Sajūta, ka dzīve paskrien garām.

Reitings 195
Reģ: 02.02.2013
Pēdējā laikā man ir tāda sajūta, ka dzīve paskrien garām, visas dienas ir vienādas, pilnīga rutīna un nekas nenotiek. Esot darbā gaidu brīvidienas, bet brīvdienās gaidu, kad atkal varēs iet uz darbu, jo nezinu, ko iesākt. Viss sākās ar to, ka mans draugs, ar kuru dzīvoju kopā atrada otru darbu, tagad viņš mājās brauc vēlu vakarā, bet prom brauc agri no rīta. Man ir parastais darba grafiks- piecas dienas nedēļā no 8.00-17.00. Atnāku mājās, pagatavoju vakariņas un viss. Draudzeņu man nav, nav pat ar ko iziet ārā, ja gribu, labprāt ietu vingrot vai kaut ko darīt, bet gribētos ar kādu kopā iet, taču nav ar ko. Saprotu, ka pati lielākā kļūda bija tā, ka visu savu pasauli pakārtoju savam draugam, pazaudēju kontaktu ar saviem draugiem, jo visu laiku pavadījām kopā. Tagad vairs nezinu, ko iesākt, dzīvoju mazpilsētā, pat drīzāk tās nomalē. Vai kādai ir līdzīgi un ko Jūs darat, lai aizpildītu un pilnvērtīgi pavadītu laiku?
16.03.2013 20:17 |

Reitings 797
Reģ: 29.01.2009
Cricket - bildē esmu redzama es, bet nekādā raidījumā nebiju gan :D tā blogere vismaz kaut ko foršu darīja? :D
16.03.2013 21:09 |

Reitings 797
grecia - es cenšos ēst pēc iespējas veselīgāk un jāsaka, tas paņem diezgan lielu summu no tā, kas man atvēlēts ikdienai ;) bet, protams, taisnība ir - kaut kas ir jāziedo laba mērķa vārdā. Nevajag kārtējās kurpes, vajag atmiņas!
16.03.2013 21:10 |

Reitings 284
Reģ: 09.11.2012
Tur viņa komentēja un aktiivi sarunaas iesaistijas, kad tēma gāja par to, ka jaunieši piekāva vīrieti.. Un tā skatos, skatos uz tavu bildi un riktīgi kko atgādina, kā izlasu par blogiem TINKŠŠ pustj govorjat :D
16.03.2013 21:11 |

Reitings 236
Reģ: 04.08.2009
hm, es pati strādāju divos darbos + studēju. Draugu man nav, drauga arī man nav. Un visa tā rutīna iedzen vienaldzībā, apātijā. Es labprāt, ja būtu brīvs laiks, aizietu uz fitnesa zāli vai ietu uz bibliotēku un lasītu grāmatas. Galvenais ir atrast iedvesmu kaut ko sākt darīt, bet veids, kā sevi izklaidēt atnāks pats par sevi.
16.03.2013 21:21 |

Reitings 865
Reģ: 13.08.2012
Superīgi, ja ir tik daudz brīvā laika. Ej sportot vai jebko citu. Atkarīgs no taviem hobijiem, es jau nezinu, kas tev patīk. Un, par draugu runājot, izklausās egoistiski, bet noliec sevi pirmajā vietā. Kāda jega no tukšas un nepiepildītas dzīves, ja ir tikai darbs? Kur paliek tās pozitīvās emocijas un attiecības...es uzskatu, ja cilvēkam ir tikai darbs, tad viņam nav laika otram cilvēkam, varbūt ir vērts izvērtēt savas dzīves prioritātes, vai arī jāsper solis nākamajā attiecību posmā - kāzas, bērni...
Pastāvēs tas, kas mainīsies. /Rainis/
16.03.2013 21:22 |

Reitings 797
Laiks jau vienmēr ir...zinu meiteni, kas vakaros 22:30 spēja izpildīt Insanity workoutus! Lūk, cilvēks, kam ir motivācija :) Pati gan laikam tik vēlu nespētu (esmu rīta cilvēks)!
16.03.2013 21:25 |

Reitings 3966
Aniii
tad iešu uz dzīvnieku patversmi

Ja drīkst jautāt, ko tu tur darīsi?
16.03.2013 23:27 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits