Kārtot pēc: jaunākā, vecākā

puišu vakari pirtī

Reitings 47
Reģ: 10.03.2013
Pasakiet man tikai godīgi, tas tiešām var būt tik nevainīgi un patiesi?
Manējais ar puišiem uz pirti aizlaiž kādu reizi mēnesī. Parasti pārrodas no rīta puses, kaut kur ap 5iem, 6iem.
Kad saku, vai nevaru braukt līdz, man pasaka, ka tas būs džeku pasākums, lai beidzu pūsties.
Salasījos rakstus internetā, ka tā tiešām var būt, ka vīriešiem nepieciešama sava telpa.
Bet neticās, ka bars veču var sēdēt pirtī līdz rīta gaismai, ko viņi tur dara? Karsējās? Perās? Tiešām visu nakti? Un bez meitenēm? Tātad - ko viņi tik ilgi tur var darīt?
Man viena paziņa teica, ka iet pirtī nozīmē, ka jā, noperās, piedzerās un uz rīta pusi sekso pa stūriem kurš ar kuro pagadās.

Tikai nebrūciet virsū, man ļoti sāp šorīt, ļoti :( :(
16.03.2013 11:39 |

Reitings 47
Reģ: 10.10.2011
Mans puisis arī ar draugiem šad tad tādas pirtis taisa, bet nu es nebūtu priecīga, ja tas būtu tik bieži kā reizi mēnesī, neskatoties uz to, ka tur nekas TĀDS nav.
Esmu redzējusi bildes no tiem tusiņiem - pieci veči baltos frotē halātos pēc pirts sēž pie galda, malko savu alko un viss.. Filozofē par dzīvi.
Bet nu loģiski, ka ir arī tādi džeki, kam džeku pirts ir pirts bez sievām un draudzenēm, bet ar citām, visbiežāk, attiecīgās profesijas vai vismaz uzvedības daiļā dzimuma pārstāvēm.
Katrā ziņā tik daudz kā cilvēku ar ko tu veido vai taisies veidot attiecības pazīt taču vajadzētu - man jau liekas, ka tas ir diezgan ātri atšifrējams vai vīrietis ir no apārt laidējiem vai nav un ar tiem pirmajiem attiecības ir jācērt nost saknē.
18.03.2013 13:05 |

Reitings 7781
Reģ: 12.11.2010
darba/studentu/bijuso klases biedru pirtis jau ari ir, ne tikai tas, kuras taisa puisi, lai dzertu un parunatu. tajas gan meitenes ir. kad iedzer kada, uzreiz drosme paradas kolities klat un uzplaukst vecas simpatijas:D
18.03.2013 14:17 |

Reitings 624
Reģ: 08.11.2011
Daudziem puišiem ir tādi vakari, it īpaši ja draugi netiekas katru dienu, tāpēc vismaz viņiem ir kādi noteikti "rituāli" un tas jau nav nekas slikts, ja es zinātu, kas tur tiešām notiek, tad nav pamata satraukumam. :)
18.03.2013 22:31 |

Reitings 3755
Reģ: 22.10.2012
bet tad atnāca drauga meitene ar savu suniti... atvainojos, bet tas visu atmosfēru sabojāja...

Džeki šādos jautājumos nemaz nav labāki - iztaujā, pratina, veic kratīšanu, jo, nu, kāpēc tev jākrāso acis un jātaisno mati, ja tu tikai tiecies ar draudzeni? Un kleita tev pēkšņi ir par īsu, kaut pats to ir pircis, un papēži par augstu un vispār - kāpēc nevari ar draudzeni tikties trenniņtērpā vai džinsās un botēs? Un tad, kad tu, atrunājusies stundu no vietas, kleitu notiepusi līdz potītēm, salīkusi, lai - nedod, Dievs - neizskatītos seksīgi un matus sabāzusi cepurē aizkleburē līdz pirmajam paksim, kur izstiepies un atlaid brunčus un izmet cepuri misenē, tev zvana stava labākā draudzene, lai pateiktu, ka, citēju: "Mārtiņš (Jānis/Juris vai kasnu viņai uz doto brīdi ir) nāks līdzi, jo negribēja mani laist." Tad, nu, meitenes ķer retos brīžus, kad puisis aiziet atvieggloties, lai aši sačukstētos par to, kas pateisībā ir gribēts būt apspriests sanāksmes laikā un, nedod Dievs, kādai piezvana viņas puisis laikā, kad vienīgais kompānijas vīrišķis izdomā ierunāties - skandāli pa visu rajonu. Var uz reiz atkal saliekties, novi;lkt kleitu līdz potītēm, izķeksēt cepuri no misenes un kunkstot kleberēt mājup.

Been there.
18.03.2013 22:50 |

Reitings 414
Reģ: 03.02.2013
Esmu iebāzusi savu purniņu tādos pasākumos - puikas tiešām vienkārši iet pirtī, kārtīgi izperas, iedzer alu, uzcepj gaļu un uzsit klaču par dzīvi, viss. :)

Būtu muļķīgi taisīt drāmu par tādām lietām.
18.03.2013 22:55 |

Reitings 438
Reģ: 18.03.2013
Jā, man ar tā ir bijis, ka draugs visu vakaru sms sūta un jautā - ko dari, ko darīsi, tad vēl piezvana, un tad atkal cikos būsi?? Man garlaicīgi, brauc mājās, man skumīgi.. :D Nu Jesus, tas taču ir tikai 1 vakars, neesi jau zīdainis, kurš nevar bez mammas.
18.03.2013 23:04 |

Reitings 3431
Reģ: 19.08.2009
Pārlasīju tikai pāri komentāriem, bet es uzskatu, ka katrs gadījums ir individuāls. Nevar jau garantēt, ka tiešām tās veču pirtis ir nevainīga padarīšana un ar meitenēm nekāda sakara nav.
Zinu situācijas, kad nekas nenotiek un tiešām puišu padarīšana, tāpat zinu situācijas, kad "puišu pasākums", bet tomēr arī meitenes uzrodas un tajās reizēs gadās tādi, kas krāpj savas draudzenes.
Uzskatu, ja puisis ir gatavs paņemt līdzi meiteni, tad viss kārtībā, bet ja tik ļoti kategoriski atsakās paņemt līdzi, es kā draudzene pašaubītos, kas par lietu..
18.03.2013 23:06 |

Reitings 944
Reģ: 12.03.2013
Man liekas ka Tu cepies par ko nevajag..
Protams ka tur var būt arī meitenes..
Bet Tev vienkā®ši ir viņam JĀUZTICĀS...
sajūta ka Tu sevi nemaz nenovērtē( ja viņš aizies un būs meitenes.. tā viņš tūlīt leks virsū citai? vai tu tā dari ? ja nau puisis līdz tad pārgulēsi ar pirmo pretīmnācēju?) vai tad Tu viņam nemaz nedod ka viņs būs tik izslāpis?) kā jau Te bija rakstīt.. vīrietis no mājas jālaiž arā paēdis un ar tukšu kuli :D
.. un ka saka ja būs gajējs tapat aizies nevis... ka Tu kādu noturēsi..
Un tici man džeki var norunāt visu nakti.. viņi runa ļoti daudz.. arī par mums.. par seksu.. par mašinām.. vīrieši vispār ir daudz klačīgaki par mums meitenēm...
19.03.2013 00:17 |

Kārtot pēc: jaunākā, vecākā

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits