ir tak tik patikami, ka virietis saka, mes ar sievu, nevis es ...a un atnaks vel draudzene.
Zinu neskaitāmus neprecētus pārus, kur puisis savu draudzeni sauc par sievu, sieviņu un visādi.
Daudzi neprecaas vsp tikai taapeec, ka ir moderni paust uzskatus pret lauliibu instituuciju.
Sabiedrība un radi kopumā draudzenes uztver nenopietnāk. Piemērs, vai procentuāli mazāk gadījumos vīrieša radi apjautāsies kā klājas tavai draudzenei, bet sieva ir sieva, jo tā ir tagad mana vedekla un lielākoties interese par to kā iet sievai ir lielāka nevis kā klājas tur Izītei vai vēl kādai, jo nereti tuvinieki jau neizprot cik nopietnas ir attiecības. Vai draudzene ir topošā sieva vai vienkārši kārtējā draudzene piegulētāja
Māris Gulbis vai Andris Kivičs, kurš katru stiepj pie altāra un prec?
Tas,ka radi un sabiedrība sievu uzskata par svarīgāku, nekā nopietnu draudzeni ir ļoooti mazsvarīgi
Domājat, kad Andim Bērziņam pirms sabiedrības spiediena un laulībām nebija nopietnas attiecības ?
ir tak tik patikami, ka virietis saka, mes ar sievu, nevis es ...a un atnaks vel draudzene.man ir pilnīgi vienalga kā mani pasniedz,draudzene,vai sieva,jo draugi un paziņas mūs tāpat dēvē par kārkliņu ģimeni,laikam tāpēc ka esam kopā jau no skolas gadiem,un atsevišķi mūs vienkārši nevar iztēloties,arī drauga vecāki mani sauc par meitiņu un zvana lai apvaicātos kā klājas biežāk nekā pašam mīļotajam,nedomāju ka rinķis pirkstā kautko mainītu,visi tāpat redz kā mēs mīlam viens otru,un cik ļoti visus šos gadus turamies kopā,un ja arī esmu kāda acīs draudzene,piegulētāja,tad nejau savu tuvo cilvēku acīs,un svešie mani neuztrauc.
Meitenes, man viss ok, par kāzām ir runāts un aprunāts, bet ir man savi iemesli, kāpēc nevēlos kamēr precēties.