Kārtot pēc: jaunākā, vecākā

nespēju sadzīvot

Reitings 347
Reģ: 07.03.2013
Sveikas! Nespēju vairs šādi dzīvot, tāpēc varbūt kadai ir gadījusies tāda pati situācija un var kaut ko ieteikt. Tātad situācija ir tāda - pirms laba laika ar puisi pārcēlāmies dzīvot uz rīgu. No sākuma divatā īrējām dzīvokli, taču pēc kāda laika, lai ietaupītu naudiņu nolēmām, mainīt mazo dzīvoklīti uz lielāku(jo bija labs piedāvājums). Sanāca tā, ka pie mums dzīvo arī viņa māsa. Es jau no sākuma biju pret, jo zināju, ka nebūs labi. Ar laiku, es šo māsu jau sāku ienīst. Man tracina viss ko viņa dara un nedara, ja viņa kaut ko saka, es obligāti izteikšu domu, kas viņas teikto padarītu par nepareizu. Tad vēl visa tā pārtikas pirkšana - es neprotu pagatavot vakariņas tikai man un puisim un lai viņa neēd, bet es uzskatu, ka visiem ir kaut kas jāpērk, vai jāsamet nauda kopā, lai būtu vienlīdzība, izskatās, ka viņai vienalga. Mums ir malkas apkure - tātad jāpērk briketes, tas nav lēts prieks, par to arī viņai nospļauties, jo zina, ka brālis visu būs izdarījis......varētu stāstīt vēl un vēl, ceru, ka domu sapratāt, tiešām sirds ir pilna, varbūt kādai ir kāds ieteikums kā rīkoties?
16.03.2013 11:54 |

10 gadi
Reitings 8191
Reģ: 01.11.2009
Ievākt konkrētu naudas summu, kur viņa apmaksā savu daļu? Ieskaitīt brikešu cenu. Par pārtiku katram savi uzskati. Ja sēdētu un neko nedarītu, tad par to arī prasītu laikam.
16.03.2013 11:58 |

Reitings 347
es jau ierosināju šādu lietu, tad istabā valdīja liels klusums un izlikšanās, ka nedzird
16.03.2013 12:00 |

Reitings 3467
Reģ: 24.09.2012
Sastādi grafiku - kurš ies uz veikalu kurā dienā, kurš ēst taisīs un pirks briketes. Pieliec pie ledusskapja un lūdz ievērot to, pasakot, ka tev pārāk grūti vienai vest visu saimniecību. Un, ja nedzirdēja, kad ierosināji par to savas daļas apmaksu, vajadzēja vēlreiz atkārtot un paprasīt, vai viss ir skaidrs? Ja ļausi sev kāpt uz galvas, tad nekas nemainīsies.
16.03.2013 12:04 |

Reitings 1609
Reģ: 03.03.2013
Pasaki viņai,ka ja viņa dzīvo pie jums,tad ir jāpiedalās visos izdevumos.Citādi jau sāk iedzīvoties uz jūsu rēķina ;)
16.03.2013 12:07 |

Reitings 347
cik tad var teikt un skandināt, viņa nekad nav pastāvīgi dzīvojusi (ņemot vērā, ka ir daudz vecāka par mani), laikam ir tādi cilvēki, kas nesaprot.....trakākais, ka man ar puisi arī attiecības sāk šķobīties
16.03.2013 12:11 |

Kārtot pēc: jaunākā, vecākā

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits