēju, ka puisis vienkārši satraucās, varbūt tajos konkrētajos apstākļos nejutās ērti... Tāpēc varbūt mēģini neizdarīt uz viņu pārāk lielu spiedienu. Neizvirzi to par galveno mērķi - panākt, ka viņam stāv. Vienkārši centies labi kopā pavadīt laiku.
es novelku savu apakšveļuTu vienmēr uznemies vadošo lomu? Nekad neļauj tevi iekarot vīrietim?
Tu vienmēr uznemies vadošo lomu? Nekad neļauj tevi iekarot vīrietim?
Un es ceru ka Tu nestastiji par savu vīriešu baru viņam?Tieši tā. Neviens nekad pie pilna saprāta neko tādu nestāsta. Bijušais ir bijušais. Punkts.