CariDee, es parasti saku: nu, mamma mīlē šito bērnu. Un tad bučoju nost. :D Un viņa vienmēr
smejas. Bet saku arī tieši. Dies zin, cik viņa saprot, jo vēl pat gads nav, taču gribu, lai viņa to zin.
Nesen saistībā ar darbu redzēju interesantu seriālu par sievieti, kurai ir vēzis un maz atlicis dzīvot - gads, pusotrs. Sižets interesants un vispār pats seriāls "ar odziņu" - brālis viņai bezpajumtnieks, pati izšķīrusies no vīra, dedzina dīvānu un visi domā, ka viņa ir traka -, taču neklāstīšu visu. Mani paķēra viena situācija: neviens ģimenes loceklis vēl nav informēts par viņas slimību, kad viņa sastrīdās ar savu dēlu, kam ir kādi 13 gadi. Viņš viņai pateica, ka ienīst viņu. Un tad viņa teica: "Es negribu, lai tu savus vārdus nožēlo, tāpēc es tev uzreiz pasaku, ka tev neticu un to atceries. Pat, ja šobrīd tu tā domā, tu tā nedomāsi un es to zinu. Tāpēc nekad nešausti sevi." Un tas man lika aizdomāties par to, ko mēs paspējam pateikt un, ko mēs pasakām tādu, ko pēc tam var nebūt iespējas izlabot.
It kā jau nav jāmētājas ar vārdiem, taču bieži mētājamies ar tiem, kas citus aizskar un tos
labos nespējam pateikt. Arī puisis seriālā neatbildēja, kad viņa māte viņam visu laiku teica, ka mīl. Un tas notiek tik bieži.