Drausmas.. viņš Tev neuzticās, un, kā šādi var izrīkoties, tikai mazi, sīki, nenobrieduši puiši un meitenes!
Es Tev iesaku ar viņu aprunāties, tieši pateikt, ko tu šeit raksti, ka Tevi tas aizskāra! Tev viņu jānomierina un jāpārliecina, ka tās sarunas paliek tikai sarunas, un, nekad tu neesi vēlējusies viņu krāpt. Tu pasaki viņam, ka esi sabiedriska meitene un Tev ir daudz draugu puišu, bet tas nenozīmē, ka uzreiz vēlies ar viņiem seksu! Un pasaki, ka ja viņš Tev neuzticās tad jūsu attiecības nevarēs izdoties, un, ka tu nevēlies, lai jūsu attiecības beidzas, jo mīli viņu. Pasaki viņam to, lai iebiedētu viņu un liktu saprast cik muļķīgi un bērnišķīgi viņš izrīkojās!
Es saprotu Tevi un justos vienkārši drausmīgi Tavā vietā. Tāpēc noteikti par to izrunājies ar viņu un noteikti neļauj viņam to atkārtot, tu pasaki, ka uzticējies viņam iedodot visur paroles, pat ja man arī tas liekas šausmīgi bērnišķīgi, dot kaut kādas paroles. Jūsu attiecībās nav uzticība un to ir jāmaina, jo attiecībās svarīgākais ir uzticība.
Un neaizmirsti, ka pat ja esi attiecībās ar kādu, katram ir vajadzīga mazliet sava privātā dzīve, skype, draugiem.lv, noslēpumi, kurus nav jāstāsta otram cilvēkam.