Es vasaras sākumā internetā pasūtīju ļoti skaistas kurpes zilā krāsā ar 15cm garu papēdi vienā ķīniešu saitē, kuru man ieteica radiniece. Protams cena ir ļoti laba, viss tik lēts, pasūtīju arī radiniecei kurpes, kuras izvēlējāmies kopā. Viņai atnāca un kurpes tiešām der, patīk un nēsā. Manējās es vēl, nekad neesmu valkājusi, jo papēdis ir auksts un kvalitātes tur vispār nav tāpēc, ar tik aukstu papēdi pastaigāt nav iespējams, jo papēdis mazliet lokās, un + man ir plakanā pēda, līdz ar to kāja iekšā nelien ļoti labi. Nu kurpītes žēl mest ārā, tā arī stāv skapī, jo protams cena bija lēta, bet vēl jāmaksā par piegādi, kur cena ir dārgāka par pašām kurpēm!
Tad pirms mēneša pasūtīju jaciņu no Ķīnas arī. Pasūtīju S sieviešu izmēru, bet viņi man atsūtīja M! Es sūtīju e-pastus, un viņi man atbildēja, ka tas arī atbilst tam izmēram, un teica, ka vēlos varu nosūtīt atpakaļ, un viņi atdos naudu. Biju vienkārši pārskaitusies, jo jaciņa man par lielu, un atkal čakars sūtīt atpakaļ. Un par jaku samaksāju 55eiro, tāpēc žēl atstāt un nevalkāt!
Biju pasūtījusi maku dāvanā mammai, kad atnāca krāsas nebija, kā internetā. Es biju dusmīga, bet nu laiks jau citai dāvanai nebija.
Es esmu par oficiāliem interneta veikaliem Eiropā. Protams ir tik daudz skaistu lietu no Ķīnas vai citur, bet nu tomēr kvalitāte ir slikta, un piegāde dārga. Es tagad pērku drēbes un dāvanas tikai veikalos, kuros varu apskatīt un redzēt, kā tiešam izskatās lieta.