ciklons vakar no mūsu kaimiņiem ienāca. šīs divas dienas vnk vējš, bet vēlāk sāksies puteņi. visās laika prognozēs to saka. es gan visvairāk uzticos msn, jo kaut kā, cik piefiksēju, diezgan precīzi viss piepildās :)
Šodiena paskrēja tik ātri, pārāk ātri! Es principā neizdarīju neko no iecerētā. Pārtikas iepirkšana un drēbju aiznešana uz ķīmisko tīrītavu neskaitās. Nesaprotu :) Lielais dienas prieks- atkal parevidēju skapi un ieliku tirgoties par simboliskām naudām. Prieks, ka skapī atbrīvojas vieta jauniem pirkumiem, kā arī lieks lats nekad nenāk par ļaunu.
Šovakar ceru noskatīties kādu filmu un rīt no rīta apciemošu māsu. Pēcpusdienā jau vīrietis būs mājās no brīvdienām un ieplānots doties ciemos.
Jāsaņemas izkārt veļu, iemest jaunu partiju un uzvārīt vakariņām vistas buljonzupu. Cik parasta sestdiena, bet man patīk. Miers :)
Man sirdsapziņa neļauj pūdēt veļu līdz rītam :D Zinu, zinu, ka nekas traks nevar notikt, bet tāpat liekas, ka drēbes tur mokās :D Man, piemēram, gludināt veļu ļoti nepatīk, bet šķirot un mest veļasmašīnā, izkārt un tad savākt tīro, izžuvušo veļu- ļoti patīk. Viss jāiet izņemt un izkārt veļa :D
Izskatās, ka ilgi es mierā nosēdēt nevaru :D Mani plāni tikai lasīt izgāzās, jo pēkšņi man sagribējās izmazgāt virtuvi :D Šonedēļ sanāca daži ballīgi vakari un māja prasās pēc kārtības.
Jums bieži ir tā, ka nezinat, ko gribat, un noskaņojums mainās ik pēc pāris minūtēm? Ko darīt? Ļauties vai censties savest sevi kārtībā?
Man šovakar noskaņojums kādai romantiskai filmai - gribas kādu romantisku un kaislīgu stāstu, bet lai filma ir uzņemta pēdējos gados, jo man patīk arī skaistas drēbes un mašīnas :D Jau pusstundu čekoju imdb, neko neesmu atradusi,kas nav redzēts.
Laikam paliks mūzikas vakars :D
Libra, man bieži tā gadās. :D Cenšos saņemt sevi rokās un saprast, ko īsti gribu un ko man vajag. citreiz vnk. piesēžos pie datora un pēc pāris h attopos, ka viss jau kārtībā. :D
Man šovakar noskaņojums kādai romantiskai filmai - gribas kādu romantisku un kaislīgu stāstu, bet lai filma ir uzņemta pēdējos gados, jo man patīk arī skaistas drēbes un mašīnas
Man, savukārt, tā ir ar filmām, kuru darbība norisinās sešdesmitajos gados vai Otrā pasaules kara laikā. Vizuāli baudāmas filmas ir A Single Man, An Education (atceros, cik Queen bija sašutusi, noskatoties šo filmu), kā arī nesen redzētā Capote. Tikko atcerējos, ka The Edge of Love ir ļoti, ļoti skaista filma. No pēdējām filmām. Hmm, Crazy,Stupid, Love esi redzējusi? Goslinga dēļ kusu visu filmu :D
moloko, no Tavām nosauktajām filmām tikai Capote neesmu redzējusi. An education man likās ļoti jauka filma.
Šim vakaram es tomēr izlēmu par labu All good things. Nebija tas, ko meklēju, bet arī šāda tipa filmas aizrauj.