Sveikas, meitenes!
Mana puiša māsai pēc 2 dienām ir dzimšanas diena, viņai ir 10 gadi. Nevaru kārtīgi izdomāt, ko lai viņai dāvinu. Ir doma par dienasgrāmatu ar atslēdziņu, saldumus un kādu lūpu spīdumu. Varbūt varat lūdzu ieteikt ko labāku? :)
es biju dāvinājusi lielu kasti ar dažādām pērlītēm un tamlīdzīgiem sīkumiem rotu gatavošanai. pirku Rimi, nezinu gan vai vēl tāds tur ir pieejams, bet meitene bija sajūsmā
Kad māsas meita bija tādā vecumā, dāvinājām viņai meitenīgas lietas - kādas krellītes, mazu somiņu, kosmētiku bērniem. Tajā vecumā mazās dāmiņas ļoti interesējas par tādām lietām.
Grūti pateikt, kas varētu patikt mazai svešai meitenītei, bet jā, smaržiņas, kāda nagu laka, rokas sprādzītes, tādi nieciņi, krellīšu taisāmie komplektiņi, tiku drēbītes dāvinājusi.
Tagad jau viss tik ātri attīstās, ka tiešām grūti pateikt ko dāvināt. Es arī būtu priecājusies par kladi ar atslēdziņu, bet vai mūsdienu bērni vispār raksta tādas? Nez.
Varbūt labāk kādu dāvanu karti, kādus gaumīgus aksesuārus matiem ne bēbju stilā, smaržas.
Man krustmeita tādā vecumā. Viņa gan ir ļoti gudra un attīstīta, tāpēc to smaržiņ-pērlīš-somiņperiodu izslimoja jau kādus 2-3 gadus atpakaļ. Tagad prasa grāmatas (bērnu enciklopēdijas), spēles (Alias uz ziemassvētkiem bija karstākā vēlēšanās). Bet nu tas katram individuāli- katrs bērns attīstās savādāk:)
Bērnu kosmētika patiktu.
Kladi ar atslēdziņu arī varētu.
Vēl tam vecumam patīk jaunās komiksu tipa grāmatas - "Grega dienasgrāmata" un "Nikijas dienasgrāmata" (Gregu lasa arī meitenes)
Es varu ieteikt spēli Halli Galli. Ļoti vienkārša, bet aizrauj visas vecuma grupas :D Ja nemaldos, var nopirkt Jāņa Rozes grāmatnīcā, droši vien arī daudzkur citur!
hello kitty varētu būt par bērnišķigu jau, iespējams, jo manai māsai ir 7 gadi un jau apnikušas tās Hello kitty lietiņas, littlest pet shopi patika, bet arī vairs nē. Domāju tiešām - kāda bērnu kosmētika varētu patikt :)