Atkarīgs ko no telefona vajag,protams S3 veiktspējas ziņā krietni pārspēj Ace, tur nav ko domāt, bet cena arī ir atbilstoša. Pašai ir Galaxy Note,jā, 5.3" ir diezgan daudz, bet super ērts telefons ,ja sākumā domāju par katru telefonu ,kuram ekrāns lielāks par 3.5" , šausmas ,kur tik liels, tad tagad dzīvojot ar savu Note nemaz nevaru iedomāties ,ka man būtu telefons ar mazāku ekrānu ,kā šim ir. Pati domāju ,ko ņemt Note I vai SIII, pamēģināju gan vienu ,gan otru ,izvēlējos Note, jo bija patīkamāks, nebija tik plastmasīgs,ekrāns stikls ar šķita izturīgāks, tad vēl tas metāls apkārt malā, ir lidojis, pagaidām ok ,neviena skrāpējuma. SIII priekšrocība ir ātrumā ,ka tam ir 1.6 ghz ar 4 kodolu proci, ātrs viņš tiešām ir, bet ne tik mega super ātrs,milzīgu atšķirību starp savu Note un SIII es nesaskatīju,jā,Note bik lēnāk iespēra smagākas app. un prog. ,bet nu minimāli lēnāks. Izdomā ,ko tev vajag no telefona, mans ieteikums ,neņem telefonu pēc vizuālā, smagi,smagi nožēlosi, jo mans draudzenes vienmēr šausminās kādu briesmonēnu esmu paņēmusi, bet mans vienmēr ilgāk kalpo, kamēr viņu smukiņie, cacīgie telefoni jau apsprāguši :D