Kārtot pēc: jaunākā, vecākā

Starptautiskā Praktiskās Psiholoģijas Augstskola

10 gadi
Reitings 3675
Reģ: 24.09.2012
Hei! :)

Ir kādas atsauksmes, vienalga, no draugiem vai paša pieredze? :)
14.03.2013 18:54 |

10 gadi
Reitings 169
Reģ: 15.06.2012
Ļoti iesaku netērēt laiku un naudu, ej uz kādu lielāko augstskolu - LU, RTU, Banku augstskola, LLU, Strādiņi.
Nezināšanas pēc aizgāju tur mācīties, ja studijas notiek, tad pirmajā gadā 4 reizēs nedēļā pa 2-3 stundām sākot no 14.30, bet otrajā kursā tikai 2 reizes nedēļā. Priekšmetos bija bardaks, stāstīja daudz lietas, kuras nebija saistītās ar priekšmetu. Bieži lekcijas nenotika vispār, pat bez bridīnājuma. Pēc otrā kursa viss ar visu kursu aizgājām uz citu privāto augstskolu, tur bija labāks līmenis, bet arī ne tik labi. No citas programmas viss kurss pārgāja uz RSEBAA. Secinājums - SPPA ir tiem, kuriem vajag tikai un vienīgi diplomu, kuri atnāk tikai sesijas laikā, nezinot neko, nokārto eksāmenu un ir priecīgi, bet darbus lejupielādē atlantā. Jā, ēka ir skaista, bet nekas cits labs tur nav.
Pazaudēju laiku un naudu, diploms no privātām augstskolām ir tikai liekams pie sienas (kaut gan pašai negribas to redzēt). Toties, es aizgāju mācīties otro bakalauru uz LU neklātienē. Tagad, neklātienē, jāmācas daudz vairāk un es par 1,5 gadu esmu ieguvusi daudz viarāk zināšanās, nekā par 4 gadiem privatājās augstkolās, mācoties dienās nodaļā.
15.03.2013 09:06 |

10 gadi
Reitings 3675
Reģ: 24.09.2012
Paldies, Zane! Tu tāpat turpināji mācīties psiholoģiju, ja? :)
15.03.2013 11:47 |

Reitings 7143
Reģ: 13.04.2012
Man pazīstama psihoterapeite tur kādreiz strādāja par pasniedzēju. Pati gribu studēt psiholoģiju un jautāju viņai atsauksmes, viņa teica, ka labāk nevajag. Tur tā mācīšanas sistēma ir ļoti jocīga.
15.03.2013 11:55 |

Reitings 74
Reģ: 29.01.2009
Pabeidzu dator-dizaina nodalu. Diploms ir. Gāja grūti, ne jau dēļ mācībām, bet dēļ tās attieksmes skolā. Lekcijās, kad vēl bija pasniedzējs Balodis (laikam tā viņu sauca) no viņa mācīšana bija aptuveni tāda- angļu valodu mākam, nu tad aiziet. :D Nu jā un lekcijas jo ilgāk mācījies, jo vairāk tās sāka pazust vispār. Teiksim tā jēgas nekādas. Kur nu vēl pēdējais piliens, kad dārgais skolas īpašnieks sajutās baigais dizaineris un sāka visus gāzt ārā diplomdarbos un kvalifikācijas darbos. Es biju pārsteigti laimīga, ka vispār tiku prom, un vēl ar papīru. Katrā ziņā lielākās zināšanas ko ieguvu tieši ar pc darbojoties, vairāk bija pašmācības ceļā.
15.03.2013 12:01 |

Reitings 235
Reģ: 29.01.2009
Noteikti NEIESAKU!! "Mācījos" tur pusotru gadu, un pēc tam ar visu kursu pārgāju uz RSEBAA, jo tur sistēma gāzās ārā, mācībspēki gāja prom dēļ direktora un vēl visādi nesmukumi. Varbūt kaut kas pa šo laiku ir mainījies, bet no lekcijām tiešām nebija īsti nekādas jēgas, jo kļuva viņas ar vien mazāk un mazāk. Nemaz nerunājot par to, ka dažas lekcijas notika gaiteņos. Ir tā, kā stāsta Zane, var tur iestāties papīra pēc..
15.03.2013 12:10 |

Reitings 22
Reģ: 15.03.2013

10 gadi
Reitings 169
Reģ: 15.06.2012
es mācījos uzņēmējdarbību, bet labas atsauksmes nebiju dzirdejusi ne par vienu programmu. Ja tikai varētu pagriezt laiku atpakaļ, stātos tikai valsts mācību iestādē.
15.03.2013 20:51 |

Kārtot pēc: jaunākā, vecākā

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits