Ļoti iesaku netērēt laiku un naudu, ej uz kādu lielāko augstskolu - LU, RTU, Banku augstskola, LLU, Strādiņi.
Nezināšanas pēc aizgāju tur mācīties, ja studijas notiek, tad pirmajā gadā 4 reizēs nedēļā pa 2-3 stundām sākot no 14.30, bet otrajā kursā tikai 2 reizes nedēļā. Priekšmetos bija bardaks, stāstīja daudz lietas, kuras nebija saistītās ar priekšmetu. Bieži lekcijas nenotika vispār, pat bez bridīnājuma. Pēc otrā kursa viss ar visu kursu aizgājām uz citu privāto augstskolu, tur bija labāks līmenis, bet arī ne tik labi. No citas programmas viss kurss pārgāja uz RSEBAA. Secinājums - SPPA ir tiem, kuriem vajag tikai un vienīgi diplomu, kuri atnāk tikai sesijas laikā, nezinot neko, nokārto eksāmenu un ir priecīgi, bet darbus lejupielādē atlantā. Jā, ēka ir skaista, bet nekas cits labs tur nav.
Pazaudēju laiku un naudu, diploms no privātām augstskolām ir tikai liekams pie sienas (kaut gan pašai negribas to redzēt). Toties, es aizgāju mācīties otro bakalauru uz LU neklātienē. Tagad, neklātienē, jāmācas daudz vairāk un es par 1,5 gadu esmu ieguvusi daudz viarāk zināšanās, nekā par 4 gadiem privatājās augstkolās, mācoties dienās nodaļā.