Miilestiiba kaa taada man asocieejas ar ruupeem par otru, veelmi zinaat,kur vinjhs ir,ko dara,vai domaa par mani, veelme daliities savaas domaas,sapnjos ar aho cilveeku. Un ,protams,bailes pazaudeet. Miilestibai ir daudz kraasu.
Bet man saakaas liidziigi kaa zili-rudzi. Nekas baigi wow nebija, nekritu no kaajaam,kad ieraudziju. Runaajaamies,jokojaamies un tad vnk taada interes paraadijaas,ka gribas iepaziit sho cilveeki veel un veel, zimaat,kas iisti sleepjas shajaa 'traucinjaa'.. Kaut kas vilka pie shii cilveeka. Un man bija vienalga,vai man jau bija draugs, vai man bija jaapamet skola(ok,tas nebija tikai vinja deelj), jaapamet sava valsts, draugi,gjimene...vienkaarshi jutu,ka nebuut kopaa ir paaraak gruuti.
Nezinu,vai esam iistie viens otram,bet es zinu,ka dziivee nekas nenotiek taapat vien, un es zinu,ka man bija lemts vinju satikt. Muusu celjiem bija lemts krustoties,un manaa gadiijumaa shim viirietim bija lemts kljuut par manu viiru un beernu teevu.
Man ir svariigi,lai man ir kopaa interesanti ar sho cilveeku, lai ir taa sajuuta,ka vinjhs ir 'saveejais' cilveeks :)