Cilvēks

Reitings 3376
Reģ: 18.03.2012
Zinātnieki un pētnieki ir izveidojuši 4 versijas par to, kā mēs esam radušies un kāpēc mēs esam radīti.
Šīs versijas ir:
1.Ārpus zemes spēku teorija – cilvēku ir radījuši citplanētieši eksperimentējot uz zemes;
2.Muldaševa teorija – pirmie cilvēki ir bijuši eņģeļveidīgi. Kaut kur Tibetas kalnos atrodas gaismas pils, kurā ir trīs zelta plāksnes, kura ir rakstīts par mūsu pagātni, tagadni un nākotni;
3.Evolūcijas teorija – mēs esam cēlušies no pērtiķiem un ļoti ilgā laikā esam pārtapuši par tādiem kādi mēs esam tagad;
4.Bībeles teorija – mūs un visu kas ir mums apkārt ir radījis Dievs, kurš mūs visu laiku novēro un skatās ko mēs darām.
Kurai no teorijām piekrīti tu? Viedokļi?
16.03.2013 14:26 |

Reitings 524
Reģ: 31.07.2012
Emmanuelle- karst sinkhole http://geography.about.com/od/physicalgeography/a/karst.htm
šis ir diezgan zinātniski pierādīts. turklāt procesu mēdz paātrināt plūdi (Ķīnai raksturīgi) vai nepareiza saimniekošana (pieņemu,ka vairāk ASV).

ASV no ģeoloģijas skatupunkta vispār ir ārkārtīgi aizraujoša vieta. gan dabas daudzveidības dēļ,gan cilvēku,kas tur dzīvo, drosmes dēļ. tas,kā saprātīgs cilvēks var no brīva prāta dzīvot Sanfrancisko- pilsētai,kas agrāk vai vēlāk tiks sagrauta zemestrīces laikā, man nav saprotams.
16.03.2013 18:21 |

Reitings 524
Riot- ziloņu piemērs ir izcili neveiksmīgs :D
http://elephant.elehost.com/About_Elephants/Stories/Evolution/evolution.html
opītis mamuts un tā
16.03.2013 18:24 |

Reitings 23
Reģ: 16.03.2013
Smagi kļūdies, kas tad, tavuprāt, ir Maiju kalendārs un maiju zīmētās Saules sistēmas attainojumi?

Es jau neapgalvoju, ka Maijiem vispār nebija zinātnes, bet skaidrs, ka tā nebija tāda sistemātiska nozare, kāda radās Rietumu kultūrā Apgaismības laikā, lai varētu nonākt pie evolūcijas teorijas. Ja maijiem būtu tāda zināšanu bāze, tad visdrīzākais, ka arī viņi nonāktu pie evolūcijas teorijas.

Nerāvu, tas ir zinātniski pierādīts, ka piramīdu apkaimē NAV piramīdu pamatmateriāliem vajadzīgo nogulumiežu. To sauc par ģeoloģiju.

Vari iedot atsauci uz pierādījumu. Te aliens.lv nederēs, es domāju neitrālu avotu.

Uz tēmu attiecas vistiešākajā ziņā, ir lielas šaubas, ka daudzas lietas/objekti pasaulē ir cilvēku meistaroti, tad kas tie bija, ja ne cilvēki?

Pagaidām gan zinātne neakceptē tādu lietu eksistenci. Gan pirmīdu, gan citu mākslīgu fenomenu izcelsmi zinātnieku vairākums skaidro ar cilvēku darbību, ārpuscilvēka skaidrojumi ir sekundāri.

Tas varētu būt loģiski no zinātnes viedokļa. Ja neesi palaidusi garām, vēl pavisam nesen uz Zemes nokrita meteorīts. Tas nes sev līdzi dažādas vielas, kuras, iespējams, mūsu apstākļos ir attīstīties un izdzīvot spējīgas. Kāpēc tas nevarētu būt noticis arī tos daudzos gadus atpakaļ?

Tādu versiju, protams, nevar izslēgt, bet te tomēr ir runa par citu lietā nevis par citplanētiešiem. Runājot par konkrēto meteorītu, tad, cik zināms, tas nekādas dzīvības formas nav atnesis.
16.03.2013 18:24 |

Reitings 3278
Reģ: 18.02.2009

Jā, cilvēkiem paliek līkākas muguras. Varu derēt, ka pēc 1000 gadiem mēs būsim kā kliņģeri.

Labs! :D
16.03.2013 18:26 |

Reitings 9169
Reģ: 23.02.2012
Un pirkstu gali buus kvadraadveidiigi, lai vieglaak klikot pa klaviatuuru.
16.03.2013 18:29 |

Reitings 7497
Reģ: 29.01.2009
krista, par pikstiem aptuveni to pašu zinātnieki arī saka. vēl mums viens no pirkstiem atmirst, neatceros, kurš īsti ;)
16.03.2013 18:32 |

Reitings 16208
Reģ: 01.02.2010
Kalla-tev taisniiba!Es veel peedeejo reizi,kad biju Sanfrancisko nodomaaju-nezin ,vai izturees jaunu zemestriici?Vispaar te dziivot, var cilveeki,kuri parakstaas uz risku!!!Zemestriices,pluudi,viesuli utt
16.03.2013 18:32 |

Reitings 767
Reģ: 12.05.2011
Mums pat pirksti ir muskuļoti :D :D nē, bet nopietni, ja salīdzina ar cilvēkiem, kuriem nav mobīlā tad tā arī izskatās, ka uzkačāti pirksti :D :D
16.03.2013 18:34 |

Reitings 9169
Man ir nodilushi pirkstu gali. Kad bija jaanjem pirkstu nospiedumi (ASV robezjskjeersoshanas proceduura), robezsargam bija mokas. Teica, ka shitaa gadaas cilveekiem, kuri daudz ar datoru straadaa. Pirkstu gali paliek gludi un nevar nonjemt tik vienkaarshi nospiedumus.
16.03.2013 18:35 |

10 gadi
Reitings 8191
Reģ: 01.11.2009
Un karjeristēm izaugs olas, savukārt mums parādīsies spalvas, jo klukstam! :D Eh, cik viss būtu savādāks, ja izglītība nebūtu tik vienvirzienīga. Kā tur bija tas teiciens... arī zivs var braukt ar riteni, bet ja pateiksi, ka nevar, tad viss? Nu kaut kas tāds, kāda varētu uzrakstīt to pareizo variantu. Google izmet tikai grūtnieces un velo braukšanu. :D
16.03.2013 18:36 |

Reitings 524
Emmmanuelle- man šķiet,ka laikā,kad TIK daudz un dažādu neparedzamu kataklizmu var notikt, izvēlēties dzīvei vietu, kur simtiem zinātnieku paredz nelaimi ir vienkārši ārprāts. bet droši vien skaista vieta,ne tā?
nezinu, man kaut kā vairāk pietātes pret zemes spēkiem. tas pats,kas dzīvot uz salām pie Japānas. rausots no visa!

Anrie :D kuras tad ir tās piramīdas, kuru tuvumā nav būvmateriālu? nesmīdini
16.03.2013 18:38 |

Reitings 16208
Krista-man nevar nonemt pirkstu nospiedumus....!Izraadas cilveeki ,kuri loti daudz straadaajusi ar zaaleem-medikamentiem ,zemi-daarzaa ar laiku pazuud pirkstu nospiedumi!Taa man teica nesen ,kad bija kaarteejo reizi ,sakaraa ar darbu, jaadod pirkstu nospiedumi!
Es jau domaaju ,ka leenaa garaa pazuudu no siis pasaules:D
16.03.2013 18:39 |

Reitings 9169
Emmanuelle mees ar teviim vareetu tad iet un aplaupiit banku veesaa mieraa! Neviens muus nepiekjers deelj nospiedumiem.
16.03.2013 18:42 |

Reitings 16208
Kalla-tev noteikti patiktu manaa pusee,taa liekas peec tava rakstiitaa!Tu noveerteetu muusu mezonigo dabu!:)
Loti interesanta teema,runaajot par cilveeku,taa naaksanu pasaulee un aiziesanu arii...Es tik biezi esmu saskaarusies ar mirstosiem cilveekiem-biezi tureejusi roku savaa ,teikusi-nebaidies aiziet,buus interesanti atkal!:)
16.03.2013 18:44 |

Reitings 16208
Krisata-:D:DTiesi to man teica darbaa!
16.03.2013 18:48 |

Reitings 3376
Reģ: 18.03.2012
Es jau neapgalvoju, ka Maijiem vispār nebija zinātnes, bet skaidrs, ka tā nebija tāda sistemātiska nozare, kāda radās Rietumu kultūrā Apgaismības laikā, lai varētu nonākt pie evolūcijas teorijas. Ja maijiem būtu tāda zināšanu bāze, tad visdrīzākais, ka arī viņi nonāktu pie evolūcijas teorijas.

Tā tu tikai paud savu uzskatu, ka evolūcijas teorija, tavuprāt, ir visticamākā. Taču tas nebūt nenozīmē, ka tas tā arī ir. Jā, maijiem nebija tādas zinātnes nozares, kā mēs to saprotam mūsdienās. Tomēr tajā laikā, pie viņu iespējām - kā viņi vispār zināja, kāda izskatās Saules sistēma? Viņiem bija savi zinātnieki, savi pētnieki utt, bet ne jau baltos halātiņos un ar vārdu šiltītēm.
Vari iedot atsauci uz pierādījumu. Te aliens.lv nederēs, es domāju neitrālu avotu.

Diemžēl neesmu ģeoloģijas eksperts, tāpēc nezinu kā šos iežus sauc un attiecīgi pēc kāda nosaukuma meklēt info. Turklāt, kur ir palikušas šo akmeņu rakšanas pēdas un karjeri?
Pagaidām gan zinātne neakceptē tādu lietu eksistenci. Gan pirmīdu, gan citu mākslīgu fenomenu izcelsmi zinātnieku vairākums skaidro ar cilvēku darbību, ārpuscilvēka skaidrojumi ir sekundāri.

Arī mūsdienās savā starpā strīdas un nesaprotas dažādas zinātnes. Tas nenozīmē, ka kādai no tām nav taisnības. Arī tai, kas zinātnei, kura pēta citplanētu būtņu iejaukšanos mūsu cilvēces attīstībā ir zinātne. Ir vairums zinātnieku, kuri apšauba cilvēka darbu tajā visā, tāpat gudri un izglītoti cilvēki, ka tevis pieminētie zinātnieki.
Tādu versiju, protams, nevar izslēgt, bet te tomēr ir runa par citu lietā nevis par citplanētiešiem. Runājot par konkrēto meteorītu, tad, cik zināms, tas nekādas dzīvības formas nav atnesis.

Cik TEV ir zināms, domā, ja atklātu, kādu neparastu vielu vai dzīvu organismu tas uzreiz visiem tiktu paziņots?
16.03.2013 18:52 |

Reitings 524
Maiji,acteki,tolteki un vispār šīs civilizācijas,manuprāt, ir bijušas tās,kurām noteikti ir bijuši kādi sakari ar kādu augstāku spēku,citām civilizācijām. tas, ka viņu veidotās būves ataino Saules sistēmas modeli (turklāt ne visas no būvēm ir jau atšifrētas un tik pat daudzas negausīgo rietumu kultūru dēļ ir gājušas zudīā), ir prātam neaptverami, ņemot vērā, cik teorētiski niecīgām būtu jābūt tā laika cilvēku zināšanām par pasauli.
būšu veca un man būs daudz laika,lasīšu par šo visu cik uziet un mazbērniem stāstīšu konspirāciju teorijas :D
16.03.2013 19:08 |

Reitings 1983
Reģ: 13.01.2012
Kreacionisma teorijai noteikti neticu. Tas reāli nav iespējams, jo tad Zemei vajadzētu būtu tikai aptuveni 10000 gadu, taču pētot iežus un fosolijas atklājies, ka zemei ir vismaz 3, 500 miljoni gadu.

Ticu evolūcijas teorijai, konkrētāk pirmatnējā buljona teorijai, no kura radās baktērijas.

Interesanta informācija arī par mitohondriālo Ievu.
http://en.wikipedia.org/wiki/Mitochondrial_Eve
16.03.2013 19:51 |

Reitings 67
Reģ: 05.03.2013
es ticu ārpus zemes teorijai un vēl varbūt evolūcijai
16.03.2013 20:12 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits
vairāk  >

Lietotāji online (1)