es palieku agresīva ar šitiem. vienreiz, vasarā, gāju veikalā aliņu nopirkt, draudzene ārpusē gaidīja, samaksāju, eju ar to pudeli rokās ārā un viens mani tā kā caur durvīm nelaiž, tā kā spraucas garām un beigās dibenā ieķērās. Man pirmā reakcija - vilkt ar pudeli :D Ok, bija man tā īsā kleita mugurā, bet tas nav iemesls, lai būtu aliņš jāpērk vēlviens :D
tad reiz sedēju parkā, lasīju un pīpēju. Skatos, pie netālā soliņa kaut kāda meiča čali ar somiņu vālē un aizskrien prom. nepaiet ne minūte un čalis jau ir uz mana soliņa apsēdies un pogā vaļā - piedraudēju, ka ar cigareti visus viņa dārgumus nosvilināšu un varonis jau devās nākošo upuri meklēt :D
un tad vienreiz braucu mājās ar pēdējo metro, vagonā 3 cilvēki - es, kaut kāds vīrietis un frīks. Parasti sēžos tālāk no visiem un frīks, mani noskatījis, nāca virsū šovu taisīt, sākumā pārsēdos pretī tam normālajam vīrietim, bet viņš drīz izkāpa un es paliku ar frīku, kurš, protams, atkal nāca virsū. Galu galā uzbļāvu viņam, lai viņš iedod savu telefona numuru, moška kaut ko sabīdīt varam ne-vilcienā. Nabags nošokējās un nākošajā izkāpa :D