Vidusskolas laikā sportatērpu liku iekšā. Vispār- kad mācījos 12.klasē, daudzi skolas somas vietā izmantoja auduma maisiņus ar interesantu apdruku.
LU auduma maisiņu dažreiz izmantoju kā somu kladēm.
Es gaidu, kad atnāks mans pasūtītais no ebay. :) Ļoti noder, kad ir neplānoti/plānots gājiens uz veikalu un tad jāpērk maisiņš vai jākrāmē, cik nu somā lien un var padusē iestūķēt.
Man ir vesela kolekcija ar auduma maisiņiem. :D Tie atšķiras pēc izmēra, krāsas un formas. Principā izmantoju tikai vienu, kas ir dāvināts, tāpēc vismīļākais. Uzskatu par vajadzīgiem un noderīgiem.
Vēl - man ļoti patīk, ka drēbes maisiņiem nekas neduras cauri, kā tas nereti notiek ar parastajiem - asāki iepakojumu stūrīši izlien katrs pa savu pusi
Vienmēr lietoju! Uz to esmu pierunājusi pat tēti!
Ja aizmirstās auduma maisiņš, tad pa rokai vienmēr līdzi ir arī plastmas, kuru lietoju vairākkārt līdz saplīst :D
auduma maisinus nelietoju,man ir viena liela soma -kura lieliski pilda savas funkcijas.Agraak lietoju maisinu -bet tur neko nevareja ielikt-par mazu.:D
Somā vienmēr stāv Tallinā iegādātais maisiņš, kas sapakots apvalkā, aizņem ļoti maz vietas, jo ir salocīts un glabājas tajā spec. apvalkā. Materiāls - kkāds sitētiskais
Lielos plastmasas maisus vienmēr aizstāju ar auduma maisiem, bet jau kādu laiku domāju ,ka vajadzētu arī mazos plastmasas maisiņus aizstāt ar auduma maisiņiem, jo vispār ja tā paskatās, tad sanāk daudz iegādāties augļus un dārzeņus.