Vispār ļoti sen nekur neesmu bijusi un uz klubiem vispār neeju, bet, kad esmu centrā parasti dzeru vīnu, viskiju ar spaitu/kolu, šotus vai aliņu(parasti vasarā).
18 gados,kad sāku iet uz Essīti tas vienmēr dzēru LB sarkano + Red bull, šausmas, atceros,ka otrā dienā sirds klapēja :D
Tad pirms klubiem mājās dzērām šampi vai vīnu.
Tad pārgāju tikai uz balto rumu + sprite
Un tagad tikai dzeru vienu glāzi vai divas un tikai B52 :D
ļoti garšo sex on the beach, bet tāds pavājš, tāpēc neizdevīgi pirkt, ja iepriekš nekas cits nav dzerts, tāpēc reti sanāk. pārsvarā vīnu dzeru vai alu, nepatīk, ja puisim (svešam vai pazīstamam) daudz jātērē par mani ;)
Uz klubiem ļoti reti eju, bet ja eju, tad iepriekš bārā,mājās vai pre-party, kādu vība glāzi vai kokčīku. Klubos pārtieku no ūdens ! Bet tā ikdienā pārsvarā tikai vīnu dzeru :)
atkarīgs no vietas un laika, pabos vai klubos kur man nepatīk mūzika un dejot negribas - alus
ja gribas iztrakoties, padejot - jaegerbombs, zambukas vai atkal - alus
ja vakara plāns ir pasēdēt un pačalot - vīns
Klubus vairs neapmekleeju. Francijaa TIESHAAM uz klubiem iet pabiras :D:D:D Nu suudiigi tie klubi ir. Turklaat nereaali daargi. Ljooooti reti sanaak iekliist, kad gribaas turpinaat vakaru, bet lielaakaa dalja publikas ir tieshaam kaut kas drausmiigs