Es to vairs nevaru izturēt!

Reitings 349
Reģ: 08.02.2013
Ar draugu kopā esam jau ilgu laiku.
Viens otru mīlam un attiecības ir ideālas.
Tā kā vieņš ir ļoti griezsirdīgs, pēc viņa lūguma iedevu savu gan draugiem, gan skypa paroli.
Viņš savas man arī.
Esmu sabiedrisks cilvēks un man ir daudz draugu, vīriešu kārtas pārstāvju, gan studiju biedri gan aŗpusstudijām, ar kuriem es vienkārši šad tad skypā sarakstos, aprunājos kā iet u.tt. Galvenais ir tas, ka viņiem visiem ir attiecības.
........Kādu dienu ess iegāju savā skype, un ko es redzu- vismaz piecas sarakstes pa nakti ar maniem paziņām, kur viņi tikuši nodirsti, izlamāti u.tt
Tātad mans mīļais, kamēr es gulēju ir ņēmies un visus apvainojis, dažādos veidos, un pie tam, vakar man viņš pavēstīja, ka es laikam viņu vairs nemīlot un gribot būt ar kādu citu.
Bet tajās sarakstēs bija tikkai par skolu, darbu, ģimeni.

Nezinu ko iesākt, tas ko viņš man vakar pateica, drausmīgi aizskāra mani, jo nekad prātā nav nākusi doma viņu krāpt, bet to, lai viņš nelīstu manos saziņas portālos pateikt es nevaru, paroli mainīt arī ne, jo tad draugs iedomāsies, ka man tur droši vien jau virtuālais sekss!!

Palīdzat, iesakat kaut ko, jo tiešām esmu izmisumā:(
16.03.2013 11:46 |

Reitings 2982
Reģ: 29.01.2009
nekad šo nesapratīšu. Mēs arī zinam viens otra proles, mājās atsevišķos saitos ir uzlikta automātiskā saglabāšana. Bet neviens- ne es, ne viņš man nelien draugos, sarakstēs. Tas ir zemiski. Tikai tad, ja mēs viens otram palūdzam- lai ieskatās, izlasa vai atbild. Piemēram, neesmu pie neta, telefonisku piezvanu mīļumam un palūdzu noskaidrot vai man ir atsūtīta info u.tml.

diskusijas autores minētais, manurāt, ir bērnu dārzs.
16.03.2013 12:28 |

Reitings 1308
Reģ: 08.12.2011
Man bija tāds līdzīgs kēkss kā tev. Zināja manu paroli draugos,es tur runāju ar bērnības kaimiņu,kurš jau bija precējies. Šis tam esot uzrakstīji,no mana vārda,lai nerakstot viņam un vsp ejot dirst. Pēc tam pārtraucis draudzību un nobloķēja. Protams,kad uzzināju,momentā,pateicu,ka viss beigas. Nevajag tādus dauņus ciest. Un nekas nav jāziedo. Ja netic tev pats vainīgs. Ja tu viņu būtu krāpusi pirms tam-cita runa,bet tada tizla greizsirdība no vīriešu puses,kurā vēl iesaista draugus-tas vsp ir zem katras kritikas.
Iedomājies,kas bus vēlāk.
16.03.2013 13:12 |

Reitings 3146
Reģ: 30.12.2012
ai vnk nolasi morāli, ka tā nevar darīt, tas nav normāli, pajautā kas viņam uznācis, izrunājaties un būs miers. galvenais draugiem atvainojies :D
16.03.2013 13:37 |

Reitings 1055
Reģ: 10.02.2011
Skype? Fuflo! Mans VĪRS vakar savās dz.d. svinībās uzdrošinājās manā klātbūtnē MANI apvainot un aizvainot.. Alkohols galvā, runā visu kas uz sirds. Šodien pamodās īgns un ar paģirām un es atļāvos parādīt durvis.. Domāju, ka jūs piekritīsiet, ka rīcība bija pareiza un tas nav piedodams. Pie tam, ja jau esmu tik slikta, tad vismaz viņam mocības ar mani būs cauri..
Tikai dīvaini vien tas, ka ar varu precēties neliku (apprecējāmies pagājušā gada decembrī) un nekad ar varu neesmu turējusi, vienmēr tikām runājuši, ka ja ir grūti un vairs nav jūtu, tad šķiramies un nemokam viens otru.. Bet viņš draņķis ņem un pa dzērumam atklāj saviem ciemiņiem visnotaļ intīmas lietas..
16.03.2013 13:43 |

Reitings 360
Reģ: 17.01.2013
nekad šo nesapratīšu. Mēs arī zinam viens otra proles, mājās atsevišķos saitos ir uzlikta automātiskā saglabāšana. Bet neviens- ne es, ne viņš man nelien draugos, sarakstēs. Tas ir zemiski.
piekrītu,man nav ko slēpt no mīļotā cilvēka,un viņam arī nē,tādēļ šo paroļu zināšana ir mūsu ērtībām,un mani tas nekad nav uztraucis,ja draudzene kautko uzraksta un nēesmu pie neta,palūdzu lai atbild,es nekad nesapratīšu cilvēkus,kuri sociālos tīklus velk savās attiecībās,tas ir tikai internets,ja nepatīk,neuzticaties,izdzēšaties,citi ir gatavi mirt draugiem.lv profila dēļ.
16.03.2013 14:29 |

10 gadi
Reitings 2563
Tāds liels bērns, un kāda tam jēga ko viņš ir izdarījis?

Paprasi vai viņš tagad labāk jūtas. Var jau mazliet kontrolēt un sargāt otru cilvķu, bet ne jau tik riebīgā veidā.
16.03.2013 14:38 |

10 gadi
Reitings 2563
Un piekrītu Beibes padomam.
16.03.2013 14:43 |

Reitings 7908
Reģ: 05.02.2011
man tas liekas zemiski. ok, lai lien, lai kontrolē tevi, bet rakstīt rupjības taviem draugiem kaut kādā bezsakarā.. es tiešām nolasītu pamatīgu morāli par to, kā viņš mani ir pazemojis un par ko pataisījis svešu cilvēku acu priekšā tikai un vienīgi savu untumu dēļ. un, ka par to visu es gribētu kārtīgi padomāt, pirms vispār turpināt attiecības.
16.03.2013 14:44 |

Reitings 11330
Reģ: 17.04.2012
Es vispār neatbalstu kopīgos profilus soc. portālos, apmaiņu ar parolēm utt. Jūs taču neesam Siāmas dvīņi! Gribās tāču kādu privātumu arī. Un taisnību te jau teica - ja cilvēks ir greizsirdīgs, neuzticās, tad atradīs citu iemeslu.
Man vispār liekas dīvaini atteikties no draugiem dēļ džeka. Ir taču tik daudz situāciju, ka pēc tam meitene šķīrās un paliek vispār bez draugiem, jo tas džeks esot bijis Visuma centrs, ap kuru griezās pasaule.
16.03.2013 15:56 |

10 gadi
Reitings 6337
Reģ: 01.04.2009
Visu nelasīju, bet uzskatu, ka tas nav normāli! Pati agrā jaunībā arī bijušajam iedevu savas paroles un viņš regulāri čekoja manu draugiem.lv profilu un lasīja visas vēstules, tā es palaidu garām patiešām svarīgus ziņojumus, jo viņš bija jau izlasījis un vēstule vairs neparādījās kā jauna un tumšā krāsā iekrāsota. Biju drausmīgi dusmīga.
Drausmīgi, ar tik paranoiski greizsirdīgu cilvēku es vairs nevarētu būt kopā. Atceros, ka kontrolēja visas manas tikšanās ar klases puišiem arī, pat nevarēju ne ar vienu vīrieškārtas draugu tusiņā parunāt, kā manējais jau gaidīja pie durvīm, lai vestu mani prom.
16.03.2013 16:13 |

Reitings 4
Reģ: 14.11.2012
akkk, es tevi tik ļoti saprotu, un pat nezinu ko teikt. mans mīļotais gan neraksta nevienam, bet viņa uzvedība ir ļoti līdzīga, mani visu laiku apvaino, par to, ka es gribu kādu citu, ka es viņu krāpju, kautgan nedodu nekādu iemeslu. + agrāk tā nekad nebija, taču tagad mani sāk nolamāt ar trīsstāvīgiem vārdiem, es vairāk pat nezinu ko man darīt. es tomēr viņu mīlu, attiecības ir ilgas, un negribas to visu palaist vējā, bet to izturēt arī nevaru.
turies, ko gan es pati citu varu pateikt.

un starp citu, par to ko dažas te teica, ka talāk būs vēl trakāk - es piemēram nevaru tā īsti no mājas iziet laukā, ja viņš nav man blakus, jo ja es visu laiku ar viņu nerunāšu vai nesaraktīšo - es tātad esmu ar kādu citu vīrieti. :DDD jā, smieklīgi jau skan, bet tas ir tik grūti, un tomēr, nevaru es no viņa izšķirties. :(
16.03.2013 16:22 |

Reitings 8171
Reģ: 14.01.2013
Pati vainīga,ka to pieļauj. Tā vietā,lai parādītu savu nostāju tu noteikti viņam labinies un glaudi pa spalvai. Pasaki,kas tevi neapmierina un rodiet kompromisu nevis ņem un izdabā "ka tik mans vīrietis nesadusmojas".
Manai draudzenei bija puisis,greizsirdības kalngals,pat uz mani bija greizsirdīgs. Jā briesmīgi,bet pati jau viņa to pieļāva. Ja viss ir aizgājis tik traki,tad esi devusi zaļo gaismu tā rīkoties,tanī brīdī,kad tevi viņa greizsirdība neapmierināja vajadzēja kaut ko sacīt nevis neuztraukt mīļo.
16.03.2013 16:32 |

Reitings 118
Reģ: 16.03.2013
Smieklīgs raksts. Reizē arī bēdīgs, bet man jāsmejas, tomēr. Tik apsurdi, ka prātā uzburu situāciju- vēlā vakarā pienāk trīcoša un nepacietīga meitene ar siksniņu pie sava čaļa, nepārliecinoši jautājot: "Izvedīsi mani pastaigāties?"
16.03.2013 16:40 |

Reitings 3467
Reģ: 24.09.2012
ja es visu laiku ar viņu nerunāšu vai nesaraktīšo - es tātad esmu ar kādu citu vīrieti.

Ha, noteikti ar citu vīrieti nav iespējams tikties un vienlaicīgi rakstīt SMS. Naivs tas džeks. Bet, kur jūs tādus atrodat?

viņu mīlu, attiecības ir ilgas, un negribas to visu palaist vējā
aha, labāk paciest, ka tevi pazemo, dzīto kopā ar kaut kādu lohu, nekā to visu pārtraukt un atrast normālu puisi. Ko darītu, ja viņš tevi sistu? Arī negribētu palaist vējā, jo attiecības ir ilgas? Sviests. Man tiešām žēl to meiteņu, kas pieļauj šādu attieksmi, bet tā vietā neko nedara, tikai žēlojas.
16.03.2013 16:45 |

Reitings 8189
Reģ: 02.02.2010
lasu un brīnos , kur var but tik greizsirdīgi vīrieši?:D neticas pat godīgi sakot... kā var tik traki kontrolēt un neļaut ar kādu sarunāties un likt visu laiku rakstīt sms? tur jau ar galviņu nav viss kārtībā laikam vai arī tāda ir mīlestība ?
16.03.2013 16:48 |

Reitings 163
Reģ: 14.03.2013
Drausmas.. viņš Tev neuzticās, un, kā šādi var izrīkoties, tikai mazi, sīki, nenobrieduši puiši un meitenes!
Es Tev iesaku ar viņu aprunāties, tieši pateikt, ko tu šeit raksti, ka Tevi tas aizskāra! Tev viņu jānomierina un jāpārliecina, ka tās sarunas paliek tikai sarunas, un, nekad tu neesi vēlējusies viņu krāpt. Tu pasaki viņam, ka esi sabiedriska meitene un Tev ir daudz draugu puišu, bet tas nenozīmē, ka uzreiz vēlies ar viņiem seksu! Un pasaki, ka ja viņš Tev neuzticās tad jūsu attiecības nevarēs izdoties, un, ka tu nevēlies, lai jūsu attiecības beidzas, jo mīli viņu. Pasaki viņam to, lai iebiedētu viņu un liktu saprast cik muļķīgi un bērnišķīgi viņš izrīkojās!

Es saprotu Tevi un justos vienkārši drausmīgi Tavā vietā. Tāpēc noteikti par to izrunājies ar viņu un noteikti neļauj viņam to atkārtot, tu pasaki, ka uzticējies viņam iedodot visur paroles, pat ja man arī tas liekas šausmīgi bērnišķīgi, dot kaut kādas paroles. Jūsu attiecībās nav uzticība un to ir jāmaina, jo attiecībās svarīgākais ir uzticība.
Un neaizmirsti, ka pat ja esi attiecībās ar kādu, katram ir vajadzīga mazliet sava privātā dzīve, skype, draugiem.lv, noslēpumi, kurus nav jāstāsta otram cilvēkam.
16.03.2013 16:50 |

Reitings 8189
Reģ: 02.02.2010
sanāca smiekli par Kreisā izteikumu par siksniņu, bet izklausās , ka dažām tālu no tā nav...bet es tiešām nespēju noticēt, ka tādu eksemlāri vispar eksistē
16.03.2013 16:55 |

Reitings 444
Reģ: 11.07.2012
Ko tu vēl gaidi? Tik tiešām, vai tu vēlies ar tādu dzīvot kopā? -_- Ko tur daudz, nomaini paroles, atvainojies paziņām un visu paskaidro, bet čali pamet. Vsjo. ;)
16.03.2013 17:30 |

Reitings 9169
Reģ: 23.02.2012
Tu tiecies ar musulmani? Ja nee, tad nomaini paroles un pasaki, ka tu neljausi vinjam shitaa izdariities.
16.03.2013 18:00 |

Reitings 349
Reģ: 08.02.2013
Paldies par palīdzību.
Tomēr tiku skaidrībā, tātad viena mana draudzene, tā saucamā, bija puisim aizsūtījusi bildi no vecas ballites, kur es mīļi apskāvusies dejoju ar vinu paziņu:D
Vēl viņa pateica, ka tā bilde ir fočēta pagājušajā sestdienā.
Protams, draugam bija šoks, bet tagad viss kārtībā, izrunājāmies:)
17.03.2013 17:54 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits