Centos atrast iepriekšējās diskusijās, taču īsti nemanīju kā ir, ja atlūgumu uzraksta 'pēc abpusējās vienošanās'? Citiem vārdiem sakot, ja uzrakstu šo frāzi darba uzteikumā, vai vadība ir tiesīga to nepieņemt? Esmu dzirdējusi kaudzēm šausmu stāstu, ka vadība var neļaut tā rakstīt, vai nepieņemt, vai vēl sazin ko izdomāt. Un es nesaprotu. Cik esmu lasījusi, noskaidrojusi un vispārīgi izpētījusi, viņiem kā firmai, tā nav nekāda nelaime, ja tieši tā uzrakstu. Tas, ko nesaprotu ir iemesls, Kādēļ viņi var censties atrunāt? Un, vai ir tā, ka viņiem IR jāpieņem mans uzteikums, neskatoties uz vārdu 'abpusējs' kopējā kontekstā?
Cenšos būt diezgan pieklājīga, un labprāt pirms rakstītu aprunātos ar savu vadību, tomēr ar to nav iespējams pa labam sarunāt, it neko (saistībā ar šo jautājumu, jo vispārēji mums nekādu domstarpību nav ), tad nu esmu spiesta uzrakstīt un vienkārši nodot, jo runāšana būtu viena nervu čakarēšana..
Atvainojos, ka tik gari, taču vēlos dzirdēt arī viedokli no jūsu puses. Esmu izbūrusies DL cauri, tomēr nerodu atbildi uz saviem jautājumiem, vai arī cītīgi nemeklēju.
Jauku vakaru!